Φ dogville. Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 daha önce korku başlığı kaldırılsın diye başlık açtım şimdi düşünüyorum ki düşünmek bazen insanın ertelediği ertelemek istediği bi eylem olabiliyor mutlu olmak adına .... korku ve şiddet hayatın içinde var kalsın forumda ama sevgi güzellik adına hiç bir şey yok kaldıralım o başlığı gerçekçi olalım şiddet var sınırsız korku da var ve gerçekler sevgi ise sadece sanrı ütopik şeylerle uğraştırmayalım üyeleri din tartışalım inandırmaya çalışalım karşılıklı politika tartışalım sorgulayalım her şeyi ama var olan şeyleri hadi cevap yazın o senin hayatın sende yok deyin yazın bunu gülün hatta böyle yapında bir kere daha kanıtlamış olun sevgi olmadığını kim beni kurtların arasına kuzu olarak gönderdi pacino cevaplasın bu soruyu oyaladı beni filmleriyle cevaplasın hadi kurtuluş incilde diye öğrettiler filmlerde hepimiz hollywood kölesiyiz incildemi bekleyelim kurtuluşu yoksa muhammedin tanrısı ndamı putlarımı istiyorum ben hissetmek istiyorum tanrıyı ordamısın dediğimde evet demesin yalnız bir şeyler yapsın şiddet mi daha önce vardı sevgimi kabil habili öldürmeden önce aşık olmamışmıydı adem havvaya ben cevap veriyim tabiki önce adem havva vardı aşk sevgi yoktu ama neslin devamı için yeryüzündeki yalnız iki insan evlendi kandırmasınlar bizi ademse ilk beşer onun gelmesiyle şiddet gösterdi kenini kabille birlikte sevgi hiç olmadı sevgi felsefenin alt başlığı olsun bence sorgulansın biraz yıllardır sorgulanmadığından bu kadar popüler şimdi ezelim o duyguyu bu foruma yakışmıyor sevgi başlığı gerçekçi olalım hadi yazın alaylarınızı kafama takıcam ne derseniz ince ruhum olduğunu kanıtlıycam kendime HABİL ÖLDÜ YÜZYILLAR ÖNCE BİZ KABİLİN SOYUYUZ İYİ HİÇ BİR ŞEY YOK OLAMAZKİ KABİLİN SOYUYUZ BİZ KANIMIZ ENGEL OLUR SEVGİYE SEVEMEYİZ ATANIZA SAHİP ÇIKINDA KALDIRIN ŞU SEVGİ BAŞLIĞINI DAMARLARINIZDA HALA KABİLİN KANI VARKEN FAZLA ZORLAMAYIN SEVGİ YOK HİÇ OLMADI habilin kimsesiz çouğuyum ben en yetim benim incitmeyin beni Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 O kaldırılsın bu kaldırılsın... Ne kalıcak bu forumda ? Şiddet, din vs. vs. oldugu kadar aşk sevgi güsellik başlığı da gerekli bence... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 eyvallah natali eline sağlık bu başlık için forum yöneticilerinden ve üyelerden özür diliyorum duygusal patlama anında yazdım bunu kaldırırmısınız Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 liseye döndüm bizim müdür geldi gözümün önüne Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Admin Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 liseye döndümbizim müdür geldi gözümün önüne daha önce korku başlığı kaldırılsın diye başlık açtım şimdi düşünüyorum ki düşünmek bazen insanın ertelediği ertelemek istediği bi eylem olabiliyor mutlu olmak adına .... . . . ATANIZA SAHİP ÇIKINDA KALDIRIN ŞU SEVGİ BAŞLIĞINI DAMARLARINIZDA HALA KABİLİN KANI VARKEN FAZLA ZORLAMAYIN SEVGİ YOK HİÇ OLMADI habilin kimsesiz çouğuyum ben en yetim benim incitmeyin beni Aslında olayı 'ti' ye alman çok hoşuma gitti... Anlatmak istediğin anlaşılmıştır ve not edilmiştir... Ama biraz katılım alarak yapmak daha sağlıklı olduğundan diğerleri ne diyor bir görelim... Diğer başlıkta dikkat ediyorsan tartışalım dedim ve sadece 10 kişi fikir belirti... Anlatmak istediğimde burada düğümleniyor... Biz yapıcı tartışmalardan kaçıyoruz... Kavga etmek istiyoruz... Didişmek istiyoruz... Biraz ağır oldu ama bakalım bundan sonra ne kadar tartışacağız öteki konuyu... Linkinide koyalım aşağı hangi başlık olduğu anlaşılsın diye.. http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=32631 Düşünce paylaşımına devam... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 sayın admin size çok teşekkür ederim Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 teşekkür ederim sayın activate (yöneticilerle didişme çabası bende liseden var ) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 eyvallah natali eline sağlık bu başlık için forum yöneticilerinden ve üyelerden özür diliyorum duygusal patlama anında yazdım bunu kaldırırmısınız bu güzeldi daha önce korku başlığı kaldırılsın diye başlık açtım şimdi düşünüyorum ki düşünmek bazen insanın ertelediği ertelemek istediği bi eylem olabiliyor mutlu olmak adına .... . . . ATANIZA SAHİP ÇIKINDA KALDIRIN ŞU SEVGİ BAŞLIĞINI DAMARLARINIZDA HALA KABİLİN KANI VARKEN FAZLA ZORLAMAYIN SEVGİ YOK HİÇ OLMADI habilin kimsesiz çouğuyum ben en yetim benim incitmeyin beni hayatımın çok kötü bir döneminde bu düşüncelerdeydım,sanırım kötü bir dönem atlattın.geçmiş olsun benım atlatmamn çok zor oldu,bı kaç ayım iş dışında uyuyarak geçti admınler herkesın istediği başlığı kaldıracaksa,forumu kaldırmaları gerekıcek.. forumu kaldırın bari herkesın ıstedığı olsun değil mi Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 teşekküe ederim sedelina admin activate düşünce paylaşımına devam edicem ama yapamıyorum Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 liseye döndümbizim müdür geldi gözümün önüne Başlığı gördüm ve yine mi dogville dedim Ama anlaşıldı Sevgiler... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Başlığı gördüm ve yine mi dogville dedim Ama anlaşıldı Sevgiler... dogvilledir ne yapsa yeridir diyosun Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Ehh biraz öyle oldu galiba Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Ehh biraz öyle oldu galiba sırada hangi başlığı kaldırtsam kendi kendime Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 bence havadan sudan konular olabilir Zaten millet uyuyor , ülkede o kadar olay olup biterken...Birde havadan sudan konularla meşgul ediyorlar körpe beyinleri Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 bence havadan sudan konular olabilir Zaten millet uyuyor , ülkede o kadar olay olup biterken...Birde havadan sudan konularla meşgul ediyorlar körpe beyinleri o kalsın millet bazı şeyleride sonucunu düşünmeden yapsın eğleniyorlar orda en azından kavga yok o başlıkta sen bıkmadın mı her hamlenin hesabını vermekten orda hesap vermiyosun işte Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 kabahat bende ki sana yardım ediyorum , sende git başka bir başlık bul Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 kabahat bende ki sana yardım ediyorum , sende git başka bir başlık bul buldum ben yenisini bercesteyi kaldırın Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 demek böyle oldu hı bu günleride mi görecektim tamam ben giderim... fakirim ama gururluyumdur Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 demek böyle oldu hı bu günleride mi görecektim tamam ben giderim... fakirim ama gururluyumdur gurur şeytandandır Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 kırk yılda bir şu forumda espri yapalım dedik... gelen cevaba bak Gurur esasen bana çok uzak... Saçma ufak mevzuların arkasına sığınıp sözde kişilik ispatından başka birşey değil... (tabi yapılan işede bakmak lazım...bazen gün gelir...) Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 kırk yılda bir şu forumda espri yapalım dedik... gelen cevaba bak Gurur esasen bana çok uzak... Saçma ufak mevzuların arkasına sığınıp sözde kişilik ispatından başka birşey değil... (tabi yapılan işede bakmak lazım...bazen gün gelir...) berceste madem konu bu kadar saptı şunu da söyliyim senin isminde sonra derdest edin diyesim geliyor Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 haydaa benimde senin şu avatarı görünce iki yüzlü insanlar geliyor aklıma yaa yani günümüz insanı , hani her olaya karşı bir maskesi vardır ya yada tiyatro mu demeliydim hadi tiyatro olsun bari Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 yaw ben sizi kaldıracam ne herşeyi kaldırıonus aaa havadan sudan dediğimiz konular insanın iç dünyasıdır..ve orada insan sıkıntısını paylaşıyor.. ''insan kurtarılmadan,insanlık kurtarılamaz''de mi Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 haydaa benimde senin şu avatarı görünce iki yüzlü insanlar geliyor aklıma yaa yani günümüz insanı , hani her olaya karşı bir maskesi vardır ya yada tiyatro mu demeliydim hadi tiyatro olsun bari yo yo ya kaldırsınlar seni ya da derdest etsinler, admin activate whertus cloud götürün şunu.( ) iki yüzlü ha. ne tiyatrom kaldı zaten ne de yüzüm bu arada sedelina burası ölü filozofların kahvesi kendi canlı filozofinizi diğer başlıklarda devam ettiriniz hızlı düzenleme yaptırıyorum smiley yok olsa clover mlover en azından laugh koyacaktım var gibi davran emi. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 bu arada sedelina burası ölü filozofların kahvesi . kim öldü ne zaman öldü Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.