Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

merak ediyorum..

Önerilen İletiler

• Cevaplar 271
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
:lol:

Nine bu nine cok yaşlıı :lol::wub:

18 de ben..

iyi bana yakınsın natalıa.aslında ben seni daha büyük biliodum öyle zannediyordum. :stuart:

Cıx cııx Yemiş bu topici açrıgında daha çömezdi :grin:

Sanane milletin yaşından <_<:grin:

Gönderi tarihi:
Cıx cııx Yemiş bu topici açrıgında daha çömezdi :grin:

Sanane milletin yaşından <_<:grin:

Hee valla kıss..:unsure: Bananee yanee..:lol:

Zeinep hoşgeldin..:clover:

Gönderi tarihi:
:huh: :huh: :huh:

Aglamak istiyorum...

Bu yas olayi beni deli ediyor..

Ben 19 um ama daha ocakta 18dim...

Anliycagin ucurumdayim

Yani 10luk sistemi yakinda terk edicegim hatta bunalimdayim...

20 Olmak istemiyorum....

Amaaaa

uzulmene gerek yok

gorunusum 15;16 gosteriyor

Ben 18'ime girmeyi hiç istememiştim, arkası çorap söküğü gibi gelir diye... :( Ama küçük göstermek iyidir.. :)

Gönderi tarihi:

Evet yaa arkasi hemen geliyor!!

Neyse birde bazilari vardir yaa hep 25 30 olmak isterler onlarida bir turlu anlamiyorum -_-

Aynen, anlamıyorum! Zaten o yaşlar da gelecek, hemde zaman hızlı geçiyor yaaa farkında olamıyosunki, tadını çıkarmak lazım, niye yaşlanmak isterler ki..

Gönderi tarihi:

Isde yaslarinin degerini ancak kaybedince anliycaklar isin kotusu ve komedisi BEN 20,21,22 OLUCAGIM AMA ASLA 18 olmuyacagim isde bunu anlamamalari cok aci...

Bir de bende şöle bi korku var, ölmekten korkmuyorum ama yaşlanmaktan, ele ayağa düşmekten korkuyorum, ve hiç istemem yatalak falan olmayı, öle olcana öliim, ne başkası sıkıntı alsın ne de ben sıkıntı aliim. Yatalak kalmak güzel bişi olmasa gerek, başkasına muhtaç kalmak... :(

Gönderi tarihi:

AA inanmiyorum....Bende aynisini hep derim,inanmazsan anneme sor....

Kimseye yik olmalk istemem,ole olcagima olmek daha iyi derim hep....

Seninle hem aynıyız hem de çok zıt desene :) Ama biri olmalı di mi? İkisi de olamaz mı, mümkün mü acaba? :)

Gönderi tarihi:
himm!!

Bence asla iki konuda ayni olamayiz -_-

ama benim icin sorun degil,insan insandir,kimseyi dusuncelerine gore yargilamam....

Onemli olan kisinin ne hissettigidir,dusunceler iki tarafi rahatsiz edicek boyuta getiremedigi surece asla bir sorun olamaz,bilmem yanlismiyim?

aslında şöyle uyuşan düşüncelerimiz de olabilir, uyuşmayan da tabii, ben ölesine yazdım onu yane espürük niyetine :):P

Ama tabe ben de kimseyi düşüncelerine göre yargılamam yargılayamamki, düşünceler olmalı tabiki, denk ve ya zıt olsun olacaktır..

Doğrusun.. :)

Gönderi tarihi:
Hadii kizzz yat artik!!

Sabah dershane filan yok mu?

Yani senin yas grubu erken yatmali :lol: Bak gordun mu hemen simaririm ben.

hehe heee :lol: benüm dersanem yok küü, hem aramusda sadece 9 ay var yane bu bişi deüştürmeez çönküü aynu yıl doğmüşüz, bana ay farkuyla hava atmasana :lol::D:P;) Hem ben ingültereye gideceem ve ünüversüteyü orda oküceem ve vizemü beklürem o yüsden dersane diye bi haltım zımbırtım yohtur. İstedüüm saman kalküp istedüüm saman yatürem canım nasul arzu ederse :D çok rahatumdur o konuda, sen hiç düşünme :D;)

• 2 hafta sonra...
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo
Gönderi tarihi:

daha hayatımıbn baharındayım 21'İm bende

Ama 18'lik mişim çevremdekilerin söylemlerine göre :hug:

Saygılar Özo :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.