Φ Hulya Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2004 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2004 Forum gercekten cok guzel. Turkiye'nin politikasi, guncel konulari hakkinda buradaki kadar dusunceli yazilar bulunan bir forum bulmak zor. Fakat kullanicilarin buraya cok nadir yaziyor olmalari gercekten cok yazik. Bu durumun nedeni nedir? Bir neden, bolum sayisinin fazlaligi olabilir. Bolumlerin pek kullanilmayanlarinin bazilari yok edilip, digerleri bir araya toplansa, belki forumlara ilgi daha artar. Ne dersiniz? Diger kullanicilar acaba bu konuda ne dusunuyorlar? Alıntı
Φ Arif Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2004 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2004 Haklısın Hulya. Bende senin gibi düşünüyorum.Konular az ve daha temel başlıklar olmalı.Böylece siteyi ziyaret edenleri daha küçük bir odada toplayabilir,farklı görüş ve değerlendirmeleri daha fazla insanla paylaşabiliriz.Diye düşünüyorum... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2004 Admin Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2004 Aslında sorun yazma alışkanlığında... Genel konularda fazla yazmaya alışkın değiliz gibi geliyor. İnsanların en çok ziyaret ettiği forum ve yazı yazdıkları bölüm eğlence ve Fıkra gibi başlıklar. Bizde sadece bu iki başlık altında sınırlı kalmak istemiyoruz. Biz kullanıcılarımıza şunu vermek istiyoruz, yazmasınızda böyle bir başlığın varlığını unutmayın o burada var ve kullanabilir ve bilgi edinebilirsiniz. Serviler Alıntı
Φ sue66 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2004 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2004 selam ben de hepinizin soylediklerine katiliyorum.ancak katilimin az olmasinin bir nedeni de beklentiler sanirim. arkadaslik bolumune katilim yogunken kimi bolumlere ilgi hic yok.bir de belki insanlarin paylasacagi hobileri yok.ornegin kac kisi okculuk,binicilik,tenis vb gibi konularda bilgi sahibi olup bunlari digerleriyle paylasabilir? paylasilan hobiler ve zevkler sohbetlerin ve yazismanin zeminini hazirlar diye dusunuyorum... sue kiziloz Alıntı
Φ wherthus Gönderi tarihi: 11 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2005 valla bende katılıyorum dünden beri foruma 50ye yakın albüm ekledim kimseden ses seda yok bi tesekkür etmek çok mu zor yani İnsanın gaza gelmesi için biraz yorum gerekiyor bence!! Alıntı
Φ XhanDros Gönderi tarihi: 11 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2005 Sanırım reklam yapılmıyor fazla. Alıntı
Φ Unarm Gönderi tarihi: 11 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2005 öncelikli görev bizlere düşüyor reklamı bizler yapmalıyız,arkadaşlarımıza tavsiye ederek... Alıntı
Φ wherthus Gönderi tarihi: 11 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2005 Arkadaşlar benim bi sıkıntımda herkes topiklere bakıp geçiyor yani cevap yazmak çok mu zor insanın gaza gelmesi için kesinlikle cewap yazılması gerekio bence biraz daha ilgili olursak çok iyi olucak!!!!! Alıntı
Φ hasan17 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2005 Bende aynı görüşteyim...Çok fazla rahabet görmeyen forum var.......... Alıntı
Φ Z<İ<L<A<N Gönderi tarihi: 19 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2005 forumdaki arkadaşlar çok kopuk gibi geldi bana inşallah düzelir. sorunun hem tembellikten hemde ilgisizlikten kaynaklandığını düşünüyorum Alıntı
Φ Z<İ<L<A<N Gönderi tarihi: 24 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2005 teşekkürlerrrrrr romantik24 Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2005 Hulya sana bir örnek bi markete gidiyorsun ama yeterli ürün yok secme hakkın da yok o saatte acık tek market ya olandan alacaksın yada almayıp eli boş dönceksin forumlar da bu şekil az olur öz olur ama secenek çok olursada göze hoş gelir bide bu yönden düşün bakalım...Sadece bu forum sitesinin reklama ihtiyacı var bence bu sadece admine bağlı değil biz üyelerinde yapması gereken bir görevdir bence madem üyeyiz üyelik görevlerimizide yerine getirelim reklamın iyisi kötü olmazmış )daha yoğun bi site olamasını istiyorsak elele vermeliyiz..hadi ne duruyorsunuz elinizi uzatın:)) Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2005 Valla Reklam Diyorsunuz ama zaten Dikkat ederseniz gelen misafirin hoşuna gidiyor üye oluyor ondan sonra kayıp. Hani Belediyeye falan ilan Verdirsekte bulamayız insan Cabuk Vazgeçiyor ) 3504[/snapback] Yinede Reklama ihtiyacı var üye olupta bi daha girmemek niyeymiş bide katılımdan fazla yazılımcı yok bi kaç nadir insan onlarda can sıkıntısından yazıyor herhalde:) ama bu şekil olmamalı işte kullanılabilir özellikleri çok olan ama katılımı az olan bi forumdan faydalanmanın yollarını arıyalım bakalım ne dersiniz.. Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2005 Dediğin gibi işte BeNiM HaLa UmUdUm VaR !!!!! ))) Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2005 Forum gercekten cok guzel. Turkiye'nin politikasi, guncel konulari hakkinda buradaki kadar dusunceli yazilar bulunan bir forum bulmak zor. Fakat kullanicilarin buraya cok nadir yaziyor olmalari gercekten cok yazik. Bu durumun nedeni nedir? Bir neden, bolum sayisinin fazlaligi olabilir. Bolumlerin pek kullanilmayanlarinin bazilari yok edilip, digerleri bir araya toplansa, belki forumlara ilgi daha artar. Ne dersiniz? Diger kullanicilar acaba bu konuda ne dusunuyorlar? 996[/snapback] Selam herkese, ben buraya bugün yeni kesfettim, ve katilim sayisina ve yazilarin tarihlerine bakinca benimde aklimdan ayni soru gecti. Sayfayi cok begendim, bence basliklarin fazla olmasi da sorun degil, ama katilim ne yazik ki ve her ne sebepten´se coooook az. Umarim bu zamanla degisir. ben buraya SIK SIK ugramaya karar verdim, cevremdekilere de tavsiye edecegim. Farkli kisilikleri, farkli bakisacilarini, ve farkli düsünceleri ayni yerde fazla gürültüsüz patirtisiz bir araya gelip uzlasmayi aramak icin ,bir e bir böyle forumlar bence. Ve burasi da seviyeli ve düzgün bir yere benzio..... ...ve ben cok mutluyum, buraya rastladigim icin. salt sitenin almancasi da olsaydi keske diye, icimden gecirmedim degil. Türkcemin berbat oldugu ortada, gerci düzeltmek icin de iyi bi firsat burda yazismak, ama bazi seyleri almanca ifade etmek daha da kolayima gelio. Belki , bi ihtimal ileride bu da olursa daha daha da mutlu olucam. Herkese ii yazismalar dilerim! alaTurka Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2005 Valla hiç üretken değiliz bir kaç prof felan mı cağırsak her konu için bi gün tesadüfen bi foruma girdim sanki chat serveri mübarek sankim fener cimbom maçı bilet gişeleri gibi kalaba Üye sayısı artıkça online olarak tabi o zaman artar bölümler öncelikle sıvazlayalım kolları da bu durumdan sıyrılmak için ne gibi çalışamalar içine girmek lazım öncelikle admin kardeşimiz sonra wherthus kardeşimize ve bizlere bu görev düşüyor ne yapmalıyızz??? Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2005 Bende bi çay alim şöle sigaramı yakiyim bakarsın birileri gelirde tavla atarız Yeni üye olanlarada kaybolmamaları için uyarı mesajı gönderelim yada tehdit edelim he ne dersin romantik Alıntı
Φ affedilmez Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2005 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2005 bence insanlar yazacak birseyler bulamıyorlar da ondan Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Arkadaşlar bu forumda yok yok. Bir ben yoktum şimdi ben de varım. Ne aradınız da bulamadınız... Saygılar.... Alıntı
Φ wherthus Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Forum eskisinden iyi durumda gerçekten inşallah dahada iyi olacak katkılarınızla SAYGILAR Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.