Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl kankime ve yufka yürekliye teşekkürler ama seni hala affetmedim yufka yürekli bunu bilesin
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl küçücük bir ördeğe karşı bir ceylanı feda ettim gene yaranamadım sana daha büyük birşey vermek lazım mesela bu sıpaya ne dersin sucuk yaparsın birde kızların dilinden anlamıyorum derler
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl NATALİA forumda en cok cevap yazdıgım bana sevımlı kerata dedı bana
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl NATALİA forumda en cok cevap yazdıgım bana sevımlı kerata dedı bana Teşekkür ederim Sana ve tüm foruma
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl Natalia .... Gece Yagmuru ... Gülsün ... bunlar bır cete ... konusma cetesı.. aralarına sızdım ajan olarak cıcek vereyım dedim.
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl valla öyle söyleyenler ayıp etmişler yani halbuki ağızları var dilleri yok
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl Ya ben de öyle diorum halbuki biz hiç konuşmayız die ama yok gel de inandır
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl Çiçekler FemaleXX için! Çok saol! aman allahımmm bana çiçek gelmişş hem de senden bunlar annen için
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl Ne demek ben çiçek veremezmiyim? Çiçekler için saol! verirsin tabii de bana verince deişik geldi
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl yeni simalar gördüm, ben gelmeyeli baya renklenmiş ortalık... yeni renklere...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.