Φ aLaRa_16 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 ya arkadaslar noluooo dövseydinisss ben bu bilmeceye bi yerde okudum we bulamadım we size sordum ama sonradan okuduum yer cewabını werdi sizlere tesekkürde etiim bu bilmecenin yanıtını düşündüünüs için biz bi bilmece soramicak mıyızz??????hayret bişeyy yaaaaaa............ Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 arkadaslar buldum cewabi yawss adam itiraf etmis ama bu anlattıklarım rüyaydı demis ztn ortada ceset fln yokk ölemisss katıldıınız icinde coooook tesekkür ederimm..... hahaha,umarım bu cevap ta bi rüyadır Alıntı
Φ lucky_d4 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 bence bu sorunun anahtar yeri -Alt kattan sürüne sürüne 7.kattaki bayanı öldürdüm demiş.cvbı tam cıkartamadım ama bu kadının son kattan aşya atlaması ile ilgili bişey olabilir.adamın sürünmesine taktım yaaa ben o olmadı ben olsam nesi mudafa derdim onun yerinde olsam.nslsa onun yanına gidemem o geldi ben de savundum derdim:) Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 hakimm "hay senin rüyana " dememişmiii Alıntı
Φ lucifersinn Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 sorduğun soru güzel düşündürücü ama verdiğin cevap bir o kadar basit ve sırıtıyor.bence cevap bu değil zira hikayede birsürü detay var.insanlar bu basit cevap için bu kadar detay yüklemez bi soruya. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.