Φ arman Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Eşinizi ya da sevgilinizi bir başkasıyla aldatmaktasınız. Farzedin ki tam iş üstündeyken yakalandınız o anda ne yapar ne söylersiniz ? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Cem Yilmaz in cok manyaq senaryolari var böyle durumlara has Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Evet canım zaten bende onlardan esinlenerek bu topici açtım ama hani kimsede cevap verecek cesaret mi yok ne ? Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 düşünmek bile istemiyorum mazim canlandı birden Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Teşekkür ederim hayatım.. içkime ilaç koymuşlar.. tam tecavüz ediyorduki bana.. gelmenle beni kurtardın.. Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Teşekkür ederim hayatım.. içkime ilaç koymuşlar.. tam tecavüz ediyorduki bana.. gelmenle beni kurtardın.. bunu söylerken pozisyon hatası yapmaman lazım ofsayt kuralı gereği yani Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 yaff karıcığım benim hiçbir suçum yok ben masumum....lensimi düşürmüşüm onu arıyoruz bide şey pozisyon hatalarını tartışıyorduk uygulamalı bir biçimde.... Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 bunu söylerken pozisyon hatası yapmaman lazım ofsayt kuralı gereği yani bir erkek olarak bir kadının tecavüzüne hiç uğramadın sanırım..tavsiye etmem Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 bir erkek olarak bir kadının tecavüzüne hiç uğramadın sanırım..tavsiye etmem geçmiş olsun Alıntı
Φ ceviz Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 bazı cinsel sorunlarım vardı utandığımdan sana sana söğleyemedim ve senden habersiz bi psikoloğa gittim oda bana bunu tavsiye etti. yoksa istediğimden değil. Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 yavvv vallah gördüğün ben değilim...dublör dublör... Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Eşinizi ya da sevgilinizi bir başkasıyla aldatmaktasınız. Farzedin ki tam iş üstündeyken yakalandınız o anda ne yapar ne söylersiniz ? ARMAN BİLMEM YERİN DİBİNE GİRERDİM HERALDE DİP NOT : BÖLE BİR ŞEY YAPMAK İSTİYOSAN NEDEN ÇIKIYON YADA EVLİSİN HALA ANLAMAM................ Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 bazı cinsel sorunlarım vardı utandığımdan sana sana söğleyemedim ve senden habersiz bi psikoloğa gittim oda bana bunu tavsiye etti. yoksa istediğimden değil. beğendim..birgün olur ya lazım olursa kullanabilirmiyim.. patenti senin ya ARMAN BİLMEM YERİN DİBİNE GİRERDİM HERALDE DİP NOT : BÖLE BİR ŞEY YAPMAK İSTİYOSAN NEDEN ÇIKIYON YADA EVLİSİN HALA ANLAMAM................ bi gün evli birine aşık olursanız. yada evli olduğunuzda başka birine aşık olursanız.. ama aşk derken sanaldan söz etmiyorum..yürekten aşk.. o zaman anlayabileceksiniz.. Alıntı
Φ A_K_R_E_P Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Eşinizi ya da sevgilinizi bir başkasıyla aldatmaktasınız. Farzedin ki tam iş üstündeyken yakalandınız o anda ne yapar ne söylersiniz ? Evli bir adamsın aşık olarak eşini aldatacağına sadec sex yaparak aldatmış olsaydın daha iyiydi be bence sen bir an önce boşan eşinden yazık kadının da emeklerini çalma bari senden hayır gelmez artık çok ilginç bir kişiliğiniz var bana ne akıl vermiştin şimdi iş üstünde yakalanmaktan bahsediyosun ilginçççç sendende hayır gelmez Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 CANIM BENİ YANLIŞ ANLAMA BEN SADECE SENİ DENEMEK İSTEMİŞTİM BÖYLE BİR DURUMDA NE YAPARSIN DİYE.ALDATMIYORUM SENİ BU BİR OYUN..... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 çok ilginç bir kişiliğiniz var bana ne akıl vermiştin şimdi iş üstünde yakalanmaktan bahsediyosun ilginçççç sendende hayır gelmez Üstad sen yenisin o yüzden bu sitemini anlıyorum ama anlamadığın şey bu bir çeşit oyun topici yani uydur uydur söyle ben burda böyle bir topic açtım diye senin karakterinde biri olmam gerkmiyor ayrıca ben evli değilim ama zamanında sevgilimi bir başka kadınla aldatmıştım bunu da bir başka topicte söyledim zaten ama senin ki farklı bir durum her neyse kasmaya gerek yok cevabın varsa esprili bir üslupla yaz yoksa eşini aldatmaya devam et biz seni meşgul etmeyelim... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Bak görüyomusun canim kocacigim,senin icin hic bir masraftan zorluktan kacinmiorum. Kendime bir beden hocasi tuttum ki, seni daha mutlu edebileyim die. Ama bütün bu iskenceleri bos yere cekmisim meger, sayende süpriz namina bisey kalmadi Felsefesine hayran oldugum büyük düsünür Cem Yilmaz´in dedigi gibi eger böyle bi halt yiosan, bayagi bi piskin olacaksin Alıntı
Φ A_K_R_E_P Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Horoza bir gün soruyorlar sayın horoz bey yumurtamı tavuktan çıkar tavukmu yumurtadan Horozun cevabı ilginç (BEN BASAR GEÇERİM GERİSİNE KARIŞMAM) Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Horoza bir gün soruyorlar sayın horoz bey yumurtamı tavuktan çıkar tavukmu yumurtadan Horozun cevabı ilginç (BEN BASAR GEÇERİM GERİSİNE KARIŞMAM) her horoz kendi pisliginde öter die bi atasözü vardi galiba di mi? aklima birden bu geldi de.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 her horoz kendi pisliginde öter die bi atasözü vardi galiba di mi? aklima birden bu geldi de.. şey o pislik değil çöplüktü Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 şey o pislik değil çöplüktü uuups Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 şöyle bi geçiyordum ugradım gel otur hoş geldin yaa sen nerelerdesin çotandır görüşemiyoruz anlat bakalım neler yaptın ben yokken? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Ben olaya felsefik yaklaşırdım Hayatım aslında bunlar gerçekte yok Biz sadece ad veriyoruz bunlara bu bir kısır döngü vs... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Golgi biyolojiksin ama felsefeden de anlıyorsun be..)) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.