Φ aLaRa_16 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 arkadaslar öncelikle slm...yeni üye oldum size bi sorum war lütfen cwp werin! _Yakısıklı bir adam çok güzel vede çok zengin bir bayanla arkadaslarmıs.Gel zaman git zaman adam trafik kazası geciriyor ve felç oluyor.Zengin bayan adamı çok sevdiğinden adamı atmamıs ve ona 7 katlı binanın en alt katında bir oda vermiş.Adam da buna içerlenerek 7.katta kalan bayan arkadaşını öldürmeye karar vermiş.Ve belli bir zaman sonra adam bunu yapmış ve tabi polisler alıp adamı götürmüsler.Adam herşeyi anlatmış.Alt kattan sürüne sürüne 7.kattaki bayanı öldürdüm demiş.Hapse atacakları sırada adam bir kelime demiş ve kurtulmuş.Ne demiş????Cevapları bekliyorumm..... Alıntı
Φ unalim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 walla bulamadım arkadaşım sen bilion mu? Alıntı
Φ aLaRa_16 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 hayır yaaa bulamadım.... Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 arkadaslar öncelikle slm...yeni üye oldum size bi sorum war lütfen cwp werin! _Yakısıklı bir adam çok güzel vede çok zengin bir bayanla arkadaslarmıs.Gel zaman git zaman adam trafik kazası geciriyor ve felç oluyor.Zengin bayan adamı çok sevdiğinden adamı atmamıs ve ona 7 katlı binanın en alt katında bir oda vermiş.Adam da buna içerlenerek 7.katta kalan bayan arkadaşını öldürmeye karar vermiş.Ve belli bir zaman sonra adam bunu yapmış ve tabi polisler alıp adamı götürmüsler.Adam herşeyi anlatmış.Alt kattan sürüne sürüne 7.kattaki bayanı öldürdüm demiş.Hapse atacakları sırada adam bir kelime demiş ve kurtulmuş.Ne demiş????Cevapları bekliyorumm..... bu bir bilmece mi yoksa yaşanmış bi olaymı biraz saçma geldi bana Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 felç haliyle çıktı diyelim ama o haliyle nasıl öldürüyor..ilginç biraz düşünürüm ama baba soru.........bu halimle öldürdüğüme inanıyormusunuz demiş olsa çok zor ...alakasız..bakacaz............yarın foruma tekrar uğrarım........ Alıntı
Φ aLaRa_16 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 ilk önce bu bir bilmece ikincisi felçli adam itiraf etmis öldürdüünü ama bi kelime sölemiş kurtulmus o kelime nee????? Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 7. kattamı öldürmüş kelime oyunu yok dimi....... Alıntı
Φ aLaRa_16 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 bnde bilmiorum bisi demis kurtulmus ama nee.....???? Alıntı
Φ sahan Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 arkadaslar ben biraz yakaladimö gibi dikat ederseniz 7.ci kata cimiş demiyor 7.ci kataki kadini öldürmüş diyo yani kadinda onun evine gelmiş olabvilır Alıntı
Φ adams1986 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 ne diyecek "pişman değilim,bi daha olsa yine yaparım", demiştir . ya da "deliyim" demiştir Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 kendini af eddirecek birşey söyleyemez...en mantıklı bence felçli birisinin hapse girme olasılığıdır... haneye tecavuz olsa sonuçta öldürmüş onunda cezası var...şu olabilir bence ..felçli birisini hapse atmanında bir cinayet olacağını söyleyerek yırtmış olabilir e bunu andıran bir çok cevap olabilir..... Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Zengin bayan adamı çok sevdiğinden adamı atmamıs Benim nedense dikkatimi bu cümle çekti: ATMAMIŞ... Kediyi sokağa atmamak gibi bir anlam çıkıyor,bilmecelerde bile zenginler değişmiyor. Soruya gelince "ADAM BUNU YAPMIŞ" diye bir ibare var,bu cümle yaptığının bir kanıtı olsa gerek.Böyle sorularda bu tür ibareler olmaz. Adam bu haliyle kadını öldürebiliyorsa,polisleri de öldürür hesabına mı serbest bırakıldı acaba? Alıntı
Φ hekim Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 bu benim varsayımım ama belki de dogrudur. adam cesed nerde demis olabilir cunku polislerin cesedi bulduguna dair bir sey yok bilmecede. Yani ortada bir cesed yok ama bir itiraf var. Polisler adamın haline bakıp bu cinayet işleyemez diye bırakmıs olabilirler. Cok mu sacma oldu ne ) Alıntı
Φ hekim Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 bide su aklıma geldi cevap degil ama kafama takıldı. kadın madem bunu cok seviyordu atmaya kıyamadı. Niye kendisi 7. katta otururken bu kisiye en alt katta yer tuttu. hadi diyelim adam merdiven cıkamaz diye girişte oturuyor peki bu kadın niye bunun yanında kalmadı. merak ettim işte:) Alıntı
Φ aLaRa_16 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 walla arkadaslar bilmece isteee merak fln hersey war!!!..... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Şu olabilir mi? Kadın 7. kattadır ve evine her geliş gidişinde adamın yerlerde süründüğünü görerek büyük bir vicdan azabı ve üzüntü yaşamaktadır.Bir süre sonra öldürdüm derken geçen yılları kasdetmiştir.Kadın yaşadığı bu vicdan azabı ve üzüntü sonunda ölmüş olabilir. Adam da son olarak yıllar geçti ama sonunda başardım demiştir.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 eşcinselim demiş...zira kadın tecavüz edildikten sonra öldürülmüş... olur mu olur yani... Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 eşcinselim demiş...zira kadın tecavüz edildikten sonra öldürülmüş... olur mu olur yani... Müthiş bir gelecek görüyorum sende Sayman22 kardeş... Eşcinsellerin tecavüz edemeyeceğini nereden çıkardın? Tecavüz için gereken bütün donanım eşcinsellerde de var,zevk almış olamayabilirler ama bu yapmayacakları anlamına gelmez. Soru daha çok Ahmet Ümit'in romanlarına benziyor,saçma sapan ve okuru kandırmaya yönelik yazar A.Ümit,hiç romanı anlatan kişi okura yalanlar söyler mi? Aha bu da aynı onun gibidir. Alıntı
Φ hekim Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 valla adam eşcinsel de olsa baska birsey de olsa bu haliyle bir kadına tecavuz edecek hali yok. adam felcli yani eger yuruyemiyorsa erkeklik işlevi de yoktur. ) Alıntı
Φ aLaRa_16 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 arkadaslar buldum cewabi yawss adam itiraf etmis ama bu anlattıklarım rüyaydı demis ztn ortada ceset fln yokk ölemisss katıldıınız icinde coooook tesekkür ederimm..... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 yani bu kadar olur teorilere bak bide cevaba bak :w00t: Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 arkadaslar buldum cewabi yawss adam itiraf etmis ama bu anlattıklarım rüyaydı demis ztn ortada ceset fln yokk ölemisss katıldıınız icinde coooook tesekkür ederimm..... Nick'indeki 16 nın Bursa'yı temsil etme olasılığından dolayı seni katletmiyorum.. Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 yuh bu mu cevap şimdi yani Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 utanın ya buda cevap mı............gerçek bir teorisi yok......... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.