Φ samaroglani Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 abla diyelim o zaman sana Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 yalan solüyo aysum 11 yaşında Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Nine bu nine cok yaşlıı 18 de ben.. iyi bana yakınsın natalıa.aslında ben seni daha büyük biliodum öyle zannediyordum. Cıx cııx Yemiş bu topici açrıgında daha çömezdi Sanane milletin yaşından Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 üstteki varya 18 yaşında ama kırkında gosteriyo Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Yok canıım Gördü sanki Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 kısım gormeme gerek yok 6. his yeterli benim için Alıntı
Φ zeinep Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 selam arakdşlar bende yeniyim yaş 18 Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Cıx cııx Yemiş bu topici açrıgında daha çömezdi Sanane milletin yaşından Hee valla kıss.. Bananee yanee.. Zeinep hoşgeldin.. Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 :huh: Aglamak istiyorum... Bu yas olayi beni deli ediyor.. Ben 19 um ama daha ocakta 18dim... Anliycagin ucurumdayim Yani 10luk sistemi yakinda terk edicegim hatta bunalimdayim... 20 Olmak istemiyorum.... Amaaaa uzulmene gerek yok gorunusum 15;16 gosteriyor Ben 18'ime girmeyi hiç istememiştim, arkası çorap söküğü gibi gelir diye... Ama küçük göstermek iyidir.. Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Evet yaa arkasi hemen geliyor!! Neyse birde bazilari vardir yaa hep 25 30 olmak isterler onlarida bir turlu anlamiyorum Aynen, anlamıyorum! Zaten o yaşlar da gelecek, hemde zaman hızlı geçiyor yaaa farkında olamıyosunki, tadını çıkarmak lazım, niye yaşlanmak isterler ki.. Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Isde yaslarinin degerini ancak kaybedince anliycaklar isin kotusu ve komedisi BEN 20,21,22 OLUCAGIM AMA ASLA 18 olmuyacagim isde bunu anlamamalari cok aci... Bir de bende şöle bi korku var, ölmekten korkmuyorum ama yaşlanmaktan, ele ayağa düşmekten korkuyorum, ve hiç istemem yatalak falan olmayı, öle olcana öliim, ne başkası sıkıntı alsın ne de ben sıkıntı aliim. Yatalak kalmak güzel bişi olmasa gerek, başkasına muhtaç kalmak... Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 AA inanmiyorum....Bende aynisini hep derim,inanmazsan anneme sor.... Kimseye yik olmalk istemem,ole olcagima olmek daha iyi derim hep.... Seninle hem aynıyız hem de çok zıt desene Ama biri olmalı di mi? İkisi de olamaz mı, mümkün mü acaba? Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 himm!!Bence asla iki konuda ayni olamayiz ama benim icin sorun degil,insan insandir,kimseyi dusuncelerine gore yargilamam.... Onemli olan kisinin ne hissettigidir,dusunceler iki tarafi rahatsiz edicek boyuta getiremedigi surece asla bir sorun olamaz,bilmem yanlismiyim? aslında şöyle uyuşan düşüncelerimiz de olabilir, uyuşmayan da tabii, ben ölesine yazdım onu yane espürük niyetine Ama tabe ben de kimseyi düşüncelerine göre yargılamam yargılayamamki, düşünceler olmalı tabiki, denk ve ya zıt olsun olacaktır.. Doğrusun.. Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Hadii kizzz yat artik!!Sabah dershane filan yok mu? Yani senin yas grubu erken yatmali Bak gordun mu hemen simaririm ben. hehe heee benüm dersanem yok küü, hem aramusda sadece 9 ay var yane bu bişi deüştürmeez çönküü aynu yıl doğmüşüz, bana ay farkuyla hava atmasana Hem ben ingültereye gideceem ve ünüversüteyü orda oküceem ve vizemü beklürem o yüsden dersane diye bi haltım zımbırtım yohtur. İstedüüm saman kalküp istedüüm saman yatürem canım nasul arzu ederse çok rahatumdur o konuda, sen hiç düşünme Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 22 yaşındayım daha yolun başındayım Alıntı
Φ taş duvar Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 ben bin tane 27 yazısı gördum sizde gördunus mu yoksam pc ye 27 vırıusumu gırdı çok güldüm sedelina yauuuuuuuuuuuu demişsinya 27 virüsü. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 abla diyelim o zaman sana de fark etmez bnm için Alıntı
Misafir matahari Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 neden kimse yok Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 daha hayatımıbn baharındayım 21'İm bende Ama 18'lik mişim çevremdekilerin söylemlerine göre Saygılar Özo Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.