Φ sezar1 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 ÖNCE PARA VEREREK DİNLEMEYE GİDECEĞİNİZ EN SEVDİĞİNİZ MÜZİK TÜRÜNÜ YAZIN..VE YAŞINIZI BİR ALTINADA.. EVLİ BİR ERKEĞİN EŞİ DIŞINDA BAŞKA BİR BAYANLA AŞK YAŞAMASI KONUSUNDAKİ GÖRÜŞÜNÜZÜ.. DİNİN HAYATINIZDAKİ ÖNEMİ NEDİR İ CEVAPLAYIN LÜTFEN.. SONUÇ NE ÇIKACAK GÖRELİM.. Yaşım 40 en sevdiğim müzik türü.. pop müzik.. evli insanların başkasıyla olmasını yargılamam.. beğendiğim yada çok hoşuma giden evli bir kadınla aşk yaşayabilirim.bu bana anormal gelmez...bir genç kız bana evli bir adamla beraberim dese..ne yapıyorsun senyaa falan gibi onu yargılamam..onu anlarım... Dinin hayatımda hiç bir önemi yoktur.. sadece gelenek olmuş yönlerine uyarım.. saygılar Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Senfonik Rock Sen evlisin ve eşini aldatıyorsun herhalde.Bana ne ya hem kimin umrunda benim ne düşündüğüm. Dinin hayatımda fazlaca bir önemi yoktur.Sadece tanrıya ve onun gücüne inanırım. hayır eşimi hiç aldatmadım..çünkü angelia joli veya Liv Taylor ile tanışamadık daha bu aynı tür müziği sevenler aynı türmü düşünüyor onunla ilgili benimle ilgili değil:) senin gibi herkes cevaplarsa ..herkesin ne düşündüğünü anlayabileceğiz birde yaşını yazmalısın.. kaç yaşında biri rock dinliyor anlayalım.. saygılar Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 ÖNCE PARA VEREREK DİNLEMEYE GİDECEĞİNİZ EN SEVDİĞİNİZ MÜZİK TÜRÜNÜ YAZIN..VE YAŞINIZI BİR ALTINADA.. EVLİ BİR ERKEĞİN EŞİ DIŞINDA BAŞKA BİR BAYANLA AŞK YAŞAMASI KONUSUNDAKİ GÖRÜŞÜNÜZÜ.. DİNİN HAYATINIZDAKİ ÖNEMİ NEDİR İ CEVAPLAYIN LÜTFEN.. SONUÇ NE ÇIKACAK GÖRELİM.. t.sanat müziği ve kenan doğulu konseri 26 başka evliler beni ilgilendirmez dinin önemi pek yoktur,şöyle böyle ama bu şekilde sonuca ulaşamazsın,şu tür müzik dinliyorsa şöle bir yaşantısı vardır diyemezsin,bu insanın olgunluğuyla ,yaşıyla,hayat felsefesiyle ilgili bişeydir,müzik tamamen zevk meselesidir.bu arada bukonu sarpa sarıyo.. Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 bakalım herkes cevaplarında dürüst olursa bir sonuca ulaşabilecekmiyiz göreceğiz... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 operayı çok severim..dinlemek herzaman bana huzur verir..... yaşım epeyce boşver... olabilir aşk bu ne zaman nerde ortaya çıkacağı belli olmaz.....olmasa iyi olur tabiki... din iydir...ama iyi bir uygulayıcı değilim..... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Rock Müzik dinler ve çalarım da 28 devrilmek üzere( altında kalmam umarım ) Kimse kimseyi aldatmasa iyi olurdu ama kimseyide eleştirecek değilim Dinimi seviyorum belki uygulayamıyorum belki nefsime yeterince hakim değilim ama inancım var çok şükür Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 ÖNCE PARA VEREREK DİNLEMEYE GİDECEĞİNİZ EN SEVDİĞİNİZ MÜZİK TÜRÜNÜ YAZIN.. Rumeli hisarinda olsun gerisi fark etmez VE YAŞINIZI sagir sultan duydu 28 EVLİ BİR ERKEĞİN EŞİ DIŞINDA BAŞKA BİR BAYANLA AŞK YAŞAMASI KONUSUNDAKİ GÖRÜŞÜNÜZÜ.. baskalarin yaptiklari beni alakadar etmez... ne sevgilmi ne esimi aldatirim, eger aldatabilecegimi düsünüyorsam ortadaki sorunu cözmeye calisirim, böyle bi fikir yerlesmisse, bi sebebi vardir elbet, eger problem cözülmüyosa ayrilim... bir anlik heves icin deger verdigim insana kiymam! DİNİN HAYATINIZDAKİ ÖNEMİ NEDİR İ CEVAPLAYIN LÜTFEN.... ben Allahimi seviorum, ve onsuz bir hayat düsünemiorum.. hadi buyur analiz senden... Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 ÖNCE PARA VEREREK DİNLEMEYE GİDECEĞİNİZ EN SEVDİĞİNİZ MÜZİK TÜRÜNÜ YAZIN.. Rumeli hisarinda olsun gerisi fark etmez VE YAŞINIZI sagir sultan duydu 28 EVLİ BİR ERKEĞİN EŞİ DIŞINDA BAŞKA BİR BAYANLA AŞK YAŞAMASI KONUSUNDAKİ GÖRÜŞÜNÜZÜ.. baskalarin yaptiklari beni alakadar etmez... ne sevgilmi ne esimi aldatirim, eger aldatabilecegimi düsünüyorsam ortadaki sorunu cözmeye calisirim, böyle bi fikir yerlesmisse, bi sebebi vardir elbet, eger problem cözülmüyosa ayrilim... bir anlik heves icin deger verdigim insana kiymam! DİNİN HAYATINIZDAKİ ÖNEMİ NEDİR İ CEVAPLAYIN LÜTFEN.... ben Allahimi seviorum, ve onsuz bir hayat düsünemiorum.. hadi buyur analiz senden... Rumeli hisarında..petek dinçöz varmış Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Rumeli hisarında..petek dinçöz varmış Giderim ne var... Kadin güzel Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 rock müzik ve teoman konseri... yaş 21-gençliğinin baharında çıtır bi dilber... henüz evli değilim.ama evlendiğim de kocam olacak deyyus beni boynuzlamaya kalkarsa dakika sektirmem ben de onu boynuzlarım...(altta kalanın canı çıksın hesabı) dinime bağlıyımdır ama gereklerini yerine getirmem...sadece içten bir inanç....(keşke daha fazlasını yapabilseydim...) Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 rock müzik ve teoman konseri... yaş 21-gençliğinin baharında çıtır bi dilber... henüz evli değilim.ama evlendiğim de kocam olacak deyyus beni boynuzlamaya kalkarsa dakika sektirmem ben de onu boynuzlarım...(altta kalanın canı çıksın hesabı Bu yüzde doksan bayanın tepkisidir.. genelde farkına varırlarsa böyle intikam alınıyor:) Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Sen su kadinlar hakkinda edindigin fikirleri iceren kitap cikarsan, manyaq satar biliomusun?? En komik kitaplar listesinin güzide eserlerinden olur du Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Sen su kadinlar hakkinda edindigin fikirleri iceren kitap cikarsan, manyaq satar biliomusun?? En komik kitaplar listesinin güzide eserlerinden olur du kadınlarla aram zamanında iyiydi.. benden bişeylerini saklamıyorlardı.. neden eşlerini aldattıklarını sorduğum kadınların tamamı.. o bana yaptı bende ona yapıyorum diyordu.. başka bir sebeple bunu yapana rastlamadım.. Fikirlerim okuduklarımdan oluşmaz ..yaşadıklarımdan oluşmaktadır... üzgünüm senin eşini aldatan kadınlarla karşılaşma şansın yok Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 üzgünüm senin eşini aldatan kadınlarla karşılaşma şansın yok iyi ki beni gerçek hayatta tanımıyorsun... Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Kadınlar arasında bir anket yapılırsa eşlerini aldatan kadınların ..neden eşinizi aldatıyorsunuz sorusuna vereceği cevap çoğunlukla bu olacaktır.. Anket sonuçlarına beraber gülelim.. konumuzda bu değil zaten..onunla ilgili bir topik açarız ilerde saygılar iyi ki beni gerçek hayatta tanımıyorsun... nasıl yani yaaa sen bayansın..benmi yanlış biliyorum yoksa bayanlar eşlerini seninle aldatamazki iyi ki beni gerçek hayatta tanımıyorsun... Pardon pardon..mesleğin psikolog falansa .. çok kadından dinlemiş olabilirsin Alıntı
Φ ceviz Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 para vererek ancak rock müziği konserine giderim yaşım 26 aldatma olayını pek hoş karşılamam açıkcası. sadakat benim için önemlidir. aldatabileceğin birisiyle evlenmemen gerekir. evlendiysen yeterince itinalı bir seçim yapmadığın için sen suçlusundur. suçun yüzünden başkalarını aldatamazsın. dinimi severim (sevilmeyecek bir din değilki kardeşim) ve elimden geldiğince gerekliliklerini yerine getirmeye çalışıyorum. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 ÖNCE PARA VEREREK DİNLEMEYE GİDECEĞİNİZ EN SEVDİĞİNİZ MÜZİK TÜRÜNÜ YAZIN..VE YAŞINIZI BİR ALTINADA.. EVLİ BİR ERKEĞİN EŞİ DIŞINDA BAŞKA BİR BAYANLA AŞK YAŞAMASI KONUSUNDAKİ GÖRÜŞÜNÜZÜ.. DİNİN HAYATINIZDAKİ ÖNEMİ NEDİR İ CEVAPLAYIN LÜTFEN.. özgün-halk hele birde nurettin rençber konseri varsa hiç kaçmaz. yaş 27 yuhhhh derim.evlilik kutsaldır taş olursun taş (yani aldatana derim.) vasat. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Artık bazı çevreklerde aldatma olayı kalkmıştır. Grup sexle bu işe bir son vermişlerdir. Hem kadın kocasını hemde kocası kadınını altatmıyor. Danışıklı bir şekilde güzel güzel işi götürüyorlar..)) Rezalet.. Saygılar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.