Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler cok tsk,ederim,,mine ablamm
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl sedelina, mineu, arman, artos32, gloria, dipnot, tan_vakti, paula, siyam, gece yağmuru bu sizin için iyiki varsınız... oyun oynamayı bilenler... güzel insanlar...
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl sedelina, mineu, arman, artos32, gloria, dipnot, tan_vakti, paula, siyam, gece yağmuru, natalia bu sizin için iyiki varsınız... oyun oynamayı bilenler... güzel insanlar...
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl biz hiçbişeyden anlamıyoruz,çiçekte haketmiyoruz olmazz olurmu fıstığım ya unutmuştur yazmayı,ben sana vereyım çiçek:
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl sedelina, mineu, arman, artos32, gloria, dipnot, tan_vakti, paula, siyam, gece yağmuru, natalia bu sizin için iyiki varsınız... oyun oynamayı bilenler... güzel insanlar... Tşk ederim Sardunyam biz hiçbişeyden anlamıyoruz,çiçekte haketmiyoruz olmazz Sen kendin bir çiçeksin tatlım zaten Bu Laler senin için
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler teşekkür ederim mineu...
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Erbay, Bozan, Focal, Dilku, Arman, Natali, Geceyağmuru, Golgi, Made, Şevval, Berceste, Alaturka, İlbey, Emilypandora, Sayman, Karakurt, Gerzgin ve isimleri aklıma gelmeyen, sevgi ve saygımdan emin olanlara....
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Erbay, Bozan, Focal, Dilku, Arman, Natali, Geceyağmuru, Golgi, Made, Şevval, Berceste, Alaturka, İlbey, Emilypandora, Sayman, Karakurt, Gerzgin ve isimleri aklıma gelmeyen, sevgi ve saygımdan emin olanlara.... Tşk ederim Kralx Taurus bu çiçeklerde senin için
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler o... "Hasret, umut, özgürlük yanımızdı insana sürgün Sevdalı dalımızdı bakışı güneş söylevleri çiçek forumda ablamızdı..." Çok teşekkür ediyorum sevgili MINEU... Senin nezaketine karşılık bende şiir güzelliğinde bir çiçek gönderiyorum... Dost sevgiler... .
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Tşk ederim Kralx Taurus bu çiçeklerde senin için Çok incesin,niyetini anladım ve takdir ettim sağol..
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler Benim adıma olan çiçekle düldül'ünkini ben aldım.Teşekkür ederiz Mine(Ben ve Düldül).. Bunlarda bizden sana..
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl biz hiçbişeyden anlamıyoruz,çiçekte haketmiyoruz olmazz Şirin Kediciğim;bende herzaman sana bir demet çiçek var.O da dalgınlıkla seni unutmuştur.Al bakalım..
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl bu çiçeğim gecemı paylaştığım ,dertleştiğim,eğlendiğim taurus abime,sardunyama,glorıaya,gull e
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl saolasın canımmm cok tsk,ederim,,mine ablamm Tskler mine [/url] Herkese.. sedelina, mineu, arman, artos32, gloria, dipnot, tan_vakti, paula, siyam, gece yağmuru bu sizin için iyiki varsınız... oyun oynamayı bilenler... güzel insanlar... teşekkür ederim mineu... o... "Hasret, umut, özgürlük yanımızdı insana sürgün Sevdalı dalımızdı bakışı güneş söylevleri çiçek forumda ablamızdı..." Çok teşekkür ediyorum sevgili MINEU... Senin nezaketine karşılık bende şiir güzelliğinde bir çiçek gönderiyorum... Dost sevgiler... Benim adıma olan çiçekle düldül'ünkini ben aldım.Teşekkür ederiz Mine(Ben ve Düldül).. Bunlarda bizden sana.. teşekkür ediyorum, sevgiler benden iyi ki sizlerde varsınız
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl çok teşekkür ederim,hepinize benden kucak dolusu çiçek :clover:
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl bu çiçeğim gecemı paylaştığım ,dertleştiğim,eğlendiğim taurus abime,sardunyama,glorıaya,gull e Sedoşum kek ustam.. Teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Bi tadımlık girdim sabah sabah,şimdi işe gidiyorum ve hepinizi çok seviyorum arkadaşlar.Gününüz mükemmel geçsin inşallah.Çiçeklerim hepinize Düldül'le topladım,o da selam söylüyor..
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler teşekkür ederim çiçeğim en güzel çiçeklerim gelinlerin en güzeline
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Bi tadımlık girdim sabah sabah,şimdi işe gidiyorum ve hepinizi çok seviyorum arkadaşlar.Gününüz mükemmel geçsin inşallah.Çiçeklerim hepinize Düldül'le topladım,o da selam söylüyor.. aleyküm selam sende selam söle hayırlı işler teşekkür ederim çiçeğim en güzel çiçeklerim gelinlerin en güzeline ben teşekkür ederim focalcim
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Erbay, Bozan, Focal, Dilku, Arman, Natali, Geceyağmuru, Golgi, Made, Şevval, Berceste, Alaturka, İlbey, Emilypandora, Sayman, Karakurt, Gerzgin ve isimleri aklıma gelmeyen, sevgi ve saygımdan emin olanlara.... teşekkür ederim dostum benim çiçeklerim de sana ve dostluğun kıymetini bilenlere gelsin
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler Erbay, Bozan, Focal, Dilku, Arman, Natali, Geceyağmuru, Golgi, Made, Şevval, Berceste, Alaturka, İlbey, Emilypandora, Sayman, Karakurt, Gerzgin ve isimleri aklıma gelmeyen, sevgi ve saygımdan emin olanlara.... çiçekler için teşekkürler arkadaşlar............... buda benden size gelsin.........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.