Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Aşk ve sex bir bütünmüdür sex olmalımıdır olmamalımıdır aşklarda ?  

28 üye oy verdi

1. 1. Aşk ve sex bir bütünmüdür sex olmalımıdır olmamalımıdır aşklarda ?

• 1) olmalıdır
      6
    • 2) olmamalıdır
      1
    • 3) olsa daha iyi olur
      1
    • 4) aşk varsa güven varsa neden olmasın
      15
    • 5) evlilikten önce mümkün değil olmaz
      5

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Şimdi sayın abiler ablalar ben uzun zamandır bu net belasına bulaşmış durumdayım bu net denen belalı teknolojiyide Dünya milletlerinin % 90 ının kullandığı gibi kulllanıyorum yani bilgi amaclı değil herkesin yaşadığı gibi bir çok geyik ilişkiye imza attım bu dönem zarfında bu arada açıklamadan gecemiyeceğim ben birde evli barklı çoluk çocuk sahibi bi adamım ;) neyse yıllar yılları kovaladı sonunda net yaşam tarzım oldu ve netle yatıp netle kalkmaya başladım nette bir bayanla tanıştım 4 yıldır tanışıyoruz oda evli ama biz birbirimizi deliler gibi seviyoruz sonumuz olmadığını bile bile 24 saatimin 9 saati iş yerinde 11 saati onunla internette kalan 4 saatide uykuda geciyor ben bu kadını deli gibi seviyorum fakat ikimizde biliyoruzki bu sevdanın sonu yok bu yüzden sık sık küsmelerimiz barışmalarımız oluyor her küsmeden sonra birbirimize olan bağlılığımız biraz daha artıyor gelelim esas konuya "ABİİ SEVGİNİN EN YÜCESİ VAR ARAMIZDA CİNSELLİĞİDE YAŞAMAK İSTİYOR İNSAN BEN ERKEĞİM YA SEX DİYOM DAYATIYOM ODA KADIN CIKSSS DİYOR DAYATIYOR :blushing: GELİN SİZ ŞİMDİ BANA BİR AKIL VERİN BU KONUYU DEPEDEN TIRNAGA İYİCE BİR TARTIŞALIM..

1. İnternet çöpçatanlık aracımıdır bilgi aracımı?

2. İnternette aşk olabilirmi olursa sonu olurmu?

3. Evlilerde severmi severse asmalımı bunları?

4. Sanal sex sağlıklı bir cinsellikmidir yoksa sapıklıkmıdır?

5. Ayşeeee seni deliler gibi seviyorummmm saat gecenin 3'ü uyuyamıyorum aklımdasın uyusam rüyama girmezsen ben ne yaparım.

6. Valla uykum geldi bu 6. soruyu siz sorun :P ben deliyim valla yaaa :)))

Gönderi tarihi:

Evli bir adamsın aşık olarak eşini aldatacağına sadec sex yaparak aldatmış olsaydın daha iyiydi be bence sen bir an önce boşan eşinden yazık kadının da emeklerini çalma bari senden hayır gelmez artık

Gönderi tarihi:

1. İnternet bilgi,paylaşım,dostluk ve arkadaşlık aracıdır.Çöpçatanlık değil !.. :excl:

2.İnternette aşk yaşanmaz (zaten aşkın kendisi bi defa saçma) İnternet tanışma ortamı yaratabilir ama aşkı reelde yaşarsın.Görmeden ve hissetmeden aşk yaşanmaz. :excl:

3.Evlilerde sevebilir ama doğru bir davranış değildir. :unsure:

4.Sanal sex tamamen sapıklıktır.Bunun doğrusu eğrisi olmaz. :excl:

5.Bunun cevabını ancak Ayşe verebilir.. :D

6.Bu devirde aşk mı kaldı be arkadaş ?... :wub:

Gönderi tarihi:
Şimdi sayın abiler ablalar ben uzun zamandır bu net belasına bulaşmış durumdayım bu net denen belalı teknolojiyide Dünya milletlerinin % 90 ının kullandığı gibi kulllanıyorum yani bilgi amaclı değil herkesin yaşadığı gibi bir çok geyik ilişkiye imza attım bu dönem zarfında bu arada açıklamadan gecemiyeceğim ben birde evli barklı çoluk çocuk sahibi bi adamım  ;) neyse yıllar yılları kovaladı sonunda net yaşam tarzım oldu ve netle yatıp netle kalkmaya başladım nette bir bayanla tanıştım 4 yıldır tanışıyoruz oda evli ama biz birbirimizi deliler gibi seviyoruz sonumuz olmadığını bile bile 24 saatimin 9 saati iş yerinde 11 saati onunla internette kalan 4 saatide uykuda geciyor ben bu kadını deli gibi seviyorum fakat ikimizde biliyoruzki bu sevdanın sonu yok bu yüzden sık sık küsmelerimiz barışmalarımız oluyor her küsmeden sonra birbirimize olan bağlılığımız biraz daha artıyor gelelim esas konuya "ABİİ SEVGİNİN EN YÜCESİ VAR ARAMIZDA CİNSELLİĞİDE YAŞAMAK İSTİYOR İNSAN BEN ERKEĞİM YA SEX DİYOM DAYATIYOM ODA KADIN CIKSSS DİYOR DAYATIYOR  :blushing:  GELİN SİZ ŞİMDİ BANA BİR AKIL VERİN BU KONUYU DEPEDEN TIRNAGA İYİCE BİR TARTIŞALIM..

5. Ayşeeee seni deliler gibi seviyorummmm saat gecenin 3'ü uyuyamıyorum aklımdasın uyusam rüyama girmezsen ben ne yaparım.

6. Valla uykum geldi bu 6. soruyu siz sorun  :P  ben deliyim valla yaaa :)))

20647[/snapback]

Arkadaşım netten nasıl aşık olabiliyorsun ? :D Walla kusura bakma ama bir insan

dokunmadan,yüzyüze konuşmadan,gerçek hayattada birşeyler paylaşmadan aşkmı

olur ya. İnsan aşkı yaşadığında karşılıklı olarak birbirlerine karşı kırıcı olabiliyorken

anlaşamıyorken nasıl oluyorda sadece yazıştığın birine tutuluyorsun.Netde olacak tek şey insanlarla fikir tartışmasıdır.Hem sen karşındaki insanın gerçek yüzünü

dünyaya bakışını nerden bileceksin.Netde insanları kandırmak çok kolaydır.Misal

çok despot birisindir.Fakat netde tanıştığın kişiye çok mülayim bir insan olduğuna kendine inandırabilirsin. Bence netden uzak dur arkadaşım.En azından bir süre.

Baktınki olmuyor,bu bağımlılıktan kurtulmak için perofesyonel destek al.

Allah Allah ya ben neler diyorum. :(

20739[/snapback]

sence nette insanlar taninmaz mi?

o zaman biz niye arkadas olduk?

Gönderi tarihi:
Evli bir adamsın aşık olarak eşini aldatacağına sadec sex yaparak aldatmış olsaydın daha iyiydi be bence sen bir an önce boşan eşinden yazık kadının da emeklerini çalma bari senden hayır gelmez artık

20648[/snapback]

katiliorum canim, ne diye evli kalirsiniz bilmem ki?

madem birbiriniz icin yanip tutusuyosunuz, diger iki kisiye niye kiyiyosunuz...

bi defa birlikte olunca hevsiniz tükenecek mi?

sen bi soguk dus al bence !

Gönderi tarihi:

demek istedigim su ki, insanlar taninabilir, burda etten kemikten bi dostluk olmasa da herkes herkes le yazismio di mi ama.... ben sana can ciger kuzu sarmasi oduk demedim yaaa, alla alla

bende bilmezdim ikili iliskiler nette nasil gelisir, yoksa hic mi gelismez... özellikle acikca kendi fikirlerini beyan eden insanlari tanimak mümkün...

sadece iletinin bu kismina takilivermisim, pardon!

Gönderi tarihi:

Yani siz şimdi nette evli iki insanın aşık olamayacağı sevemeyeceği eğerki böyle bir şeyi düşünüyorlarsa bile eşlerinden boşanıp sonramı bir ilişki yaşayabileceğini söylüyorsunuz yoksa ben yinemi aşkımı düşünürken gerçek dünyaya kulaklarımı tıkadım sizi anlamıyormuyum (2 çocuk bende 2 çocuk onda var) ya onlara nasıl kıyacağız bu kararı alırken sizce gerçek dünyayı yıkıp sanalda bir dünyamı kurmam gerekiyor yoksa gerçek dünyamda ne kadarda ölü gibi yaşasam yaşamaya devam edip sanaldada mutluluğumu yaşamalıyım konuya gösterdiğiniz alaka beni ziyadesiyle memnun etti ama fikirler henüz bilimsel bir temele dayanmıyor bakalım kim fikirlerini bilimsel temeller üzerine oturtarak beni ve benim gibileri ikna edebilecek unutmayınki bu mesele benim ve ayşemin meselesi değil bizim gibi nice insanlar beyaz ekranın büyüsüne kaptırdı kendini ve harflerin peşinde pervasızca gerçek hayatta bulamadıklarını arıyor haydin fikirleri görelim :wub:

Gönderi tarihi:
Yani siz şimdi nette evli iki insanın aşık olamayacağı sevemeyeceği eğerki böyle bir şeyi düşünüyorlarsa bile eşlerinden boşanıp sonramı bir ilişki yaşayabileceğini söylüyorsunuz yoksa ben yinemi aşkımı düşünürken gerçek dünyaya kulaklarımı tıkadım sizi anlamıyormuyum (2 çocuk bende 2 çocuk onda var) ya onlara nasıl kıyacağız bu kararı alırken sizce gerçek dünyayı yıkıp sanalda bir dünyamı kurmam gerekiyor yoksa gerçek dünyamda ne kadarda ölü gibi yaşasam yaşamaya devam edip sanaldada mutluluğumu yaşamalıyım konuya gösterdiğiniz alaka beni ziyadesiyle memnun etti ama fikirler henüz bilimsel bir temele dayanmıyor bakalım kim fikirlerini bilimsel temeller üzerine oturtarak beni  ve benim gibileri ikna edebilecek unutmayınki bu mesele benim ve ayşemin meselesi değil bizim gibi nice insanlar beyaz ekranın büyüsüne kaptırdı kendini ve harflerin peşinde pervasızca gerçek hayatta bulamadıklarını arıyor haydin fikirleri görelim :wub:

20869[/snapback]

kusura bakma ama bence sen ciddi değilsin tartışma konusu olsun diye böyle bir konu açmışsın ;) Ama gerçekse olur mu böyle şey canım yazık değil mi o vefakar,yıllarca senin kahrını çekmiş eşine o sana böyle bir şey yapsaydı ne düşünürdün hmmm :angry:

ama erkek milleti değil mi....hepiniz aynısınız :closedeyes:

Misafir TheLastofMohicaN
Gönderi tarihi:
ama erkek milleti değil mi....hepiniz aynısınız

orada dur bir kere

orada iki çocuk babası varsa karşısında da iki çocuk annesi var hemen topu erkeklere atma.

konunun özüne gelince de zatan pc ve teknooji insan hayatına girdikten sonra insanları dış dünyadan soyutluyor gelişen teknoloji de bunu körüklüyor artık işlerimizi görmek için bile int kullanıyoruz dolayısıyla insan ilişkileri zayıflıyor böyle bir durumda da ev içi ilişkilerin zayıflaması gayet doğal insanlar sevdiklerine harcamaları gereken zamanı pc ye ayırıyor olmaları acı bir gercek. düşünsenize şöyle bir aileyi bir evde ev hanımı tv de dizide eş yani koca pc başında chatte çocuklar erkenden yatırılmış bu ilişki nasıl ayakta tutulabilir bence hiç şansı yok..

benim burdan evli insanlara söyleyeceğim tek şey şudur hayatta hiçbir şey siz ve ailenizden önemli değil chat a internete harcıyacağınız zamanı eşinize vede çocuklarınıza harcarsanız çok daha mutlu olacaksınız

birde şöyle bir durum var elbette; buda zaten düzgün olan bir ilişki de(ailede) zaten böyle şeyler olmaz ama ben bir chat arkadaşım la sırf bu yüzden bütün ilişkilerimi kestim. çünkü ailesini ihmal ediyordu benle konusuyorken.

konu başlığını açan arkadaşın durumuda vahim. ona diyebileceim hiçbir şey yok çünkü zaten beni dinlemeyecek :D ister reel ister sanal herzaman mutlak sadakatı savunan biriyim bu yüzden sadece kınıyorum...

Gönderi tarihi:
ama erkek milleti değil mi....hepiniz aynısınız

orada dur bir kere

orada iki çocuk babası varsa karşısında da iki çocuk annesi var hemen topu erkeklere

20996[/snapback]

Aaa kadın da evlimiymiş :o Çok pardon o zaman.Ben orayı atlamışım bir anlık sinir işte bukonularda çok hassasım da.... :blushing:

Misafir TheLastofMohicaN
Gönderi tarihi:

olur olur acemiliğine verelim ama biz erkekler aynı değiliz siz bayanlar nasıl aynı değilseniz bunuda kafanın bir kenarına kazı :D

Gönderi tarihi:

Asıl aşk görmeden aşık olabilmektedir. Ozan misali.)) Hem burnun eğri, dişin yamuk, gözün şaşı, saçın dökük olayı olmaz..))

Allahıma bin şükür bunlar bende yok..))

Zaten resmi görüyorsunuz..

Olan varmı arkadaşlar. Çekinmeden yazın..))

Saygılar-Sevgiler...

Gönderi tarihi:
Asıl aşk görmeden aşık olabilmektedir. Ozan misali.)) Hem burnun eğri, dişin yamuk, gözün şaşı, saçın dökük olayı olmaz..))

Saygılar-Sevgiler...

21086[/snapback]

ben aşkımı buldum kanka

sen de bul böylesi daha iyi uzaktan uzağa sevmek...

Gönderi tarihi:
Yani siz şimdi nette evli iki insanın aşık olamayacağı sevemeyeceği eğerki böyle bir şeyi düşünüyorlarsa bile eşlerinden boşanıp sonramı bir ilişki yaşayabileceğini söylüyorsunuz yoksa ben yinemi aşkımı düşünürken gerçek dünyaya kulaklarımı tıkadım sizi anlamıyormuyum (2 çocuk bende 2 çocuk onda var) ya onlara nasıl kıyacağız bu kararı alırken sizce gerçek dünyayı yıkıp sanalda bir dünyamı kurmam gerekiyor yoksa gerçek dünyamda ne kadarda ölü gibi yaşasam yaşamaya devam edip sanaldada mutluluğumu yaşamalıyım konuya gösterdiğiniz alaka beni ziyadesiyle memnun etti ama fikirler henüz bilimsel bir temele dayanmıyor bakalım kim fikirlerini bilimsel temeller üzerine oturtarak beni  ve benim gibileri ikna edebilecek unutmayınki bu mesele benim ve ayşemin meselesi değil bizim gibi nice insanlar beyaz ekranın büyüsüne kaptırdı kendini ve harflerin peşinde pervasızca gerçek hayatta bulamadıklarını arıyor haydin fikirleri görelim :wub:

20869[/snapback]

Sayın AKREP bunun bilimsel temellere dayandırılması bizim işimiz değil.Eğer bundan kastınız Freud yada pisokoloji ise buradan fikren beslenemezsiniz.

Benim yazdıklarımın sizden bakılınca taşıdığı anlama gelince.Haşaa,böyle

birşey ne haddime.Siz iki insan bundan mutluluk duyuyorsanız ve aşkı

bu muhayyel ortamda sürdürmek istiyorsanız size kim ne diyebilirki.

Fakat sizde bir gariplik var,bağışlayın ama konu başlığını girdiğinizde

mağrur bir edanız vardı.Şimdi ise iki+iki dört çocuğa kıyacakmıyız diye

soruyorsunuz.Bu soruyu benim size ve sevgili ayşenize sormam gerekmiyormu?

Sizi tenzih ediyorum,geçen hafta haftalık haber dergilerinden birinde okudum

Net'de teşhircilik diye bir konu vardı.Evli çiftler bu bazı sitelerde kendilerini

teşhir ediyorlardı ve bundan büyük keyif aldıklarını söylüyorlardı.Üstelikte

kendileri gibi binlerce çiftin varlığından söz ediyorlardı. Şimdi bunada etik

açıdan bakacak olursak biraz garip gibi duruyor değilmi?Ama değil çünkü

biz bu işi severek ve isteyerek yapıyoruz,kime ne diyorlardı.Ewet gerçektende

kime ne? Peki ama siz buraya herhalde laf olsun torba dolsun diye girmediniz.

Önceleri biri başlık açıp ısınma turları yapıyor diye geçirdim içimden.O yüzdende

fazla ciddi olmayan ısınma turlarınıza yataklık eden bir görüş yazdım.Akrep şimdi gelecek ve bir etik tartışmanın yılmaz savunucuları olarak tartışacağız dedim.

Ama bu arada eğer yanılıyorsam adamcağız ya gerçekten bir dilemmanın,bir açmazın içindeyse düşünmedende edemedim.Buraya niçin yazdınız AKREP bey

bunu açıkca belirtin.Bende ona göre sizinle fikirlerimi payalaşacağım.

En içten saygılarımla.

20887[/snapback]

şimdi sayın marcus öncelikle forumlara yabancı biriyim uzun zamandır nette olmama rağmen yani ne forum müptelasıyım nede burda reyting peşindeyim Allah şahit yani kimin ne düşündüğü değil benim ne düşünerek yazdığım önemli bu konuyu haa başlık atarken böyle bir kaygım oldu öncelikle Başlıklara göz gezdirdim baktım tartışılan konular genelde insanlarımızın gözüne hitap eden başlıklardan secilmiş konular VE bu konu ne kadar tartışılırsa ben o kadar fikiri süzgecten gecireceğim doğruyu bulma şansım çoğalacak düşüncesiyle hareket eettim başlığı atarken fakat içerikte ben gerçekten bu olayları yaşadım yaşamaya devam ediyorum ve bu konu beni strese sokuyor bir çare bulmak için google ye "aşkta sex" başlığını atarak bu foruma ulaştım sizde ararsanız 3. sırada bulacaksınızamacım gerçekte bir forumda değil bilimsel bir şeyler bularak bilgilenmekti burda bu konuyu açmam tamamen bir tesaduf ve google de A_K_R_E_P diye arama yaparsan göreceksinki 2 çeşit forumda yazıma raslarsın 1. uydu yazılım 2. memurlara taksitle pc burasıda 3 oldu açıkçası amacım açık ben bu kadını seviyorum ve evdede vazgecilmezlerim var o kadar bilimsel bir desteğide bu yuzden arıyorum bilmem anlatabildimmi SAYGILARIMLA... :excl:

20869[/snapback]

kusura bakma ama bence sen ciddi değilsin tartışma konusu olsun diye böyle bir konu açmışsın ;) Ama gerçekse olur mu böyle şey canım yazık değil mi o vefakar,yıllarca senin kahrını çekmiş eşine o sana böyle bir şey yapsaydı ne düşünürdün hmmm :angry:

ama erkek milleti değil mi....hepiniz aynısınız :closedeyes:

20972[/snapback]

Size gelince sevgili arwen kardeşim ciddiyetimi anlamanı beklemiyorum ama saygı göstermeni beklerim fikirlere ben genede senin fikirlerine saygı duyuyor seni allaha emanet ediyorum eşimide , ayşemide seviyorum bunuda bilmende yarar görüyorum o yapsaydı böyle bir şey konusuna gelince birde bu konuda başlık atarım "ERKEKLER ALDATIRDA KADINLAR ALDATAMAZMI" diye o daha fazla reyting yapar :) ama dediğim gibi benim amacım geyik değil SAYGILARIMLA... ;)

20648[/snapback]

Sevgili arman Senin fikirlerinede saygı duyup fikirlerin üzerinde durulmaması gerektiği kanaati getirerek SAYGILAR... diliyorum ^_^

Saygılar-Sevgiler...

21086[/snapback]

üstat sana olan cevabımı merak ediyor olabilirsin yazını inceledim müthiş yeteneğini keşfettim geyik.kom a editör olma yolunda büyük adımlar attığına millet şahit başvuruyu kaçırma :P

Gönderi tarihi:

Sayın AKREP; dün forum bakıma alındığı için size yazma imkanı bulamadım.Ama gerçekten çok ilgimi çeken

bir konuyu yaşadığınız için size özel (kendi çapımda) araştırmalar yaptım.Bunu birazda gönüllü ve isteyerek

yaptım,çünkü bu forumda Allah varmı? ne kadar müslümansınız? vatan için ölürmüsünüz ? darwin teorisi gerçekmi ?gibi ipe sapa gelmez forum başlıklarından sonra insana dair bir başlık hemen ilgimi çekti.

Bilimsel temel diyordunuz (Hiç birine katılmamakla birlikte) işte size bilimsel bir temel.Liseden arkadaşım

olan ve pisikiyatri alanında çalışan bir bayan arkadaşım (ki kendisi çocuk pisikolojisi üzerine uzmandır)

İstanbulda bir fakültenin neroşiruriji (umarım doğru yazmışımdır) bölümünde görev alıyor.Telefonda arkadaşıma gerçi sen çocuk pisikolojisi üzerine uzmansın ama belki bana fikir verebilirsin diye senin durumunu anlattım.Bu arada forumda tanıştığım bir arkadaş olarak değil günlük yaşamdan tanıştığım bir

arkadaşım olduğunu söyledim ki meseleye ciddi yaklaşsın.Ewet ben çocuk pisikolojisi üzerine uzmanım ama

diğer pisikolojik sorunlarıda bilirim.Çünkü eğitimimiz her türlü soruna öğrenmeye proglamlı dedi.Ve anlattı;

Senin için zorunlu düşüncelerin insanı dedi.Bunun pisikolojide karşılığı "Obsesif kompülsif bozukluk" muş.

Bunu yanlış yazmış olamam çünkü kodlattım. Yani bununda açılımı,bazı insanlar takıntılıdır ama bazıları

biraz daha fazla takıntılıdır.İşte bu sen oluyorsun arkadaşım.Zamanla yeni bir takıntı oluşana dek bu devam

eder,sonrasında yavaş yavaş cazibesine kaybeder ve normal yaşama döner dedi.Bunlar benim bile kabul

edeceğim savlar değildir.İşte sana bilimsel dayanak,ama istersen birde bilimsel olmayan yani insanca bir

bakış açısıyla irdeliyelim bu konuyu.Yani kendi düşüncelerimi söyleyeyim.

Oldum olası pisikologlar ve pisikayatristlerden haz etmemişimdir.Çünkü onlar yaşamımızda yaptığımız her

türlü çılgınlığa bir kulp takmışlardır.Ve hatta daha ileri gidip aşkın bilimsel açıklmasını bile yapmaya kalkışmış

lardır.Efendim aşık olan kişi geçici bir körlük haline girermiş,yok aşık insanın beyninin bimem hangi bölgesi

nin bilmem hangi lob'u az çalışırmış falan filan.Ama hiç bir bilim adamının da bu aşkın nereden peydahlan

dığını söylediğini duymadım.O yüzden yukarıdaki tespitleri ister ciddiye al ister alma.Şimdi sana kendi

düşüncelerimi aktaracağım.

Sevgili Akrep etikçilik oynayacak değiliz.Kendimi senin yerine koyuyorum ve inan gerçekten çok zor bir

hayatın içinde olduğunu görebiliyorum."Evlisin ve iki çocuğun var niye aşık oldun ulan" gibi bir ucuzluğa

hiç girmeyeceğim.Çünkü biliyorumki bir insan aynı zamanda iki insanı sevebilir,yada aşık olabilir.Bazen

yaptığımız seçimler bir diğerini üzsede insana ve aşka dair her şey insanı anlaşılabilir kılabiliyor.

Kerem ile Aslı,Yusuf ile Züleyha,Romeo ve Juliet nasıl birer mitos olabilmişse,bu aşkın büyük bir duygu

yoğunlunun halk arasında kabulünü gösterir bize. Sevgili arkadaşım AKREP bu ilişkiyi gittiği yere kadar

yaşamalısın.Çünkü yaşamın içinde senin için eksik kalan bir şeyler var ve san bu eksikleri ayşe ile

gideriyorsun.Mutsuz yaşamaktansa,yada ayşe mutsuz yaşıyacaksa çekiverin ipi gitsin.Önemli olan

şu üç günlük dünyada yaşamı dolu dolu ve mutlulukla yaşamaktır.Çünkü biliyorumki ne kadar seversen

sev,na kadar onun için ölürsen öl,birgün mutlaka ama mutlaka her aşkın bir sonu oluyor.Şimdi vazgeçerek

içinde yıllarca dinmeyecek bir züyuf çekmektense,bunun doğal bir sürmenajdan geçmesi daha akıl karıdır.

Sevgili AKREP ve AYŞE, yaşadıklarınızdan ötürü kendinizi suçlamayın.Muhayyelde olsa yaşanılan tanrının

bir takdiridir. Çocukken bir TV reklamında çıkan bir kıza aşık olmuştum.(Platonik diyorlar buna) benim

hissettiklerimle sizinkiler aynı.O yüzden sizi hayatınızdan küstürecek,yaşamınızdan soğutacak ne varsa

hepsinden ırak bu büyük AŞKI YAŞAMAYA bakın.

Benden bu kadar Sevgi ve AŞK ile kalın.

:wub:

Sevgili arkadaşım Marcus yazını okudum ve inan çok mutlu oldum beni mutlu eden 2 şey oldu yazında soruna bilimsel yaklaşırken sergilediğin tavır meseleyi ciddiye aldığını gösteriyordu hazır bilimsellikten bahsederken çocuk psikolojisi dediğin için aklıma geldi geçen yıl danimarkadan bir bayan arkadaşla tanıştık internetten ikimizinde meslek grupları aynıydı ortak noktalarımız vardı fakat biz 2 iyi arkadaştık onunla arkadaş olduk demek daha doğru ismi adalet 40 yaşlarında dul bir bayan 1 oğlu vardı onu hemşehrim olan hollandada yine bizim mesleği yapmasada o alanda eğitim almış bir arkadaşımla tanıştırdım arkadaşım evli 1 oğluda onun var neyse ilerleyen günlerde bu 2 kişi sanalda aşk yaşamaya başladılar hatta işi dahada ileri götürüp birbirleriyle 2 kez buluştular şimdi ben senin çocuk psikoloğu arkadaşından bahsedince yüzümde bir tebessüm belirdi aniden sebebine gelince şuydu anlattığım bayan danimarkada çocuk psikoloğu olarak çalışan bir bayan benim tanıştırdığım arkadaşımsa psikolojiye çok meraklı olan bir sosyologtur :)) ve bende sağlık alanında görev yapıyorum ve durumumu sizin arkadaşınızında çok net olarak açıkladığı gibi "Obsesif kompülsif bozukluk" olduğunu kabulleniyorum eğriye eğri doğruya doğru dimi işte dediğim gibi psikologlarda sosyologlarda aşık olabiliyor bu sanal alemde şimdi gelelim esas konuya beni esas mutlu eden şey şuydu ben bu forumda yaptığım bir yanlışı farkettim duygusal bir olayda bilimsel çareler aradım psikologların bile aşık olduğu bir dünyada teşhis ne olursa olsun bilimsellik aramam hata olduğunu sizin yazınızın bilimsel olmayan bölümünde anladım olaya duygusal yaklaşınca her şey açıkça ortaya çıkıyor zaten size çok teşekür ediyorum 2. bölüm için beni kendime getirmeye yetti mesai saatim geliyor ben şimdilik çıkıyorum

ilgine ayrıca teşekür ediyorum olayın gerçekten farkına varan bilincli insanlar olduğunu görmek beni sevindirdi forumda bir bayan arkadaşın dediği gibi "erkek değilmisiniz" diyodu :))) aşk iki kişiliktir yalnız yaşanmıyor değilmi ve taraflardan birisi mutlaka bayan oluyor :)) hoşca ve dostca kalın. ;)

Gönderi tarihi:

AYŞEYE SON MEKTUP

Sevgili ayşe keşke sende beni benim seni sevdiğimin milyarda biri kadar sevebilseydin , keşke sadece aranmadığın zamanlarda değil kendini boşlukta hissettiğinde değil her zaman düşünebilseydin sevdiğini sözde değil özde hissettirebilseydin beni gel diyince gelen git diyince giden biri olarak görmeseydin keşke bu güne kadar seni üzmemek için sevdiğim için ne dersen yapmaya çabaladım fakat bu gün bunu haketmediğin kanaatine vardım artık seni seversemde içimden seveceğim kalbimde kalacak bu sevgi sen korkaksın çünkü korkaklar hiç bir şeyi haketmezler seni terkediyorum nasıl derler kanı kan temizler (sanalda başlayan sanalda biter ) 4 yıldır bir kez olsun kamerada yüzünü bile göstermeyen birisi beni sevmiş olamaz ama görmeden sevmenin zevkine vardım gerçekten mukemmel bir şey hiç görmeden sevebilmek ama her babayiğidin harcı değil ben bile 4 yıl dayanabildim ve bu gün burada bitiriyorum senden son isteğim şu lütfen ne bana yaz ne beni ara nede beni hatırla çünkü sen benim sevgimi haketmiyorsun sana arada bir gelip beni unutturan arkadaşlarınla kardeşlerinle abilerinle mutlu bir beraberlik dilerim ALLAH kimseyi benim düştüğüm duruma düşürmesin hoşcakalınız ...SoN...

Gönderi tarihi:

Şimdi sayın abiler ablalar ben uzun zamandır bu net belasına bulaşmış durumdayım bu net denen belalı teknolojiyide Dünya milletlerinin % 90 ının kullandığı gibi kulllanıyorum yani bilgi amaclı değil herkesin yaşadığı gibi bir çok geyik ilişkiye imza attım bu dönem zarfında bu arada açıklamadan gecemiyeceğim ben birde evli barklı çoluk çocuk sahibi bi adamım ;) neyse yıllar yılları kovaladı sonunda net yaşam tarzım oldu ve netle yatıp netle kalkmaya başladım nette bir bayanla tanıştım 4 yıldır tanışıyoruz oda evli ama biz birbirimizi deliler gibi seviyoruz sonumuz olmadığını bile bile 24 saatimin 9 saati iş yerinde 11 saati onunla internette kalan 4 saatide uykuda geciyor ben bu kadını deli gibi seviyorum fakat ikimizde biliyoruzki bu sevdanın sonu yok bu yüzden sık sık küsmelerimiz barışmalarımız oluyor her küsmeden sonra birbirimize olan bağlılığımız biraz daha artıyor gelelim esas konuya "ABİİ SEVGİNİN EN YÜCESİ VAR ARAMIZDA CİNSELLİĞİDE YAŞAMAK İSTİYOR İNSAN BEN ERKEĞİM YA SEX DİYOM DAYATIYOM ODA KADIN CIKSSS DİYOR DAYATIYOR :blushing: GELİN SİZ ŞİMDİ BANA BİR AKIL VERİN BU KONUYU DEPEDEN TIRNAGA İYİCE BİR TARTIŞALIM..

6. Valla uykum geldi bu 6. soruyu siz sorun :P ben deliyim valla yaaa :)))

ABİ SENİN SORUNUN EPEY BÜYÜK BURDA DEĞİL SEN İLİŞKİNDE ARA CEVAPLARI MUTLU DEĞİLSEN EŞİMDEN AYRIL DAHADA ALÇALTMA KENDİNİ.SIRF GEYİK OLSUN DİYE SORUYORSANDA İLK ÜÇ SORUYA CVP VEREBİLİRİM

EVET İNTERNET ÇÖPÇATANLIK ARACI BİR ÇOK İNSAN GEÇİCİDE OLSA AŞIK OLABİLİYOR AMA YÜZ YÜZE GÖRÜŞÜNCE HERŞEY BURDAKİ GİBİ OLMADIĞI İÇİN BİR ANDA BİTEBİLİYOR ...

EVLİLER BURDA AŞK ARIYORSA ZATEN MUTLU BİR EVLİLĞİ YOKTUR EKSİK BİR ŞEYLER VARDIR HAYATINDA YADA GELİP GEÇİCİ BİR HEVESTİR ONDAKİ.ADAM GİBİ GEÇMİŞİNİ SİLER AŞIK OLDUĞUYLA YOLUNA DEVAM EDERSE EYWALLAH AMA NEREYE KADAR SÜRER SONRA PİŞMAN OLURSA GERİDE BIRAKTIKLARI İÇİN SON PİŞMANLIK FAYDA EDERMİ BİLMEM ORASINI.ŞUDA VARKİ HEVES BİR ANDA GERÇEK BİR İLİŞKİYE DÖNÜŞÜRSEDE DURUM DAHADA KARMAŞIK OLURİŞİN İÇİNDEN ÇIKLMAZ İŞTE BÖYLE BURDA BİR KAÇ FİKİR ALAYIM DİYE KIVRANIR DURUR İNSAN. TUHAF BİR DURUM ANLAYACAĞIN.ALLAH BİZE GÖSTERMESİN DERİM.

HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR

SENDE YAŞA VE GÖR..

SEVGİLER....

Gönderi tarihi:

bence sana en doğru cevabı arman vermiş ki sanırım işine gelmediği için pek önemsememişsin.sen durumundan rahatsız değilsin ayşe sana hadi evlenelim dese bile boşanıp evlenmezsin sen halinden memnunsun bence .peki bu kadar laf niye: olabilir böyle şeyler denildiğini duyup vicdanını rahatlatmaya çalışıyosun.sana tavsiyem bu mevzuyu burda halletmek yerine bi psikiyatriste gitmen bi kendinle yüzleşmen.sorunda çözüm de sende bence

• 1 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.