Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl Bu geceki çiçeklerim: Ve yağmur..Yani Öldürdüğüm oyuncularıma.. Tşk ederim gece yağmuru Tşk ederim abicim geceme Tşk ederim canım
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl sardunyacımmm nice senelere canım arkadaşımm tancım , aysumum çok teşekkür ederim çiçeklerinizee hoşgeldin yağmurum yaw , buda sana
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl sevgili yam_yam evet döndüm ve gayet iyiyim, sizleri özledim... doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma, doğum günleri güzel geçsin herkesin ve en güzel hediye sevildiğini bilmektir, doyasıya sevilerek yaşayın... kalbinde insan sevgisi taşıyanlara ve tüm dostlarıma çiçeklerim... paula mineu gece yağmuru tan_vakti made in turkey yumote eren lilac yamyam
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl her günün böyle doğum günün kadar sağlıklı neşeli ve mutluluklarla geçsin sardunyam. iyiki doğdun nice senelere
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl sevgili yam_yam evet döndüm ve gayet iyiyim, sizleri özledim... doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma, doğum günleri güzel geçsin herkesin ve en güzel hediye sevildiğini bilmektir, doyasıya sevilerek yaşayın... kalbinde insan sevgisi taşıyanlara ve tüm dostlarıma çiçeklerim... paula mineu gece yağmuru tan_vakti made in turkey yumote eren lilac yamyam çiçekler ve iyi dileklerin için çok teşekkürler sardunyam.Her günün böle güzel geçsin...
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl sevgili yam_yam evet döndüm ve gayet iyiyim, sizleri özledim... doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma, doğum günleri güzel geçsin herkesin ve en güzel hediye sevildiğini bilmektir, doyasıya sevilerek yaşayın... kalbinde insan sevgisi taşıyanlara ve tüm dostlarıma çiçeklerim... paula mineu gece yağmuru tan_vakti made in turkey yumote eren lilac yamyam tşk ler sardunyam umarım her geçen yıl bir öncekini aratmaz
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl tancım her günün güzel geçsin ve güneşin hiç batmasın arkadaşım çok teşekkürler aysumcum hep böle sevimli kal emi canım aşkım benim seni de çok seviyorum sevgili yam_yam evet döndüm ve gayet iyiyim, sizleri özledim... doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma, doğum günleri güzel geçsin herkesin ve en güzel hediye sevildiğini bilmektir, doyasıya sevilerek yaşayın... kalbinde insan sevgisi taşıyanlara ve tüm dostlarıma çiçeklerim... yumote sardunyam sen bitanesin zaten seni gerçekten ama gerçekten çok özledim bugün çiçeklerim sardunyama, paulaya, taurusa, tana, aysuma, mineye,geceme,yeşime,manidara ve adını hatırlayamadığım tüm dostlarıma sizi çooooooooooooookk seven YUMOTE
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl yumotem bende seni çok özledim... iyiki seni tanımışım, keşke tanımasaydım dediklerimden değilsin.... seni seviyorum
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl bugün çiçeklerim sardunyama, paulaya, taurusa, tana, aysuma, mineye,geceme,yeşime,manidara ve adını hatırlayamadığım tüm dostlarıma sizi çooooooooooooookk seven YUMOTE Bende seni seviyorum haylaz torunum benim.. Bu da benden sana:
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl Bu Sedoş'a: Bunlar kızıma ve torunlarıma: Ve tabiki Gloria'ya da bunlar:
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl bugün çiçeklerim sardunyama, paulaya, taurusa, tana, aysuma, mineye,geceme,yeşime,manidara ve adını hatırlayamadığım tüm dostlarıma sizi çooooooooooooookk seven YUMOTE tşk ler yumoş bizlerde seni seviyorus
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl hoşgeldin yağmurum yaw , buda sana Hoşbulduk canım sevgili yam_yam evet döndüm ve gayet iyiyim, sizleri özledim... doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma, doğum günleri güzel geçsin herkesin ve en güzel hediye sevildiğini bilmektir, doyasıya sevilerek yaşayın... kalbinde insan sevgisi taşıyanlara ve tüm dostlarıma çiçeklerim... paula mineu gece yağmuru tan_vakti made in turkey yumote eren lilac yamyam Tşk ederim ablacım bugün çiçeklerim sardunyama, paulaya, taurusa, tana, aysuma, mineye,geceme,yeşime,manidara ve adını hatırlayamadığım tüm dostlarıma sizi çooooooooooooookk seven YUMOTE Tşk ederim Yumotem bisde seni çok seviyoruss Bu da benden herkese gelsin
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl Yazar yeni imzasından dolayı kralx'e çiçek gitsin..... Teşekkürler madecim..
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl ne güzel olmuş o imza öle ben de şuan online olan herkese gönderiyorum misss kokulu çiçeklerimi
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl Ben bitane alıyım o zaman lilac al al bende çok var ne d eolsa başka çiçek isteyen var mı?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.