Φ adanalı celal Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Yoldan geçen bayana çiçek verdim. Gökyüzüne baktı , seni sevmem için gökteki yıldızlar kadar küçük olman lazım dedi ve gitti. Ne anlama gelir bana açıklayabilecek varmı ??????? Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yoldan geçen bayana çiçek verdim. Gökyüzüne baktı , seni sevmem için gökteki yıldızlar kadar küçük olman lazım dedi ve gitti. Ne anlama gelir bana açıklayabilecek varmı ??????? Sen anLayamadın sanırım.. ama iyi ezberlemişin iki dakkada sözü . afferim! Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Seni havalı , kasıntı bi tip olarak görüyo.. iyi erdemli ve işinde toplumda büyük olduğunu kabul ediyor fakat böbürlenmeni ve bunu hissettirmeni sevmiyor...inşallah yardımcı olabilmişimdir.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 bence seni sevmem mümkün değil demek istemiş..çünkü senin gökteki yıldızlar kadar küçük olman mümkün değil bana göre Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 başından defetmek için oan o aklına gelmiş bence,sen o arada düşünürkende kaçıyım demiştir.. Alıntı
Φ Xemci Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 kötü bir şey söylediği belli bence bir daha tanımadığın yoldan geçen birine çicek verme Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 bence kendini kıyma yap demek istemiş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.