Φ aysegulll Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 arkadaslar bu aralar ıddaa oynıyarak sansımı denemeye basladım www.forzabet.net diye bı sıte verdıler cok guzel baya guzel maclar verıolar kayıt oldum orayada sızlerle paylasıyım dedım sızlerndende oynıyan varmı ıddaa Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Var oynuyorum kaybediyorum ne yapmam lazım bu siteye mi üye olmalıyım kazanma garantisi veriliyor mu veriliyorsa eğer niçin veriyolar vermiyorlarsa neden vermiyorlar norveç liginin en köklü iki takımından viking ile lyon oslo arasında oynalınacak maç öncesinde hava durumunun nasıl olacağını biliyorlar mı biliyorlarsa nasıl biliyorlar bilmiyorlarsa neden bilmiyorlar yağmur yağacak diyorlar mı yağmur yağmıyacaksa neden yağmur duasına çıkmıyorlar sen kimsin neden ayşegüll nikiyle üye oldun niye iddaa oynuyorsun oynuyosun madem bunu neden bizimle paylaşmak istiyorsun sence ben saçmalıyormuyum saçmalıyorsam niye saçmalıyorum ya da aslında bunların hiç bir önemi yok sorularımı hiç sorulmamış say ve önce bi kendini tanıt Alıntı
Φ aysegulll Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 ama bılıolar yanı Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 ama bılıolar yanı 21038[/snapback] Bence sen bir pusucusun be arkadaş .... Alıntı
Φ aysegulll Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 sadece bagzı bılınen olayları paylasmak ıstedım sızlerle okadar kotu bıseymı bu hepımız ogrenelım hepımız kazanalım dıe Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 sadece bagzı bılınen olayları paylasmak ıstedım sızlerle okadar kotu bıseymı bu hepımız ogrenelım hepımız kazanalım dıe 21042[/snapback] Bak o halde şöyle yap kendine cinsiyetine uygun bir nik al önce sonra yeni gelenler bölümünde kendini bir güzel tanıt ve aramıza katıl göreceksin herkes seni bağrına basacktır kendin gibi ol yeterki... Alıntı
Φ aysegulll Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 baktınızmı maclara Alıntı
Φ raca81 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 baktınızmı maclara bencede sen bir pusucusun hocam... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.