Φ zarpandit Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Kansere yenik düştü ve niceleri Kazım Koyuncu, son yolculuğuna uğurlandı Kanser hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde önceki gün hayatını kaybeden sanatçı Kazım Koyuncu’nun (33) cenazesi, Artvin’in Hopa İlçesi’nde toprağa verildi. ‘BÖLGEDE KANSER TARAMASI YAPILMALI’ Yazar Sunay Akın, Koyuncu için İstanbul’da Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen törene sadece Doğu Karadeniz insanının değil, Türkiye’nin dört bir yanından, her kesimden insan katıldığını belirterek, “Kazım bu sevgiye layıktı. Genç yaşta kanser illetine yenildi. Çernobil faciasında bazı kravatlı kişiler televizyona çıkıp çay içtiler. İşte bunun akıbetini şimdi yaşıyoruz. Daha binlerce insanımız kansere yakalanıyor. Bölgede acilen kanser taraması yapılması gerekir” diye konuştu. Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 ilginç kimse bu foruma bir cevap yazmamış.geç oldu ama ben yazayım. unutmak bizim en büyük ayıbımız.herşeyi yaşanılanları o kadar kolay unutuyoruz ki.ölümleri hastalıkları kötülükleri.sadece olumsuzlukları da değil güzel günleri de.çok genç yaşta vefat etti,allah rahmet eylesin. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 GEÇ OLDU AMA BİR CVPTA BENDEN.GERÇEKTENDE KAZIM KOYUNCU GEÇ BULUNUP ÇABUK YİTİRİLEN BİR DEĞERDİ.SESİ YORUMU MUHTEŞEM BİR SANATÇIYDI.GÜLBEYAZ ADLI DİZİDE ADINI DUYMUŞTUM İLK KEZ SONRA DA SÜREKLİ TAKİP ETTİĞİM BİRİ OLDU.ÖLÜM HABERİNİ ALINCA YÜREĞİM SIZLADI DAHA ÖMRÜNÜN BAHARINDA EN VERİMLİ ÇAĞINDA ARAMIZDAN AYRILMASI ÇOK ÜZDÜ BENİ. BELKİ HATTA BELKİSİZ BİR SÜRE SONRA UNUTULUP GİDECEK ÇOĞU KİŞİ HATIRLAMAYACAK BİLE ADINI AMA HERŞEYE RAĞMEN SEN KISA ZAMANDA ÇOK İŞLER BAŞARDIN KARADENİZİN HIRÇIN ÇOCUĞU ALLAH RAHMET EYLESİN TOPRAĞIN BOL OLSUN..... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 ilk grup dinmeyenin albümünde duyulmuştu sesi profesyonel olarak . o albümde harikaydı benim açımdan. sonra lazca müzik yapan zuğaşi berepe vardı. sonra salkım söğüt serilerinde. her çalışması birbirinden güzeldi. Fuat Saka'dan sonra en çok sevdiğim karadenizli müzisyendi. en güzel çiçekler hep ilk önce solarlar. Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 ünlü olmak için değil müzik için çabalayan biriydi.yaptığı müziklerle hep ön planda oldu.onu unutmayacağım Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 en sevdigim türkülerinden biridir koyverdun gittun beni allah'ından bulasun kimse almasun seni gene bana kalasun gelevera deresi iki dağın arası yüzünden silinmesun bıçağumin yarası sevgilim senin aşkın ciğerlerimi dağlar hiç mi düşünmedun sen sevgilin böyle ağlar bir mektup gönder bana cebimde taşıyayım sensiz geçen dünyada ben nasıl yaşayayım Alıntı
Φ acı çekmeye alışık Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 bizde öldük ama herşeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik teşekkürler dünya kazım koyuncu o karadeniz müziğinin tartışmasız en önemlisiydi.gittiği gün ağladı karadeniz. hey gidi karadeniz doldida taşamadu etmiyelum svdaluk edenler yaşamadu...... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 en sevdigim türkülerinden biridir koyverdun gittun beni allah'ından bulasun kimse almasun seni gene bana kalasun gelevera deresi iki dağın arası yüzünden silinmesun bıçağumin yarası sevgilim senin aşkın ciğerlerimi dağlar hiç mi düşünmedun sen sevgilin böyle ağlar bir mektup gönder bana cebimde taşıyayım sensiz geçen dünyada ben nasıl yaşayayım benimde en sevdiğim türkülerinden birtanesidir birde "dido" ama gürcüce dinleyeceksin Alıntı
Φ kaosistiyorum Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 kazım abi gercektende ülkemizin yetistirdigi nadir sanatcılardandı bir hemserim olması iki yaptıgı muzige yabancı olmamam onu sevmemde en onemlı seydi .tabzondakı konserde hava alanında kı konusmamızda konser cd si yapmayı dusundugunu soyklemisti fakat olmadı onun yerıne biz ona konser cd si yaptık konserde mıkserden kayıt.bu arada kendisiyle son roportajı yapmak gibi anlamsız bi sey bi ze kısmet oldu .bizde ondan hareketle bi kısa film belgesel yaptık [tabzon dakı gorusmeler dahilinde] izlemek isteyenler ilerleyen gunlerde www.ktu-fot.com da gorebilirler ktu-fot : karadeniz teknik üniversitesi fotograf ve goruntu sanatlaı toplulugu Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 KAZIM KOYUNCU'dan kulağımıza küpe Bu arada; hiç başımızdan eksik olmayan gökyüzüne, günün karanlık saatlerine, ara sıra kopsa da fırtınalara, bir gün boğulacağımız denizlere, eski günlere, neler olacağını bilmesek de geleceğe, kötülüklerle dolu olsa bile tarihe, tarihin akışını düze çıkarmaya çalışan tüm güzel yüzlü çocuklara, Donkişotlar 'a, ateş hırsızlarına, Ernesto "Ç´e" Guevara'ya, yollara-yolculuklara, sevgililere, sevişmelere, sadece düşleyebildiğimiz olamamazlıklara, üşürken ısınmalara, her şeyden sıcak annelere, babalara ve tadını bütün bunlardan alan şarkılara kendi sıcaklığımızı gönderiyoruz. Kötü şeyler gördük. Savaşlar, katliamlar, ölen-öldürülen çocuklar gördük. Kendi dilini, kendi kültürünü, kendisini kaybeden insanlar, topluluklar gördük. Yanan köyler, kentler, ormanlar, hayvanlar gördük. Yoksul insanlar, ağlayan anneler, babalar, her gün bile bile sokaklarda ölüme koşan tinerci çocuklar gördük. Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya. KAZIM KOYUNCU Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 karadenizin hırçın delikanlısı........... saygıyla anıyorum.... tsira parçasını furuma hedaye ediyom.... Alıntı
Φ casrooo Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 yüreğğğim yanıyor, yüreğğimiz yanıyor; yüreğlerimiz yanıyor.... gidenler bıraktıklarıyla gidiyor. kalanlarda ancak bakarlar dınlerler konuşurlar ama anlayamadılar. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 Biliyoruz Bir yıldız yağmuruna tutulacağız Toprak çökecek Başımız dönecek, arkamızda seni bulacağız "Hayde" diyeceksin Ernesto gibi Gidelim Yıldızların çok olduğu Bir gökyüzü altına ... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 "..ve cellat uyandı yatağında bir gece tanrım dedi bu ne zor bilmece öldükçe çoğalıyor adamlar ben tükenmekteyim öldürdükçe..." dün gece volkan konak didou nana yı söyledi ve ben yine gözyaşlarımı tutamadım..... karadeniz'in ve bütün yurdun özgür çocukları ardında..azgın dalgaları gibi özgür suyumuzun..dalga dalga geliyorlar..gelecekler.......rahat uyu kazım.... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Bu arada; hiç başımızdan eksik olmayan gökyüzüne, günün karanlık saatlerine, ara sıra kopsa da fırtınalara, bir gün boğulacağımız denizlere, eski günlere, neler olacağını bilmesek de geleceğe, kötülüklerle dolu olsa bile tarihe, tarihin akışını düze çıkarmaya çalışan tüm güzel yüzlü çocuklara, Donkişotlar 'a, ateş hırsızlarına, Ernesto "Ç´e" Guevara'ya, yollara-yolculuklara, sevgililere, sevişmelere, sadece düşleyebildiğimiz olamamazlıklara, üşürken ısınmalara, her şeyden sıcak annelere, babalara ve tadını bütün bunlardan alan şarkılara kendi sıcaklığımızı gönderiyoruz. Kötü şeyler gördük. Savaşlar, katliamlar, ölen-öldürülen çocuklar gördük. Kendi dilini, kendi kültürünü, kendisini kaybeden insanlar, topluluklar gördük. Yanan köyler, kentler, ormanlar, hayvanlar gördük. Yoksul insanlar, ağlayan anneler, babalar, her gün bile bile sokaklarda ölüme koşan tinerci çocuklar gördük. Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya. KAZIM KOYUNCU... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Sitelerden birinde gezerken rastladım bu mesaja...paylaşmak istedim sizlerle... keşke demek olmaz arkandan ama gittiğin gerçeğini kabullenmek hiç olmaz.resimlerinde donukta olsa yaşama sevincini görebiliyorum ama ben bi laz kızı olarak gidenin arkasından ağlamamayı öğrendim.çok sevdiğim bi insan gitmişti bigün ve babam 'ağlamıcaksın burda olsa gözlerinden akan yaşı sillerdi ama orda daha çaresiz sana üzülme diyemicek kadar uzak'dedi hiç ağlamadım ama hergün bin kere aklımdan geçti..sanatın kadar hatta sanattındanda güzel gözlerin var.anlamlı,insancıl,sevgi dolu hiç kapatmasaydın gözlerini demicem diyemem buna hakkım yok ama bu kadar erken kapatmasaydın...!!! KOY VERDÜN GİTTUN BİZU... Alıntı
Φ hazarkuban Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 ölümlere genelde üzülmem ama öldüğüne üzüldüğüm nadir insanlardan çok severdim yazık oldu daha gidilmedik konserleri vardi ama yinede haykırarak bağırıyorum:MUHTAÇ OLDUĞUN YAŞAMA SEVİNCİ GÖZLERİNDEKİ IŞILTIDA MEVCUT SEVGİLİ KAZIM KOYUNCU SEN ÖLMEDİM O GÖZLERİNDEKİ IŞILTI VAR OLDUĞU SÜRECE SEN ÖLEMEZSİN BİZ SENİ YAŞATIRIZ! Alıntı
Φ hermosa Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 o karadenizimizin bitanesiydi bitanesi!güzel memleketimin güzel yürekli uşağı seni çoook özlüyoruz ve hiç unutmayacağız!!!!!!! Alıntı
Φ olajuvon Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 kazim koyuncu türkiyenin bir değeriydi.herkesin basi sağolsun. Alıntı
Φ Silentium Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 mükemmel bir insan,eşsiz yorumcu...aslında onun için çok şey söylenir öyle değilmi...ONUN GİBİ BİRİNİ UNUTMAK MÜMKÜN DEĞİL. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.