Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl AÇA sağol canım,nasıl bi mutluluk kapladı içimi şimdi yaa düşünülmek,sevilmek çok güzel.sizleri çooooook seviyorum.
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl Bir tane CİMBOM A Birtane eniyi dostum Zeynep e Bir tane Aşkım a Birtane meleklerime Bir t... bittimi ya ( Daha forumdan kimseyi tanımadığım için tanıdıklarıma çiçekler vereyim dedim,içimden geldi )
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl Bak benim çiçeklerden 2 tane artmış,onlarıda kullan istersen..
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl Gece Yağmuru, güzelyaz, kriptex1000, MINEU yagüzel hikayeleri için teşekkürler focal bu çiçekde senin için eeeee seninde emeğin geçti o kadar dedektiflik yaptın Bütün cimbomlulara taurus saoalasın aldım, kabul ettim
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl Gece Yağmuru, güzelyaz, kriptex1000, MINEU yagüzel hikayeleri için ve tüm annelerimize gelsin Ben sadece başına gelmedik kalmayan talihsiz başrol oyuncusu olsamda teşekkürler focal.. bunlarda benden sana.. tüm annelerimiz kısmına ise içtenlikle katılıyorum..
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl ben 1 tane taurus a 1 tane gülsün e gülmesi için 1 tanede aysuma
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl Öncelikle merak ettiğim Sardunyam'a Bana yaptığı kekler için sedelina'ya Ve son olarak Bana çiçek veren Şamaroğlanına
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl bana çiçek veren yegane kişilerden birisn çok sevindim yaa bu da benden sana şamaroğlanı
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl bir tane sevgili patronuma bir tane gecenin güzel yağmuru yağmur aplama bir tane de düşünceli taurus a buda forumdaşlara
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl bi çiçeklerde meydün ablama,aziz kardeşime,gülsün ve natalia öğrencilerime,mineu'ya,focal'e arman abime,vakana abime,gece yağmuruna,aça'ya,angelflower ablama,sayman abime,jön'e vede yeni katılan arkadaşlar gelsin...
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl bir tane sevgili patronuma bir tane gecenin güzel yağmuru yağmur aplama bir tane de düşünceli taurus a bi çiçeklerde meydün ablama,aziz kardeşime,gülsün ve natalia öğrencilerime,mineu'ya,focal'e arman abime,vakana abime,gece yağmuruna,aça'ya,angelflower ablama,sayman abime,jön'e vede yeni katılan arkadaşlar gelsin... açacım eferim gözüme girdi bu çocuk yaaw erbayım sanada teşekkür ederim özledik seni , uzun zamandır karşılaşmıyoruz hiç
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl bir tane sevgili patronuma bir tane gecenin güzel yağmuru yağmur aplama bir tane de düşünceli taurus a buda forumdaşlara bi çiçeklerde meydün ablama,aziz kardeşime,gülsün ve natalia öğrencilerime,mineu'ya,focal'e arman abime,vakana abime,gece yağmuruna,aça'ya,angelflower ablama,sayman abime,jön'e vede yeni katılan arkadaşlar gelsin... tşk ederim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.