Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 19 yıl valla çiçekler için teşkür ederim..malum bedava sirke baldan datlı .....
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 19 yıl Karçiçeğime Made in Turkeyime Golgime Kralx e İlbeye Aziziltürkoya Mystic Rivere Cevizime Mara Bulgeye Johnywalkere Mizyala Aşkmiracleye Şirine Seblaya Nefertitiye Nataliaya BlackWhite Mineum Vakana Sayman ve daha şu anda hatırlayamadığım tüm yeni arkadaşlara samimi çiçeklerim gelsin naçizane.. teşekkürler arman bizimkide basit ama gönülden
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 19 yıl HASTA YATAĞIMDA BANA İYİ NİYETLERİNİ ULAŞDIRAN SEVGİLİ FORUMDAŞIM MİZYAL BUDA SANA GELSİN
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 19 yıl her zaman dediğim gibi bu foruma tüm samimiyetiyle yazdıklarına inandığım azizilturco,mizyal,kralx,ilbey__26,made in turkey,karçiçeğim,rulet,vakana,ve sayman, a veriyorum bu güzel çiçeği...
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 19 yıl Karçiçeğime Made in Turkeyime Golgime Kralx e İlbeye Aziziltürkoya Mystic Rivere Cevizime Mara Bulgeye Johnywalkere Mizyala Aşkmiracleye Şirine Seblaya Nefertitiye Nataliaya BlackWhite Mineum Vakana Sayman ve daha şu anda hatırlayamadığım tüm yeni arkadaşlara samimi çiçeklerim gelsin naçizane.. Teşekkürler Arman... Bende 3 kişi olarak ayırt edemiycem, çiçek hakkımı forumdaki bütün arkadaşlara gönderiyorum...
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 19 yıl Yazar bu çiçekte yak gitsin diyenlere gelsin.... ve bütün furuma.... Teşekkür ederim.. Çiçek çok güzelmiş, ama sen kadar değil... Tabiki yak gitsin.. Daha olmadı külünü de suya at... Daha olmadı Suyu da kurut..)) Tüm çiçekler değerli forum sakinleri ve sakinelerine... (bir kaçı hariç)
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 19 yıl eywallah çiçiğim benim para bu ay erken bitti yoksa sana şole güzel bi çiçek yaptırırdım....artık şununla idare et....
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 19 yıl BENDE ÇİÇEK VERMEK İSTİYORUM ARTIK YA FORUMDAKİ HERKESLERE GELSİN EN GÜZEL ÇİÇEKLER
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 19 yıl Mineu`ya bütün ciceklerim gitsin, her sabah bulusuyoruz. sabah sekerim diyebilirmiyim sana ?
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 19 yıl Mineu`ya bütün ciceklerim gitsin, her sabah bulusuyoruz. sabah sekerim diyebilirmiyim sana ? Diyebilirsin tabiki... Çiçeğin içinde çok teşekkür ederim kardeşim... benden de sana bütün çiçekler...
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 19 yıl Ben yokken bana çiçek yollayan yollamayan herkese sevgiler! Çiçekler için teşekkürler
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 19 yıl aboo ben yokken neler olmuş yaafffff....... herkeşe çiçek benden...
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 19 yıl sen yokken sana verdiğim çiçekleri geri alıyom yerine bunu veriyom
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.