Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl hastalara-mutsuzlara-aşksızlara........ mutlulara-aşıklara....... buda bana ...oda beni sewiyoorrrrrr karçiçeğim..arman..böcük.....vakana......gorgi......erbay....sayman..focal....gece....angel...mizoş.....femalex.....gencaslan.....minue.......bütün foruma gelsin...... teşekkürler made kardeşim bendende sana ve foruma gelsin ilk çiçeğim angel'ıma.. teşekkür ederim hepinize
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl arman çiçekler sana canem... (Gece yagmuruna verirsin ) meydün hiç bakma öyle sana yok mineu seni de unutmadım.. cerenimo sana da bi dene çiçek... beni unutan kankama bi tane.. şimdilik bu kadar
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl cerenimo saolasın bacımda biliyosun benim bilgisayarda resimler gözükmüyo, mutlaka çok güzel bi çiçektir gönderdiğin ama göremiyorum işte burdan golgi çok teşekkür ederim sanada gözlerim yaşardı valla
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl arman çiçekler sana canem... (Gece yagmuruna verirsin ) meydün hiç bakma öyle sana yok mineu seni de unutmadım.. cerenimo sana da bi dene çiçek... beni unutan kankama bi tane.. şimdilik bu kadar ver çiçeimi geriye o zaman........yaf neden yedin onu..ineke vercektim ben......
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl işte herkese gelsin çiçekler meydün mineu karçiçeği cerenimoo gece yağmuru adrenalin sayman aziz erbay ilbey mizyal female başkaaaaa golgi ( o bana vermemiş aMA ) arman ve tüm forumdakilere gelsinnn
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl işte herkese gelsin çiçekler meydün mineu karçiçeği cerenimoo gece yağmuru adrenalin sayman aziz erbay ilbey mizyal female başkaaaaa golgi ( o bana vermemiş aMA ) arman ve tüm forumdakilere gelsinnn böyle olmazki ama ya bugün ona yarın sna her gün herkese çiçek verirsen anlamı kalmaz... yoksa herkes aklımda yane...
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl özlediğim adrenaline çok teşekkür ederim cerenimoo,biraz geç görsemde.....buda sana..
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl arman çiçekler sana canem... (Gece yagmuruna verirsin ) meydün hiç bakma öyle sana yok mineu seni de unutmadım.. cerenimo sana da bi dene çiçek... beni unutan kankama bi tane.. şimdilik bu kadar ay kıyamam sana...sen benim burdaki ilk kanka dediğim vazgeçilmez kardeşimsin...al çiçekler sana
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl ay kıyamam sana...sen benim burdaki ilk kanka dediğim vazgeçilmez kardeşimsin...al çiçekler sana inanayımmı
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl geceye armana adrenaline mineu karçiçeği female cerenimoo azizil erbay nico aysum gülsün made tüm foruma iştew
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl çok gözeller örtmenim yaa....valla hepsini kaptım kimseye vermem bananeee......bananeeeeee benden de sana gelsin........
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl ulem bize çiçek armağan eden yok olsun be yinede ben herkese gönderiyom bi çiçek
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.