Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl bu solacak gülleri hiç solmayacak güllere gece yağmuru, mineu ya gönederiyorum umarım kabul ederler kabul etmez miyiz hiç focalcim, kabul etmemek gibi bir seçeneğimiz var mı çok teşekkürler
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl ben burdayım hee gece yağmuru zorla götürülen varya o benim işte
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl Bu Menekşeler Taş Yürekli İçin... Bileğini bükemediğim tavla ustası Taş Yürekliye..
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl yaa canım yaa ne gerek vardı öhö öhö sonrada verirdin yaa teşekkür ederim çok mutlu oldum bunlarda benden sana
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl arman gelmiş, gitmiş nası göremedim ben yaaa bu çiçekler ona gitsin
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl marcusa o burda deil ama olsun o görür belki. armana ve diğer forum arkadaşlarıma
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl len olim o kadar çiçek vermişler bana bi çiçei çok görmüşler............ waaayyy beeee...bende artık gendime vercem çiçeimi
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl *Ustam, aha saa üç adet ciceh!.. -İkon'un sahifesinde konuyu oku pilizz!....
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 19 yıl *Ustam, aha saa üç adet ciceh!.. -İkon'un sahifesinde konuyu oku pilizz!.... temem canım emmen okuyorum..... bu arada sankim ErBaYıMı gördüm......ona bi dene çiçek vereyyom.... hoş geldin canım
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 19 yıl ben cadi degilim tamammi canim cikmaliyim kahvalti yapicam gelirim yine kuss
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.