Φ şirin Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 ADI HÜZÜN HAYATIN... güneş battı. yine akşam oldu... sensiz sessiz bir karanlığa büründü sokaklar yüreğimde amansız bir sızı, içim alabildiğine karışık... yaralı bir kuşun kanat çırpışı kadar sitemliyim hayata... ve bitmek bilmeyen bir hüzün! şimdi iç çekişlerimin bastırılamaz isyanı var. sabahın buğusunda,akşamın esen yelinde kuytu,çok uzak yerlerde arıyorum seni özleme, hasrete yenilen çocukluğumu yakalıyorum saçlarından ta derinden duyuyorum yıllar önceki gözyaşlarımı nedeni bilinmez, hala ağlıyor gözlerim hala o derin yara kanıyor... dedim ya bilinmez işte... hiç hesapta yokken yaşanılan şeyler takılıyor zihnime... bir kardelen çilesi,bir papatya hüznü çöküyor üstüme... ve ben yalnız yaşıyorum hayatı, acıyı,mutluluğu yalnız tadıyorum... buralar soğuk,buralar karanlık sensiz... dipsiz bir kuyu belki de, anlatılmaz,yaşanır derler ya hani.. işte o hesap benimki de... hayatın tek gerçeği belki de... koskoca bir hüzün... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 bu şiir sanamı ait Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 yok ya ben de o kabiliyet ne gezerrrrr duygusallık yoktur kanımda... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 kabiliyetsizliğini duygusallığını gizlemektede konuşturmuşsun evet hiç belli etmiyorsun Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 yok ya ben de o kabiliyet ne gezerrrrr duygusallık yoktur kanımda... Duygusallık kanda olmaz..)) Neden duygusallık yok ya.. Yoksa duyu organlarında bir sorunmu var.. Yardım edebileceğim bir şey varsa çekinme.. Buralarda olacağım..)) Sevgiler... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.