Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl aziz o ne ya ahahaha gorgicim çok kızgındım uygun gördüm o çiçeği yolladım! çiçekçilerde varsa bi tane evine yollucam
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl Hayatım boyunca gördüğüm en salak asistana! Ne yaparsa yapsın! Keşke burdada olsa görse zuhahaha kardeşim aman dikkat et asistanın üzerine düşmesin nadide çiçeğin....
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl bişi yok son bi kaç saat öle gıcıktı ki duygulandım görünce gel öpçem
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl ben çiçekleri buraya bırakıyorum isteyen alsın....... ısırgan otu mu bunlar??
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl güzelyaz MİNEU ERBAY angelflower ilbey_26 Gece Yağmuru hayal et akarsu sedalina meliskoo jön madde in turkey azizil golgi ve GÜLSÜNe
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl yoldan gelip soluğu forumda alan canımcım böcüğüm gorgiciğime gitsin çiçeim..........
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl güzelyaz MİNEU ERBAY angelflower ilbey_26 Gece Yağmuru hayal et akarsu sedalina meliskoo jön madde in turkey azizil golgi ve GÜLSÜNe Tşk ederim Taş Yürekli
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl bende çiçek vereceğim ama kime versem die düşündüm kimseyi ayırt edemiyorum ki herkese benden çiçekler gelsin :flowers:
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.