Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl aman kızlarda ölüyodu senin için sanki golgiyle evleniyim die ölmediklerini nerden biliyorsun
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl şimdiki çiçeklerim de beni mutlu eden, beni üzen, beni ağlatan ve beni güldürene... oda kendini biliyor... ss
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl sedelinaya, paulaya, yağmura, nataliaya ve mineu ya gülsün e O na Tsk ederim yumote
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl http://www.siirci.net/images/ekart/1110589670.JPG[/img] bu çiçekleri herkeze veriyorum.arkadaşlar ben bir müddetliğine aranızdan yarın ayrılıyorum.beni unutmamanız sağlık ve mutlulukla kalmanız dileğiyle...
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Güzel yazım nereye.. Bir müddetliğineyse olur o zaman ama sende bizi unutma tamammı..
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Güzel yazım nereye.. Bir müddetliğineyse olur o zaman ama sende bizi unutma tamammı.. canım tatile gidiyorum .çok gecikmem herhalde sizi asla unutmam canım
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl bu çiçekleri herkeze veriyorum.arkadaşlar ben bir müddetliğine aranızdan yarın ayrılıyorum.beni unutmamanız sağlık ve mutlulukla kalmanız dileğiyle... Hayırdır Güzelyazım nereye gidiyorsun Umarım herşey yolundadır Seni nasıl unutabiliriski tatlım daha hasineyi bulaca seninle Amanın tatile gidiyomuş gıss baştan söylesene şunu
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl canım tatile gidiyorum .çok gecikmem herhalde sizi asla unutmam canım Tamam tatlım tatile ise sorun yok.. Bizim yerimisede eğlen ve ges..
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Eğlenmek ve gesmek mi ben kendi yerime eğlenip gezseydim yaaaaaaa :lol:
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl yam_yam Bilimselci Erdoğan seREnaDE Sardunyam Gece yağmuru Gece Kuşu Gülsün Gelincik
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Tamam tatlım tatile ise sorun yok.. Bizim yerimisede eğlen ve ges.. evet canlarım tatile gidiyorum.sizlerin yerinede gezerim üzülmeyin,arkamdan ağlamayın karalar bağlamayın nasipse gidip gelicem.acemi çiçeğini kabul edin olurmu yarın bidaha deniycem görürsünüz o zaman inşaaallah.
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Arada bir eski dostları ziyaret etmemek olmaz.. Uzun zamandır aranızda yoktum, forumumuz baya bir değişmiş, yeni arkadaşlar gelmiş, eskiler kaybolmuş.. Yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum ve çiçeklerimi turkish-media forumunun gelmiş geçmiş tüm üyelerine gönderiyorum.. Sizleri seviyorum.. Saygılar-selamlar..
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl birce,ye miyavvv marti sevval arman Dipnot Azizz Erbay samaroglani Acelya
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.