Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 19 yıl Tşk ederim gülsün Angel ablama,Gülsüne,Mde İn,MINEU ve bütün kızlar Focal,Arman,İlbey ve tüm erkekler Bu da bana gelsin
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 19 yıl Tşk ederim gülsün Angel ablama,Gülsüne,Mde İn,MINEU ve bütün kızlar Focal,Arman,İlbey ve tüm erkekler Bu da bana gelsin teşekkür ederim canım örtmenime.. aferin teşekkür ederim tüm güzel bayanlarına tüm erkeklere
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl tüm forma gelsin kalkın millet günü heba etmeyin hava çok güzel çıkın dolaşın kendiniz için birşey yapın
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl benim gibi papatya sevenler içinn angel a gece ye mineu ya gülsün e madein e azizil e gezgine saymana ilbeye armana cerenimoo ya ve tüm dier arkadaşlarıma
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl benim gibi papatya sevenler içinn angel a gece ye mineu ya gülsün e madein e azizil e gezgine saymana ilbeye armana cerenimoo ya ve tüm dier arkadaşlarıma teşekkür ederim hepsi çok güzel
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl kime gersek acaba çok düşünmem lazım çok.......... çok da uzak kaldım ama bundan sonra hep buradayım
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl ben niye veriyom be çiçek siz verin bana çiçek alla alla........... hoşgeldin papatya tarlasına...
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl öncelikle femalex ve rakıma sonrada çiçek veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim............ bütün foruma gelsin.....
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl http://www.sevginehri.net/cicekresimleri.asp/cicek007 yaaa ben de çicek gönderecektim hepinize yollayamadım bana da söyleyin nasıl yolluyorsunuz bu çiçekleriiiiiiiiiiiii
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.