Φ wyattearp Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 http://www.sabah.com.tr/2005/01/03/gnd112.html http://www.radikal.com.tr/veriler/2005/01/...aber_140061.php Alıntı
Φ Piraye Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 wyatterap, site iasmi vermene gerek yok isteyen bulur yani ve yani wyatterap bana düşüncelerini söyle yanıtlıyayım seni .... Alıntı
Φ wyattearp Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 benim düşüncem belli siz asıl antony flew hakkındaki düşüncelerinizi söyleyin Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gereksiz bir konu. Boş enerji harcaması. Alıntı
Φ Piraye Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 benim düşüncem belli siz asıl antony flew hakkındaki düşüncelerinizi söyleyin 20260[/snapback] antony flew wyattearp ateist olup tanrıya dönen bir ingiliz ve diyor ki Ateistler, cehenmmde yanacaklar diyor diyorumki bende ben kendi kendime verdiğim hesapta çok huzurluyum antony flev'in olsun cennet cehenneme razıyım ben........ Alıntı
Φ wyattearp Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 benim düşüncem belli siz asıl antony flew hakkındaki düşüncelerinizi söyleyin 20260[/snapback] antony flew wyattearp ateist olup tanrıya dönen bir ingiliz ve diyor ki Ateistler, cehenmmde yanacaklar diyor diyorumki bende ben kendi kendime verdiğim hesapta çok huzurluyum antony flev'in olsun cennet cehenneme razıyım ben........ 20267[/snapback] Madem öyle istiyorsun öyle olsun herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 benim düşüncem belli siz asıl antony flew hakkındaki düşüncelerinizi söyleyin 20260[/snapback] antony flew wyattearp ateist olup tanrıya dönen bir ingiliz ve diyor ki Ateistler, cehenmmde yanacaklar diyor diyorumki bende ben kendi kendime verdiğim hesapta çok huzurluyum antony flev'in olsun cennet cehenneme razıyım ben........ 20267[/snapback] Yanlış anlamdıysam ateistsin arkadaşım ve yine yanlış anlamdıysam saygılı bir ateistsin keşke tüm ateistler senin kadar saygı değer olabilseler... Alıntı
Φ Piraye Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 sevgili arman, yanlış anlamadın sevgiyle kalsın tüm güzel çarpan yürekler.... ve arman Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Bu tarz sonucu olmayan Din'i konuların ortaya atılmasıyla insanların bir başka 1000 postunu taleb etmek, bunun neticesinde insanların zamanlarını Din'le doldurmak isteyen bazı insanların bu tür isteklerine dur denilmelidir. Bu konunun kilitlenmesini ve hatta kaldırılmasını talep ediyorum. Hiç kimsenin kaliteli bir tartışma ortamını sabote etmeye hakkı yoktur!! PROTESO!!! PROTESTO!! Alıntı
Φ wyattearp Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Okumak zorunda değilsin... Katılmak zorunda değilsin... Gülüp geçebilirsin Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Buyrun burdan yakın ne oldu fragged neyi protesto ediyorsun burası bir forum sitesi değil mi isteyen yazar isteyen okur kimseye zorla ilede bunu okuyacak bunu yazacaksınız denilmiyor ki ne komik bir protesto bu yapma gözünü seviyim yaaa Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Sorun benim okuyup okumamam değildir. Sorun din konusunda duyarlı olan kişilerin suistimal edilmesidir. Hiç kimse onların hayatlarını din'le dolduramaz. Herkes kendi kararını ve o konuyla ne kadar uğraşacağını kendisi verir. Böyle ucuz bir şekilde konu yaratmak peşindeki insanlar durdurulmalı. Buyrun burdan yakın ne oldu fragged neyi protesto ediyorsun burası bir forum sitesi değil mi isteyen yazar isteyen okur kimseye zorla ilede bunu okuyacak bunu yazacaksınız denilmiyor ki ne komik bir protesto bu yapma gözünü seviyim yaaa Yanlış. Hiç insanların neden hep Dİn'i konuları tartıştığını biliyor musunuz? İşte böyle tarz konuların ortaya atılmasıyla insanların stimüle edilmesinden dolayı. İnsanlar hayatta din'den başka bir şey göremez oluyorlar. PROTESTO!! Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Sorun benim okuyup okumamam değildir. Sorun din konusunda duyarlı olan kişilerin suistimal edilmesidir. Hiç kimse onların hayatlarını din'le dolduramaz. Herkes kendi kararını ve o konuyla ne kadar uğraşacağını kendisi verir. Böyle ucuz bir şekilde konu yaratmak peşindeki insanlar durdurulmalı. 20310[/snapback] Emin ol hassasiyetini anlıyorum ama yapılabilecek bişi yok eğer senin dediğin yapılırsa o zamanda forum özgürlüğüne kıstlama getirilmiş olmaz mı sen tepkini gösterdin zaten kimileri senin tepkine kulak verir ve senin deyiminle bu basit konudan uzak durur kimileri de bu konuya ilgi gösterir bu herkesin hakkıdır ve sen bu hakkı kısıtlama hakkını kendinde göremezsin anlıyormusun ? Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Emin ol hassasiyetini anlıyorum ama yapılabilecek bişi yok eğer senin dediğin yapılırsa o zamanda forum özgürlüğüne kıstlama getirilmiş olmaz mı sen tepkini gösterdin zaten kimileri senin tepkine kulak verir ve senin deyiminle bu basit konudan uzak durur kimileri de bu konuya ilgi gösterir bu herkesin hakkıdır ve sen bu hakkı kısıtlama hakkını kendinde göremezsin anlıyormusun ? Yine yanlış. Özgürlüğümüz var adı altında insanların özgürlükleri sabote ediliyor. Sizin özgürlüğünüz kendi hayatınız hakkındaki kararlar verdiğinde geçerlidir. Başkalarının hayatını kontrol etmeye çalışmak için özgür değilsiniz. Yapılan bu uzuc numaralara kanacak insanlar mutlaka olacaktır. Onların da bunlara kanmasının sebebi bu konuda yeterince aydın olmamalarından olacaktır. Sizin böyle hareketiniz o insanları suistimal etmek oluyor. Onlar bilmiyorlar diye sizde istediğinizi yapacaksınız diye bir olay yok. Alıntı
Φ wyattearp Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Dikkat edersen oraya 2 tane link koydum gazete linki herhangi bir yorum yapmadan yani gazeteni okurken karşına çıkabilirdi bunlar o zaman kime kızıçaktın yazı işleri müdürünü arayıp bu haberi kaldırınmı diyecektin ? Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Dikkat edersen oraya 2 tane link koydum gazete linki herhangi bir yorum yapmadan yani gazeteni okurken karşına çıkabilirdi bunlar o zaman kime kızıçaktın yazı işleri müdürünü arayıp bu haberi kaldırınmı diyecektin ? Gazeteler de zaten insanları stimüle ediyor. Ama her gazete değil Sizin yaptığınıza reklamcılık denir. Onların yaptığı yanlışları siz hertarafa yayarak insanların beyinlerini yıkıyorsunuz. OLMAZ!! PROTESTO!! Bu konunun bir an önce kapatılmasını talep ediyorum. Ayrıca her yayın organı kendi kuralına göre hareket eder. Gazetelerde bir şey yayınlanıyorsa burada da onu yayınlayabilirsiniz diye bir yazılı kural yok. Bu olay buradaki forumun tutumuna bağlıdır. Hep böyle stimüle edici topicler açılmasını izin verilirse insanlar da hep din'i konularda topicler açmaya devam ederler. Bu da bu forumu din'i konulara yönelik bir forum yapar. Dengesiz olur. Alıntı
Φ wyattearp Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Dikkat edersen oraya 2 tane link koydum gazete linki herhangi bir yorum yapmadan yani gazeteni okurken karşına çıkabilirdi bunlar o zaman kime kızıçaktın yazı işleri müdürünü arayıp bu haberi kaldırınmı diyecektin ? Gazeteler de zaten insanları stimüle ediyor. Ama her gazete değil Sizin yaptığınıza reklamcılık denir. Onların yaptığı yanlışları siz hertarafa yayarak insanların beyinlerini yıkıyorsunuz. OLMAZ!! PROTESTO!! Bu konunun bir an önce kapatılmasını talep ediyorum. Ayrıca her yayın organı kendi kuralına göre hareket eder. Gazetelerde bir şey yayınlanıyorsa burada da onu yayınlayabilirsiniz diye bir yazılı kural yok. Bu olay buradaki forumun tutumuna bağlıdır. Hep böyle stimüle edici topicler açılmasını izin verilirse insanlar da hep din'i konularda topicler açmaya devam ederler. Bu da bu forumu din'i konulara yönelik bir forum yapar. Dengesiz olur. 20322[/snapback] Şu anda yazdığın yer forumun dini konular başlıklı kısmıdır zaten.Nasıl ki şarkı sözü kısmı, fıkra kısmı , şu kısmı , bu kısmı olduğu gibi... Bi ikinci durum bu öfkeni nasıl değerlendirmek lazım bilmiyorum. Yani neye kızdığını anlasam ben de kendime kızıcam da anlamıyorum."Dini Konular" başlığına bi topic açtım buna benzer başkada açtım bu öfkene bi anlam veremedim.Bu forumlarda benim inandığım dini aşağılayan bir sürü dialog var örnekleri çok ben bunları görmemezlikten geliyorum da sen neden gelmiyosun...Üstelik herhangi bi aşağılama sözkonusu bile değilken.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Wyatearpp Burada fraggedden başka kimse açtığın bu topicten yana rahatsız değil bu açıdan bence sen cevap verme zahmetine bile katlanma paylaşımın için biz sana teşekkür ederiz... Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Hep böyle stimüle edici topicler açılmasını izin verilirse insanlar da hep din'i konularda topicler açmaya devam ederler. Bu da bu forumu din'i konulara yönelik bir forum yapar. Dengesiz olur. 20322[/snapback] Merak etme... Bu forum hicbir zaman sirf dini konulara yönelik olmaz... Daha pek cok yeri var... Cok sıkıldıysan baska topiclere bak bence... Alıntı
Φ wyattearp Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Wyatearpp Burada fraggedden başka kimse açtığın bu topicten yana rahatsız değil bu açıdan bence sen cevap verme zahmetine bile katlanma paylaşımın için biz sana teşekkür ederiz... 20339[/snapback] İlgine teşekkür ederim.. Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Sorun şudur: İnsanlara Allah var mıdır, Ateizm yanlış mıdır, Biz yaratıldık mı yoksa kendimiz mi oluştuk....gibi çok genel konularda sorular sorarak, sokaktaki bile her insanın ilgisini çekecek konularda tartışma başlatmanız yanlıştır. Her türlü insan cevap vermeye çalışacaktır, çünkü konu herkesin ilgisini çekecektir. Bu gibi konular ard arda sıralandığı zaman, otomatik olarak o insanların zamanlarını, hayatlarını ve böylece de karar verme şekillerini istila etmiş oluyorsunuz. İnsanlar ister istemez dini konulara çok hassas olurlar. Buna propaganda denir. OLMAZ!!! Şimdi yeterince anlaşıldı sanıyorum. Alıntı
Φ ononcuköy Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 antony flew tanrının olabileceğini düşünmüşama islamın hıristiyanlığın tanrısı olamaz demiş agnostic bir tavır almış bende tanrının varlığını veya yokluğunun ispatlanmayacağı taraftarıyım amma islamın tanrısına hayır diyorum darwin konusuna gelince darwin teorisinin geçmişi 140 yıl sabredin biraz bilim herşeyi aydınlatacak Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 bir kere konu basligi son derece cocukca ve anlamsiz YÜZYILLARDIR BINLERCE BILIM INSANI YÜZLERCE YIL; YAZMIS CIZMIS, ARASTIRMIS, BINLERCE YAYIN ILE KITAPLIKLARI DOLDURMUS YAPITLAR BIR KENARA ATILIP, FALANCA BIR INSAN, BAKIN NE DIYOR ATEIZM HAKKINDA. FALANCA INSAN ATEIZMDEN DÖNMÜS VE ATEISTLER YANACAKMIS Böyle bir forum basligi amaci icin komiklik desem degil; ****** desem, düsünmek gerek; TERMINATÖR DE ABD DE BIR EYALETE VALI OLMUSTU (duymayanlara duyurulur) Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Şu ataistlerle yüz göz olup tartışmaya değmez< sanırım...Ne kadar anlatsanda anladığıkadar anlar....CVp dahi vermeye kaale almam.ak gerek ama elde değil:) :..Dilediğince inansınlar islamda zorlama yok ne de olsa..hayatta başarılar Ataistlere:)Sen var olan bir ALLAhı anlattıkça onlar hep inkar edeceklerdir..14 asırdır bu böle gelip gider..Ama unutmamak gerekki Allah bakidir...Kullar fani...İSlamı ve Allahı yok etmek bir kulun idaresinde olduğunu düşünmek saçmalık olur bence... DArVin mi dediniz bide koskaca bir yalan bu evrim.. İyice araştırın..Maymun olarak kendini kabul edenler bırakalım maymun olarak kalsın ... hErkezin yaşayabileceği gÜzeL bir dünya dileğiyle... SAygıLar.. 20501[/snapback] Darwin´in agzindan, "maymundan geldik" diye bir cümle, asla cikmadigini bilmediginiz icin, bilgi düzeyiniz anlasiliyor. ama forum giderek geyiklestigi icin, inandiracak insanlari rahat bulursunuz, kolay gelsin diyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.