Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Hikayemde rol alan arkadaşlarıma hediye ediyorum...Malum Hepsini katlettim çelenk anca yeter diye düşündüm Ece aplama gelsin Bu arada çiçekcinin ismi acaip hoşuma gitti hepsini aynı yerden aldım Sude çiçek.. Tatlım çok incesin..Teşekkürler çiçeklere...
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Hikayemde rol alan arkadaşlarıma hediye ediyorum...Malum Hepsini katlettim çelenk anca yeter diye düşündüm Kankime gelsin bu çiçek nişanında göndermedim bari burda vereyim Ece aplama gelsin Gülsün,Güzelyaz,AÇA,Taurus,Jön,Sedelina,Sardunyam,İlbey Abim,Erbaya,Taş Kalpli,Natalia,Angel aplam ve herkese gelsin Kaptan Focala Arman' a Bu arada çiçekcinin ismi acaip hoşuma gitti hepsini aynı yerden aldım asıl kendi adıma ben teşekkür ederim kanlı ve heyecanlı dakikalar için
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Hikayemde rol alan arkadaşlarıma hediye ediyorum...Malum Hepsini katlettim çelenk anca yeter diye düşündüm Kankime gelsin bu çiçek nişanında göndermedim bari burda vereyim Kankim asıl biz teşekkür ederiz büyük bir zevkle okudum hikayeni eline sağlık anca gördüm mineu tebrikler mutluluklar dilerim teşekkür ederim yumote darısı bütün bekarların başına ...
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Yağmur ; teşekkür ederim,herşeyi unuttum şimdi.. Çiçek vermese unutmayacakmıydın... Manejerimdirde kendileri Reca ederim Taurus Yaw şimdi geldi aklıma ben niye size çiçek verdimki Halbukim siz bana verecektinis Oğlum topla çiçekleri
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Sedelina Yakınlığından dolayı diğer iki çiçekte tüm forum'a ayrım yapamıyom Param yok o kadar nasıl alıyım tek tek
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl İlk çiçeğin benden olsun.. (yağmur) Tşk ederim Cadısın sen cadııııııı.... Hani çiçeğim nerdee
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Gülsün,Güzelyaz,AÇA,Taurus,Jön,Sedelina,Sardunyam,İlbey Abim,Erbaya,Taş Kalpli,Natalia,Angel aplam ve herkese gelsin Gecem sağol canım çiçek biras küçük kalmış ama neyse,düşünmen yeter gısss asıl biz sana verces dimi o kadar emek verdin bizim için tekrar teşekkürler ben ancak bunu yapabiliyom üzgünüm canım
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl MİNEU çiçeğim ALLAH tamamına erdirsin mutluluk hiç sizi bırakmasın inşaallah
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl bütün çiçeklere ve çiçek gönderen iyi yüreklilere teşekkür ederim...
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Neveserci hikaye topicini iznin olmadan kullandık bu çiçek sana gelsin
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl aaa ne demek önemli diil..topik sizin.. çiçek için saol... bu da hikaye topiğini bu hale getirenlere gelsin
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Gülsün,Güzelyaz,AÇA,Taurus,Jön,Sedelina,Sardunyam,İlbey Abim,Erbaya,Taş Kalpli,Natalia,Angel aplam ve herkese gelsin Gecem sağol canım çiçek biras küçük kalmış ama neyse,düşünmen yeter gısss asıl biz sana verces dimi o kadar emek verdin bizim için tekrar teşekkürler ben ancak bunu yapabiliyom üzgünüm canım teşekkür ederim...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.