Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl aldım kabul ettim teşekkür ederim, bu arada yeni avatarında çok güzel
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl kime göndersem ki herkese gönderdim saymana adrenaline mineu ya femalexe ilbeye erbaya başka kim vardı yav azizile meydüne cerenimoo ya karçiçeğime kendime hale jale bütün mahalleye inŞallah unuttuğum olmamıştır allah rızası için biri bana buraya nası resim ekleyeceğimi anlatsın yavvv [/quote teşekkürler angel bunlarda senin nacizane ayrıca kendini özlettirenlere gelsin çiçeklerim
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl saolasın femalexim benim şimdide bütün foruma gönderiyorum çiçeklerimi, şimdiden herkesin SEVGİLİLER GÜNÜ kutlu olsun canlarım...
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl HERKESE TEKRAR MERHABA. 3 HAFTALIK BIR ARADAN SONRA YENIDEN BURDAYIM CICEKLERIM TANIDIGIM,TANIMADIGIM TUM FORUMDASLARIMA... ISIMLERINI SOYLEYEMEDIKLERIM KUSURA BAKMAYIN AMA BILIYORSUNUZ KENDINIZI...
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl ooo mizoşum oj geldin özlettin gendini beeaa.........çiçekleri aldım kabul ettim...sağolasın.... bu arada bütün media ailesinin sewgililer günü kutlu olsun........ sewgilimiz yok ama en azından sizin gününüzü kutlayam......
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl herkesin sevgililer günü kutlu olsunn sevgilim yok die üzülmeyin bütün çiçekler sevgilisi olan olmayan herkese mineu ve femalex ikinize de teşekkür ederim ayrıcana
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl bize göre uzun bi aradan sonra tekrar aramıza dönen mizyal kardeşime çiçeklerimmm...
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl biri mine'ye cevap versin..ben de bilmiyorum nasıl resim koyuyorsunuz
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl tüm papatyaları kabul edebilirim ve mizyal e cerenimoo ya bi de golgi ye çiçek gönderiorum
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl KANKAM, ENİŞTEM, MEYDUNUM....................................... VE ADINI SAYAMADIGIM HERKESE COK TESEKKURLER BENDE SIZLERI COK OZLEDIM AMA NASIPSE YINE BURALARDAYIM DAHA COK BERABERIZ ARTIK
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl artık gülmesi için bu güller mineuya başka yapabileceğimiz bir şey var mı bilmiyorum
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl golgiye gitsin acayip bir pot kırdım umarım affeder.. o kadar büyütmene gerek yok ama çiçekleri geri vermem tüm papatyaları kabul edebilirim ve mizyal e cerenimoo ya bi de golgi ye çiçek gönderiorum teşkürler mümkünse dikensizlerinden
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl bütün çiçeklerim bana yardımcı olmaya çalıştıkları için, yalnızlığımı paylaştıkları için gece kuşuma, armana, shatine ve angelıma gelsin
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl bütün çiçeklerim bana yardımcı olmaya çalıştıkları için, yalnızlığımı paylaştıkları için gece kuşuma, armana, shatine ve angelıma gelsin tşk ederim MINEU
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.