Φ ceviz Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 sizce evli kadınlar paraya ne kadar önem veriyor ve ne kadar önem vermelidir. genellikle evlilik hayatında kadınlar her ne kadar eşinin yanında olduklarını söyleselerde, erkek eve para getiremediği zaman birden işler değişiyor ve tartışmalar ve sorunlar başlıyor, erkeğe ne kadar yetersiz olduğunu hissettirip onları beğenmemeye başlıyorlar. bu söylediklerimi birçok tecrübeli arkadaşımdan duydum. kadınlar gerçekten böylemidir, eğer böylelerse bu konuda haklımıdırlar. biz erkeklermi acaba çok duygusalız yoksa kadınlarmı çok maddeci. olması gereken ne? tabiyki parada evlilikte önemli bir faktör ama bu bir sorun olmalımı? bahsettiğim konu evine sürekli olarak para getirmeyen bir erkek ve eşi hakkında değil. evine para getirirken iyi olupta getiremediği zaman kötü olan bir erkek hakkında. çevremdeki evli erkeklerden gelende duyduğum laf bu "evine para getirdiğin sürece sen iyi bir kocasındır" belkide bu bi nebze doğrudur. ama bilemiyorum bana öğle gelmiyor. Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 İyi günde kötü günde yemini edilir evlenirken.. Anadolu kadını bu yemine uyar.. Büyükkentlerde klişelenmiş bir laf olarak kalır.. Ekonomik olarak mutlu edemiyorsan.. kadının hayatında başka bir erkek olma ihtimali çok yükselir.. yani tecrübeliler haksız sayılmaz.. Doğrudur... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.