Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl Sadece madeinturkeye.... Sen çok değerlisin benim için... çok teşekkürler..... bunlarda sana...........
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl Bu geceki çiçeklerim: Manidar Sayman Gloria Sedoş Güllü Yumoş Naty Erbay Paula Selin Yeşim Figgaro Ve yağmur..Yani Öldürdüğüm oyuncularıma..
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl Bu geceki çiçeklerim: Manidar Sayman Gloria Sedoş Güllü Yumoş Naty Erbay Paula Selin Yeşim Figgaro Ve yağmur..Yani Öldürdüğüm oyuncularıma.. helvada getirseydin
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl sana ruhlar aleminden çok selam var hasretle seni bekliyorlarmış... teşekkürler..
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl sana ruhlar aleminden çok selam var hasretle seni bekliyorlarmış... teşekkürler.. Ah be Sayman'cığım.Ben hergece gidiyorum o ruhlar alemine.. Gloria ve Sedoş hiç es geçmiyorlar valla..
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl Bu geceki çiçeklerim: Manidar Sayman Gloria Sedoş Güllü Yumoş Naty Erbay Paula Selin Yeşim Figgaro Ve yağmur..Yani Öldürdüğüm oyuncularıma.. sağol abi...
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl merhaba dostlar çiçeklerim bana manevi destek olan arkadaşlarıma Tan_vakti sedelina gloria bilimselci dipnot yam_yam gecekuşu paula yumute arkadaşlığınıza, insanlığınıza, gösterdiğiniz dostluğa teşekkürler, iyiki varsınız... kazanmış olduğunuz insani değerleri hiç kaybetmemenizi diliyorum, kalbiniz hep böyle güzel kalsın... sevgiler
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl tauruscumm çok teşekkür ederim çiçeğine sardunyam çok ösledim senii , artık daha sık olmaya çalış bizimle
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl merhaba dostlar çiçeklerim bana manevi destek olan arkadaşlarıma Tan_vakti sedelina gloria bilimselci dipnot yam_yam gecekuşu paula yumute arkadaşlığınıza, insanlığınıza, gösterdiğiniz dostluğa teşekkürler, iyiki varsınız... kazanmış olduğunuz insani değerleri hiç kaybetmemenizi diliyorum, kalbiniz hep böyle güzel kalsın... sevgiler Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun! sardunyam iyiki varsın
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl saol taurus çok iyisin ya ayılara yem ettim ya beni ne diyim sardunyam hoşgeldin canım ya nasılsın umarım daha iyisindir saolasın çiçekler için çok mutlu oldum seni gördüğüme şimdilik çiçek yollayamıyorum akşam yollıcam size öptüm hadi byeeee sizi çooookkkkk şeviyom
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl tan_vakti taurusmutis kralx sedelina Celine paula gloria Natalia alın buyrun çiçeklerim misss gibi
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl bugün kü çiçeğimi sardunyama gönderiyorum doğum günün kutlu olsun ablacım
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl sardunyammmmm iyiki bizimlesin evrenin lalesi ..... gibisin iyi ki doğdun tatlım seni çok ama çok seviyorum canımsın aşkım ya evde değilim resim yollayamıyom çiçek yok bunlar da sana layık deil olsun dikkat et şekercim
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl doğum günün kutlu olsun sardunyam........... sana mavi gül hedaye ediyom ki umudun hiç eksik olmasın hayatında.......mutlu yıllar....
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl merhaba dostlar çiçeklerim bana manevi destek olan arkadaşlarıma Tan_vakti sedelina gloria bilimselci dipnot yam_yam gecekuşu paula yumute arkadaşlığınıza, insanlığınıza, gösterdiğiniz dostluğa teşekkürler, iyiki varsınız... kazanmış olduğunuz insani değerleri hiç kaybetmemenizi diliyorum, kalbiniz hep böyle güzel kalsın... sevgiler Döndüğüne sevindim... (Döndün değil mi?) Doğum günün kutlu olsun...
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl evet döndü yam yam tekrar aramızda çünki onu çok özlemiştik. sardunyam dipnot gece kuşu sedelina yamyam yumote paula artos bilimselci mineu lilac gece yağmuru gull gloria ve diğer arkaşlara gelsin bu çiçek ama öncelik sardunyamın çünki onun doğum günü nice yıllara.
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl doğum günün kutlu olsun sardunya apla nice güzel ve yeni yaşlara
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl sedoşa gloriaya paulama mineme yumoteye gulle nataliama geceme selinime açaya gülsüne güzelyaza angelflowera made in turkeye alaturkaya gezgine sirvanaya yeni katılan arkadaşlara saymana,armana,taurusa,manidara,tanvaktine,erbaya,focala,kralxe,nicomediasa,taşyürekliye,jöne ve forumun bütün erkeklerine ismini hatırlayamadıklarımdan özür dilerim.. bunlar da size...
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl evet döndü yam yam tekrar aramızda çünki onu çok özlemiştik. sardunyam dipnot gece kuşu sedelina yamyam yumote paula artos bilimselci mineu lilac gece yağmuru gull gloria ve diğer arkaşlara gelsin bu çiçek ama öncelik sardunyamın çünki onun doğum günü nice yıllara. Çok teşekkür ederim sevgili tan_vakti... Bunlar da senin için
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl Gülsün, Mineu, sardunyam tşk eren mineu tşk ederim abicim mineme tşk ler şekerim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.