Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl teşekkürler Sevgili " tan " sana sevgilerimi yolluyorum... bende sana sevgi ve saygılarımı yolluyorum gece kuşu teşekkürler her nekadar sohbet etme fırsatımız olmasada inşallah oda olur
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl ben çiçeklerimi GÜNIŞIĞI we NATALIA ya weriyoruummm ikiside harika insanlar
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Ben bugün çiçeğimi paulaya veriyom...... o çok daha iyilerine layık...
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Ben bugün çiçeğimi paulaya veriyom...... o çok daha iyilerine layık... aaaa çok teşekkür ederimm saymanım yaa , mahcup ettin benii ayrıcada haklısın bi dahakine daha iyisini alıyımm şaka beee , gerçekten çok teşekkür ederimm
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl sayman bana ancak kaktüs verir canım arkadaşımm , çiçeklerin en güseli feda olsun sana bee , günaydın
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl canım arkadaşımm , çiçeklerin en güseli feda olsun sana bee , günaydın Saol canım ben de bu çiçekten payıma düşeni aldım
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Saol canım ben de bu çiçekten payıma düşeni aldım senin çiçekin ayrı bitanemmm
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl canım arkadaşımm , çiçeklerin en güseli feda olsun sana bee , günaydın Gülsün, paula, sedelina... yaw sabah sabah mutlu ettiniz ikinizede teşekkurler..buda benden size
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Gülsün, paula, sedelina... canım kardeşim , çok teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl sayman bana ancak kaktüs verir olurmu öyle şey buda dünya tatlısı sedoş'a
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl olurmu öyle şey buda dünya tatlısı sedoş'a yani bu ne?sen buradaki odun saplarısın mı demek ıstıyorsun
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl yani bu ne?sen buradaki odun saplarısın mı demek ıstıyorsun kabahat sana bu çiçeği verende zaten .. neyine yetmiyo kaktüs..
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl kabahat sana bu çiçeği verende zaten .. neyine yetmiyo kaktüs.. ben çelenk ıstıyodum
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Heyyyttt ne oluyo burdaaaaaa kim kime çiçek veriyooo Hani benim çiçeğimmmmm
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Sen diye bişey yok kankim Biz var aman illa muhalefet olcan sölediğime efet kuşum bisim gibi
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl gece yağmuru,mineu,kriptex1000,sedelina,gloria,paula,güzelyaz aplama celine,taurus,tan vakti,sardunya, yumote,focal,manidar,gull,jön made in turkey,armance,kralx,serenade,aysum,azat,erbay gülsün,natalie,sayman22,eren,berceste,bilimselci,dipnot,gece kuşu... lilac,ewücüm,sermin,düldül,yemyeşim,figgaro ve aramıza yeni katılan bütün arkadaşlar için gelsin çiçeklerim
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl aman illa muhalefet olcan sölediğime efet kuşum bisim gibi Kıss muhalefetlik için dememiştim ben onu gece yağmuru,mineu,kriptex1000,sedelina,gloria ve paula aplama Saol tatlım
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Gülsün, paula, sedelina... cok tsk ,ederim Eren bitanesin sen
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.