Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl --Celine-- (bu güzel imza icin..), JhonyWalker, Wyattearp, Gezgin, yolumun kesistigi herkese... ve sevipte kavusamayanlar
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Natalia, focal, sara k (demek ayni kisiye ters gitmisiz ), Ilbey. ve seven, sevmeyen, taniyan tanimayan herkese en sevdigim cicekler... bu da adrenaline... hala kin güdüp aylar evvel yasanilan tatsiz bir münakasayi buraya tasima geregi duydugu icin... sen daha ordamisin sanada eyvallah... teşekkür ederim alaturka uzun bir aradan sonra seni görmek güzel benim çiceklerim aça,güll,aysum,natalie,gülsün,sedelina,erbay,gece,sardunyam,mine,jön,focal,made,angel,seranede,yumote,kralx, tan we adını sayamadıgım tüm arkadaşlarıma gitsin.. :D teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl madeye, çiçekten çok senin adını burda görmek beni mutlu etti.......sağol güzel insan.............
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl ne kadar çok çiçek almışım adrenalin çok teşekkür ederim..seni görmek güzel ve seni görmek istediğimiz başka yerler de var,sevgiler celine natalie sardunyam çok teşekkürler
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl benim için her zaman yerleri farklı olan canlarıma gelsin.........karçiçeği....şevval....arman...seREnaDE....gorgi.....aziz.....eRBaY....adrenalin.......sayman22......
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl adrenalin abi,natalia cadısı,celine,ve meydün ablama çok teşekkürler....
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Erbay'a,Manidar'a,Maser'e,Natalia'ya,Aça'ya Bugün göremediğim; Sedoş'a,Güllü'ye ve Gloria'ya.. ve diğer adını yazmadığım arkadaşlarıma..
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Yazar benim çiceklerim aça,güll,aysum,natalie,gülsün,sedelina,erbay,gece,sardunyam,mine,jön,focal,made,angel,seranede,yumote,kralx, tan we adını sayamadıgım tüm arkadaşlarıma gitsin.. :D Teşekkür ederim Celine çok naziksin.. Sana gezegenin bütün çiçeklerini ve güllerini gönderiyorum... Sevgilerimle....
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl aca ya vereyimceline vereyim sedelinaya vereyim hadi alin ciceklerinizi doya doya koklayin kıslarr ben göremıom hanı çıçekkk
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Erbay, Natali, Focal, Celine... Sizleri seviyorum... gözün cikmayasica, papucum dama mi atildi.... daha yenice avatarina mavatarina cicek verdik, peh
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Erbay, Natali, Focal, Celine... Sizleri seviyorum... teşekkür ederim dostum senin kalbimdeki yerin başka bende bu günkü çiçeklerimi dünyanın en güzel çiçeklerini TOFD (Türkiye omurilik felçlileri derneği) ne gönül verenlere vermek istiyorum
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Erbay, Natali, Focal, Celine... Sizleri seviyorum... Tsk ederim Kral..
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Gözüm çıksında görüşürüz.. Sadece Alaturkaya .. ))) bi de zorla güzellik olmaz derler tesekkürler efem
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Erbay, Natali, Focal, Celine... Sizleri seviyorum... teşekkürler abi bende seni seveyrum...
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Natali, Alaturka, focal, Erbay... Şiir hediyesidir, çiçekçi verdi...
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Ahhh benim ince sızım vişnem hayatım gelmişşşşşşş Tsk ederim canımın içi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.