Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Zamanda Aşk / About Time (2013)

Tim, aileden gelen doğaüstü bir yeteneğe sahiptir. Bu yeteneği sayesinde kendine kolaylıklar sağlar. Günün birinde Mary adlı birine aşık olup Londra’ya taşınır ve bu yeteneğini ilişkisinde de kullanmaya başlar. Fakat her şey düşündüğü gibi yolunda gitmeyecektir.

Yönetmen: Richard Curtis
Oyuncular: Domhnall Gleeson,
Rachel McAdams, Bill Nighy

21040956_20130917135712991.jpg

Aslında romantik filmleri çok sevmiyorum, ya da çok zor beğeniyorum.Ama bu film farklı..Kendimi çok iyi hissettirdi bana..Çok tatlı, çok doğaldı..Zaman zaman güldüm, bazen hüzünlendim.Bu bir aşk filmi değil aslında, sevgi filmi..İzleyin pişman olmazsınız..:)

Ama kız-erkek arkadaşınızla izlerseniz daha bi anlamlı olur sanırım..Ben ütü yaparken izledim..sick.gifgrin.gif

Gönderi tarihi:

Son bişey daha: eğer benim böyle bir yeteneğim olsa, yaşadığım bir tanecik an'ı değiştirirdim..

(sadece "hahaha" demek cidden büyük salaklıktı..sad.png )

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bende annemin demesi üzerine izledim gerçekten çok keyifliydi hiç film sulugözü değilimdir ama filmin sonlarına doğru ağlayıp durdum.Bill Nighy sevgim yüzünden olsa gerek.Tam iyi hissettirme filmi.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.