Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl sağol sedat abi.. bunlar da sedelina ablam, sedat abim, taurus abim, gloria ablam ve erbay abimle natimee
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl bunlar da sedelina ablam, sedat abim, taurus abim, gloria ablam ve erbay abimle natimee Teşekkür ederim Yeşim..Bu da benden sana,kızıma ve torunlarıma ..
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl Tsk ederim Dedecim.. Bu da sanabi de Erbay'a.. Sağol canım ama ben sediklerimden beyaz gül kabul etmem,ayrılık demektir..Almıyorum..
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl teşk.taurus abicimm buda sadece naty, taurus abim we erbay abimee...
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl Ayrılık demek sarı gül diil mi ya Ondan beyaz vermiştim O zaman sen o gülleri kırmızı farzet Selincim tskler Çiçekler gözükmüo ama en az senin kadar güseldir
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl teşk.taurus abicimm buda sadece naty, taurus abim we erbay abimee... sağol cadııı...
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl Ayrılık demek sarı gül diil mi ya Ondan beyaz vermiştim O zaman sen o gülleri kırmızı farzet Selincim tskler Çiçekler gözükmüo ama en az senin kadar güseldir Ben beyaz biliyorum,neyse kırmızıları aldım..Teşekkür ederim.. teşk.taurus abicimm buda sadece naty, taurus abim we erbay abimee... Sağol güzel kızım..
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl Selincim tskler Çiçekler gözükmüo ama en az senin kadar güseldir anaa gene iltifat etti_kısım senin başına güneş falanmı geçtii bu gülsünün üserine düşmesiyle olabilecek ib durum deiLL bişi deil abilerim we natalii
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl Teşekkür ederim Yeşim..Bu da benden sana,kızıma ve torunlarıma .. saolasın taurus teşekkürler dedecim
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl çok sabırlı Güzelyaz'a.. teşekkür ediyorum sayman,çok naziksin
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Sadece madeinturkeye.... Sen çok değerlisin benim için...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.