Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl Ustama öğrencimden almışım çiçeğimi kimse bükemez onun bileğini ALLAH kabul etsin bütün dileğini yanından ayırmasın onun sevdiğini...
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl hahahahhhh yedüycen mi baa çiçekleüüüü...... sewe sewe yerim ....... önce kaktüslerden başlyaabilirsin
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl önce kaktüslerden başlyaabilirsin kaktüsler sana canımcım........
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 19 yıl Hayatım boyunca gördüğüm en salak asistana! Ne yaparsa yapsın! Keşke burdada olsa görse
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 19 yıl çok isabetli bir çiçek seçmişsin azizil bana çiçek verenlere teşekkürlerrrrrr herkesi öpüyorum
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl duvara yatak resmi çizip karşısında uyumayı başaracağına canı gönülden inandığım böcüğe gelsin.........
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl duvara yatak resmi çizip karşısında uyumayı başaracağına canı gönülden inandığım böcüğe gelsin......... yav sıkıntıdan patlıyodum memleketteyim yapcak bi şey yok yav bu çiçek iyi oldu aha bak bende sana bi çeçek vereyim
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl yav sıkıntıdan patlıyodum memleketteyim yapcak bi şey yok yav bu çiçek iyi oldu aha bak bende sana bi çeçek vereyim yarasın kuşuma.......çiçekler feda olsun.......tabe yapacak iş yok ole can sıKIntısından patlayan.... neyse hade gene kaptın çiçei....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.