Gönderi tarihi: 23 Mart , 2014 11 yıl Inside Llewyn Davis (2013) Sen Şarkılarını Söyle Coen Kardeşler'in son filmi "Inside Llewyn Davis" isimli film tam bir kaybeden öyküsü aktarıyor bize. Llewyn Davis bir folk müzik sanatçısı, kısır bir döngünün içine girmiş ne yaparsa yapsın şartlar onu hep başa döndürüyor, tıpkı kuyruğunu yakalamaya çalışan ama bir türlü başaramayan bir kedi gibi... Zaten bence filmin en iyi yardımcı oyuncusu da ne Carey Mulligan ne de Justin Timberlake'ti, kediydi. Ben bu filmin hemen ardından Searching for Sugar Man'i izledim. İkisi de yakın konuları içeriyordu, ikisi de bir yere kadar aslında neredeyse birbiriyle aynı kaderi paylaşan insanların öyküsüydü. İki filmi de uzun zamandır tutuyordum ama izlemek için bir türlü fırsat olmamıştı, aynı gecede peşpeşe izlemek güzel bir rastlantı ve iyi bir tercih oldu diyebilirim, bol müzikliydi de aynı zamanda. Yönetmen Joel Coen, Ethan Coen Yapımcı Scott Rudin, Joel Coen, Ethan Coen Senarist Joel Coen, Ethan Coen Oyuncular Oscar Isaac, Carey Mulligan, John Goodman, Garrett Hedlund, Justin Timberlake Follow a week in the life of a young folk singer as he navigates the Greenwich Village folk scene of 1961. Guitar in tow, huddled against the unforgiving New York winter, he is struggling to make it as a musician against seemingly insurmountable obstacles -- some of them of his own making.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.