Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl meydüne, gece kuşuma, gülsüne,cerenimo, gezgine, femalexe, mizyale, saymana,focale ve golgiye gelsin bu çiçek...
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl http://www.sevginehri.net/cicekresimleri.asp/cicek007 yaaa ben de çicek gönderecektim hepinize yollayamadım bana da söyleyin nasıl yolluyorsunuz bu çiçekleriiiiiiiiiiiii bende zamanında çektim bilirim... su yukarda agaç resmi varya..onu tıklıyorsun..gönderceğin resmin url adresini yazıyorsun ordan cıkan kutuya...bu kadar
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl Vayyyy.. Demek öle olduk Mineu hanım..Toprağımız dedik bağrımıza bastık. Bir çiçek bile vermediniz.. Unuttunuz.. Bana unutulanlara verilen çiçeklerden verin.. Zakkum olabilir mesela.
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl teşekürler bendende gülsün ve hala inadı kırılmayan beyazinciye gelsin çiçekler sevgimle
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl carenimoooooo.........yeni avatarın çok tatlı...buda sana...... sağol buzlu rakı...Bu da sana gelsin
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl bu çiçek sadece armana gidiyo Çok teşekkür ederim.. Çiçeğine çiçekle karşılık vereyim
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl ben armana şimdi çiçek versem delikanlıyız biz bizi bozar o yüzden tesbih hediye ediom
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl Vayyyy.. Demek öle olduk Mineu hanım..Toprağımız dedik bağrımıza bastık. Bir çiçek bile vermediniz.. Unuttunuz.. Bana unutulanlara verilen çiçeklerden verin.. Zakkum olabilir mesela. katılıyorum armana ben de unutulmuşum küştüm işteee
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl ben armana şimdi çiçek versem delikanlıyız biz bizi bozar o yüzden tesbih hediye ediom Eyvallah kardaş...Bende sana dede yadigarı barabelli silahımı vereyim..
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl mıneu,mizyal,made, arman ,adrenalin ,gece yağmuru ,focal ,sayman ,felamexx ,karçiçeğim ,aziz , angelflower, gülsün, natalia ,cerenimooo...ve adını unuttuğum diğer arkadaşlara gelsin kusura bakmayın ..
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl MINEU,arman,angelflower,GoLGi_AyGiTi,cerenimoo,*NATALIA*,şevval,GÜLSÜN,mizyal,azizile, meydüne, karçiçeğime, adrenaline, nikoya, femalexe, erbaya, gezgine, saymana ,gece yağmuru,hatırlayamadıklarıma,unuttuklarıma,beni unutanlara, tum sevenlere,özleyenlere,merak edenlere,bekleyenlere.......vs gelsin
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl gezgin ve focal çok teşekkürler... bu çiçeğimde bu iletiyi okuyan ve bu çiçeği gören, isteyen bütün arkadaşlarıma gelsin
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl focal çiçek için teşekür ederim çiçek veren arkadaşlara benden de gitsin çiçekler
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl gezgin ..focal çiçek için sağolun..bana çiçek verenlere teşekkür eder gözlerinden öperim...çiçek yoq maalesef......... eski dostlara gelsin çiçekler...........belki dostluğun anlamını anlarlar..........
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl MINEU,arman,angelflower,GoLGi_AyGiTi,cerenimoo,*NATALIA*,şevval,GÜLSÜN,mizyal,azizile, meydüne, karçiçeğime, adrenaline, nikoya, femalexe, erbaya, gezgine, saymana ,gece yağmuru,hatırlayamadıklarıma,unuttuklarıma,beni unutanlara, tum sevenlere,özleyenlere,merak edenlere,bekleyenlere.......vs gelsin tşkürler...
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl bu nadide çiçek gece kuşu,arman,angel,erbay,azizil,meydün,karçiçeği,sayman,golgi,femalex,aysum,gülsün,buzlu rakı,cerenimo,adrenalin,focal,gezgin,mizyal,natalia,şevval,thalia,mara bulge,cyrano,kralx,ilbey,tania hayde,gençaslan ve nikoya gelsin... adını unuttuğum varsa affola...
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl bu nadide çiçek gece kuşu,arman,angel,erbay,azizil,meydün,karçiçeği,sayman,golgi,femalex,aysum,gülsün,buzlu rakı,cerenimo,adrenalin,focal,gezgin,mizyal,natalia,şevval,thalia,mara bulge,cyrano,kralx,ilbey,tania hayde,gençaslan ve nikoya gelsin... adını unuttuğum varsa affola... bu kadar çok kişiye verirsen çiçek anlamı kalmaz ama yinede teşekkürler....
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl eski dostlara gelsin çiçekler...........belki dostluğun anlamını anlarlar.......... eski dostlar henüz eskimediler onlar hala kendilerinin eskidiklerine inansalarda hala sevilmekteler benden sana gelsin çiçekler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.