Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl vay be benden yaşlısı çokmamış... 36 36 kere maşşallah o zaman sayman abi
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Bebe nolcak Geceleri süt de içiondur sen bende öyle!! gece yatmadan önce annem bir bardak sütü getirir yanıma
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl bende öyle!! gece yatmadan önce annem bir bardak sütü getirir yanıma Aman Allah'ım burası cocuk bahçesi oldu
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Süt içmek çocuklukmu sevgili nata.. yoksa sütü belli vakitlerde içmekmi çocukluk.. yoksa sütü birinin getirmesimi çocukluk.. yoksa bunu düzenli bir şekilde gece yatarken içmekmi çocukluk.. yoksa gelişi güzel lafmı.. bilelimde içelim yada içmeyelim
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Süt içmek çocuklukmu sevgili nata.. yoksa sütü belli vakitlerde içmekmi çocukluk.. yoksa sütü birinin getirmesimi çocukluk.. yoksa bunu düzenli bir şekilde gece yatarken içmekmi çocukluk.. yoksa gelişi güzel lafmı.. bilelimde içelim yada içmeyelim Ups felsefe yapmış yine Kısaca süt içmek cocukluk diim sıyrılıyım ben bu işten Bi de şu var ; Süt içmiorum ama bende cocuguuuum
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl yamacima gelin yavrucuklarim size göktürklerden bahsedeyim ne sen kaç yaşındasın alaturca
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl yas kemale, ama basim göge ermedi... 29 yaw gecen abim 36 yasina girdi, ömrün yarisi dedi durdu... ben bu seylerden uzagim aslinda, yas mas kompleksim yok,ama hakatende yolun yarisinada az kaldi bu ne bicim topic yaw yemyesim, efkar basti sincik
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl yas kemale, ama basim göge ermedi... 29 yaw gecen abim 36 yasina girdi, ömrün yarisi dedi durdu... ben bu seylerden uzagim aslinda, yas mas kompleksim yok,ama hakatende yolun yarisinada az kaldi bu ne bicim topic yaw yemyesim, efkar basti sincik 29 kerem maşşallah alaturka abicik... niye öle diosun daha yaşın genç. yaş önemli deel önemli olan ruhtur.
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl 29 kerem maşşallah alaturka abicik... niye öle diosun daha yaşın genç. yaş önemli deel önemli olan ruhtur. Alaturka bayan yemyeşiiim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.