Zıplanacak içerik

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Featured Replies

Gönderi tarihi:

ff_behindback2.jpg

tesekkurler tatlısı... :)

cicek_bahcesi.jpg

bunlarında yuregınde umut cıceklerı yetıstıren, seven, ozleyen, bekleyen, aşkı yasayan o guzel gonullere gelsın....

• Cevaplar 7,9b
  • Görüntü 440,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Teşekkürler mavim       Teşekkürler Yakışıklı       Teşekkürler ablacım

• Babalar gününüz kutlu olsun arkadaşlar,(kimler baba ise artık hepiciğine bu çiçekler)...  

Gönderi tarihi:

ar227_large.jpg

bu çiçekde bana darılan angel'ıma gelsin :D

cicek013.jpg

mıneu,mizyal,made, arman ,adrenalin ,gece yağmuru ,focal ,sayman ,felamexx ,karçiçeğim ,aziz , angelflower, gülsün, natalia ,cerenimooo...ve adını unuttuğum diğer arkadaşlara gelsin kusura bakmayın ..

ar178.jpg

MINEU,arman,angelflower,GoLGi_AyGiTi,cerenimoo,*NATALIA*,şevval,GÜLSÜN,mizyal,azizile, meydüne, karçiçeğime, adrenaline, nikoya, femalexe, erbaya, gezgine, saymana ,gece yağmuru,hatırlayamadıklarıma,unuttuklarıma,beni unutanlara,

tum sevenlere,özleyenlere,merak edenlere,bekleyenlere.......vs gelsin

08cc_222.jpg

bu nadide çiçek gece kuşu,arman,angel,erbay,azizil,meydün,karçiçeği,sayman,golgi,femalex,aysum,gülsün,buzlu rakı,cerenimo,adrenalin,focal,gezgin,mizyal,natalia,şevval,thalia,mara bulge,cyrano,kralx,ilbey,tania hayde,gençaslan ve nikoya gelsin... adını unuttuğum varsa affola...

tüm çiçek verenlere teşekkürler

bu çiçekler de benden tüm foruma gelsin :)

195.jpg

100.jpg

Gönderi tarihi:

eski dostlar henüz eskimediler onlar hala kendilerinin eskidiklerine inansalarda hala sevilmekteler

benden sana gelsin çiçekler :clover::clover:

ne diyim ben sana bilemiyorum ki........uyussun varya harbi tarafından hemde sana kızamıyorum dedimya...... :clover:

Gönderi tarihi:

ne diyim ben sana bilemiyorum ki........uyussun varya harbi tarafından hemde sana kızamıyorum dedimya...... :clover:

bak ne tesadüf bende sana kızamıyorum :wub:

neden acaba :unsure:

sevdiğimden olabilirmi dersin :)

Gönderi tarihi:

B24_large.jpg

bütün bayanlara gelsin...

8 mart dünya kadınlar günü kutlu olsun :)

Gönderi tarihi:
gulan001.gif kadınlarımıza
Gönderi tarihi:

menekse.jpg

bana çiçek vermeyen herkese :rolleyes: erkek adama çiçek verilmez teşekkürler...

Gönderi tarihi:

bak ne tesadüf bende sana kızamıyorum :wub:

neden acaba :unsure:

sevdiğimden olabilirmi dersin :)

kimbilir belkide ondandır...... :):wub:

hmmm çiçeklerim bütün forum beylerine gelsin...........bizim günümüz ama olsun....özellikle liona gelsin.... :D:clover::wub::clover::wub:

Gönderi tarihi:

kimbilir belkide ondandır...... :) hmmm çiçeklerim bütün forum beylerine gelsin...........bizim günümüz ama olsun....özellikle liona gelsin.... :D

bende diyorum bugün çok önemli bir gündü ama neydi şimdi hatırladım dünya kadınlar günüydü dimii :) nasıl unuturum :unsure::clover: tüm kadınlara :clover::clover:

Gönderi tarihi:

ar227large2jh.jpg

herkese :)

Gönderi tarihi:

0233_1024.jpg

çiçeğim çıkmamış :( tekrar edeyim benden herkese gelsin

Gönderi tarihi:

4207hl.jpg

natalie

Gönderi tarihi:

ask300ih.gif

herkese :blushing:

Gönderi tarihi:

teşkür gülsüncüm ;)

Gönderi tarihi:

2061_1024.jpg

herkese bütün foruma

Gönderi tarihi:

sanada teşekkürler gezgincim :)

Gönderi tarihi:

rica,lar :)

Gönderi tarihi:

ieks2gg.jpg

Visneme , bi de herkese :wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.