Φ dogville. Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 çoklarının yaptığı yoruma ben de katılıyorum bu kadındaki kusursuz rol yapma her filmden önce rolü için kurs alma vs keman kursu almıştı herhalde elli cesur kemancı filmi için mesela bundaki doğal olma çabası bunlar beni gıcıklıyor bizdeki fatma girik işte.. bazen oyunculk bu diye alkışlıyorum bazen yeter kadın birazda rol yap klara yı oynarken klaraya dönüşmen tamamen gerekmiyor demek istiyorum bayan muhteşeme... merly streep.......... Alıntı
Φ ccandostt Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 Aktör:tom hanks , russell crowe , morgan freeman , jack nichelson , al pacino, george clooney, robert de niro marlon brando will smith, denzel washington Aktris: rene zellweger, kate winslet, cathrine zeta jones gyneth paltrow angelina jolie charlize theron bu isimler varsa filmleri teklifsiz alırım.. Alıntı
Φ bilge0 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2009 En İyi Aktör : Colin Farrell, Adam Sandler En Kötü : Yılmaz Güney, Mahsun Kırmızıgül Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.