Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 19 yıl içimden geldi herkese veriyorum kimler almak isterse buyursun alsın
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 19 yıl sen bilirsin azizil ala ala almazsan almaaaaaa ben sana yine çiçek veriririm
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 19 yıl bende aldım gitti bu çiçeği...forumdan bir kaç gün uzak kaldık diye kimse vermemişti çoktandır. teşekkürler angel.
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 19 yıl rica ederim ne demek sen iste yine vereyim nolacak senden kıymetli mi ?
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl Şu anda burda bulunan tüm arkadaşlara ve tabi ona gelsin bu çiçekler..
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl saol focalım! Bu arada aklıma geldi sen kuyumcuydun, tek taş alınca senden alıyım ben ya!
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl angel a made in e mineu ya burda olmasa da ve dierlerine de tabiiki gönderiorum çiçek
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl angel a made in e mineu ya burda olmasa da ve dierlerine de tabiiki gönderiorum çiçek ben aldım çiiçeklerimi teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl meydun'e.. karçiçeğine, femelexx'e, birceye,meliskoo'ya, cerenimoo'ya..
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl içi bu güller kadr beyaz olan dostlara getsin..... bu sayman arkidişime...... vakanaya...... böcüğüme.......
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl buda dostum vakanaya.. SAĞOLASIN SAYMAN.... NE OLACAKSA BİRLİKTE OLSUN .....AL BUNNARIDA BEN GETİRDİM HADE ÇÖKÜN..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.