Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl gorgiciğime gözel bi çiçek..... hangi dagda kurt öldü bea saol canem Çiçekler için çok teşekür ederim made.. üstad seni burda görmek büyük şeref
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl reca ederim kral..... allam yaaaa iyiki çiçek verdik yeme onları tamam mı...........ben sana çiçek verdikçe sen yiyon ondan arada veriyorum ki hasta olma.....
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl teşekkürler mizyalim cok düşüncelisin.. ayrıca kral ın tekrar foruma gelmesine sevinndim.. hoşgeldin kral...
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl ilbeye azizile femalexxe cerenimooya armana erbaya karçiçeğine sayman adrenalin mizyal mineu gece yağmuru size de gönderdim ama haddimden fazla çiçek göndermişim stokları bitmiş sizinkileri benden sonra biri yazsın daha sonra göndereceğim sizinkilweri ayırdımm
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl Kralım, sedat abim hoş geldin Ablam çiçek için teşekkür Angel bu sefer çiçeği büyük tutmuşun ,masrafdan kaçınmamışsın, sanada saol
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl ne demek var yok bi meslektaşım var şurdaaa saymana adrenaline adınla aynı bir çiçek mineuya gece yağmuruna mizyale bu da tüm forumdakileree
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl meleğim teşekkür ederim çiçek için... benden de bütün forum sakinlerine gelsin çiçekler
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl saol canım çiçekler için... ben resim ekleyemediğim için şimdilik bunlarla idare et gece kuşum
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl bütün herkese tek tek çiçek vermek yerine bu güzel çiçeği hepinize veriyorum. en başta mizyal gece yağmuru ve angele(bana verdikleri o güzel çiçekler için tşk)sonrada madeye golgiye armana adrenaline saymana azize mıneuye ilbeye focale ve tüm forum sakinlerine gelsin.....
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl sağolasın canım ablam kerçiçiğim..........senin kadar gözel bir çiçek vermişsin.....
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl teşekkür ederim kardeşim senin gönül güzelliğin yanında sönük ama benden sana gelsin
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl sayman ,arman ,karçiçeğim mıneu , erbay , gece yağmurum ,made in , erbay ,mizyal ,golgi ,adrenalin ,aziz ve daha ismini sayamadıklarım herkese gelsin.... herkese bir tane lale
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl önemli değil bacım yukarıdakilerde facol , femalexx ,şevval ,emily,kralx ,zeynoo ,angelflower ,cerenimooo ,kedim 7 beni artık aklıma gelmiyor kimse kusura bakmasın ve aklıma gelmeyenlere.....
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl sağolasın bir de bana nasıl resim koydugunuzu anlatabilirseniz daha bir mutlu olurum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.