Φ ANTON_SZONDOR_LAVEY Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Arkadaşlar bu siteye geldiğimden beri 10 a yakın özel ileti aldım..."satanistmisin..vs" gibi sorular.. Aslında böyle düşünülmesi doğal avatarımdan dolayı...Ama değilim... Ben ateistim..türk milliyetçisiyim..Satanistte değilim..Sadece lavey bazı düşüncelerini beğendiğim için o avatarı kullanıyorum.. Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 hiç kimse burada dil,din,ırk ayrımı yapmıyo.....her zaman denilen şudur....... gelene hoş geldin gidene güle güle............ durum bundan ibaret........ Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 onu da olursun yakında.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 onu da olursun yakında.. Aaa ama çok ayıp river haksızlık etme arkadaşa en azından onun kedi kestiğini düşünmüyorum Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Arkadaşlar bu siteye geldiğimden beri 10 a yakın özel ileti aldım..."satanistmisin..vs" gibi sorular.. Aslında böyle düşünülmesi doğal avatarımdan dolayı...Ama değilim... Ben ateistim..türk milliyetçisiyim..Satanistte değilim..Sadece lavey bazı düşüncelerini beğendiğim için o avatarı kullanıyorum.. ateist olmak ve türk milliyetcisi olmak yanyana durunca siritiyor, bunlar birbirlerini yer, biri varsa digeri yoktur bence.. Türklügün adini da karaladiniz ya.. siz Türk olmanin ne anlama geldigini bilir misiniz, tarihinizi bile reddediyorsunuz.. "Türk demek, binlerce yildan beri dalgalanan bayrak demektir Türk demek tarih boyunca basi dik olmak demektir Türk demek 10 milyon kilometrekarelik bir topraga yayilmis rengarenk bir dil demektir Türk demek her zaman bir tek tanriya inanmis ve Hak dinini en dogru sekilde anlayan ve yasayan insanlar demektir." Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 ne yani satanist değilmiymişş ala ala......peki ben bu kedileri ne yapacam kesersin diye sana topladım mahallede kedi kalmadı yafff üst kattaki yaşlı teyzenin kedisini bile çalmıştım senin için..neyse götüremde geri verem bari Alıntı
Φ ANTON_SZONDOR_LAVEY Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 ateist olmak ve türk milliyetcisi olmak yanyana durunca siritiyor, bunlar birbirlerini yer, biri varsa digeri yoktur bence.. Türklügün adini da karaladiniz ya.. siz Türk olmanin ne anlama geldigini bilir misiniz, tarihinizi bile reddediyorsunuz.. "Türk demek, binlerce yildan beri dalgalanan bayrak demektir Türk demek tarih boyunca basi dik olmak demektir Türk demek 10 milyon kilometrekarelik bir topraga yayilmis rengarenk bir dil demektir Türk demek her zaman bir tek tanriya inanmis ve Hak dinini en dogru sekilde anlayan ve yasayan insanlar demektir." Sevgili dilku... Siz türk tarihini islamiyetten sonra kabul ettiğiniz için Ateist olupda aynı zamanda Türk milliyetçisi olmama bir anlam veremiyorsun... Aynı zaman da da Atattükçüyüm..şimdi sen buna bir anlam veremessin herşeye olduğu gibi... _______________________________________ ________________________________________ Sevgili made in turkey! Sen getir satanist olmasakda o kedileri bi ara kesip aradan çıkaralım.. saygılar... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 olur canem yollarım bir ara Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 onu da olursun yakında.. Bu sözünüzden dolayı sizi tebrik ediyorum. Fotoğraftaki güzel bayan...))) Alıntı
Φ ANTON_SZONDOR_LAVEY Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Bu sözünüzden dolayı sizi tebrik ediyorum. Fotoğraftaki güzel bayan...))) Sana demedimmi gamze özçelik konusunu halletmeden dönme?.... Elinden hiçbir iş gelmiyor be... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Fotoğraftaki saygı değer arkadaşım Riverdir, Gamzeyle bir ilgisi yoktur..))) Alıntı
Φ ANTON_SZONDOR_LAVEY Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Fotoğraftaki saygı değer arkadaşım Riverdir, Gamzeyle bir ilgisi yoktur..))) Bende zaten bi ilgisi olduğunu sanmışdım (!)... Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Bu sözünüzden dolayı sizi tebrik ediyorum. Fotoğraftaki güzel bayan...))) teşekkür ederim kralx, diğer arkadaş genelde birşey anlamadığı için muatab olmamayı tercih ediyorum.. Alıntı
Φ harivarman Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 hey numuneler bir akşam yemeğe çıkalım mümkünse bakırköye yakın olsun.... yok yaw evim bakırköy yakınında değil sizin için istiyorum Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 hosgeldin, bos gitme Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.