Φ iremeric Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 ben gıdıp telefondakı herkese msj cekerdım knt yoksa nete gırerdım ama yeterlı gelmıo bunlar ya off:(( Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 ben hemen ya televizyon yada bilgisayarı açarım. o da olmuyorsa alırım elime üniversite çalışma kitaplarını ders çalışırım. evet biliyorum çok sıkıcı!!!! Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Kendimi dinlerim... Alıntı
Φ Gürz Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 hava güzelse yüzmeye giderim, yok eğer yağmurluysa yürüyüş yaparım , yağmurda yürümek gibisi yoktur... Alıntı
Φ Kurabiye Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Temizlik yaparim. Diger zamanlar pasakli degilim tabi, ama SIKIlinca baska bir hevesle yapiyorum bu isi Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım.. Alıntı
Φ iremeric Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 ya arkadaslar sız denız tatılıne gıdene kadar evdeyken napıosunz?ltf yrdm edın patlıcam sıkıntıdan- ya hepınızdde forma gırın sohbet edelım yada bana yapcak bıseyler ltf??yuzmee gıttım ck kotu yandım ztn yuruyusde bı sure sonra bayıo yagmur ztn yagmıo hava cok sıcak... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Temizlik yaparim. Diger zamanlar pasakli degilim tabi, ama SIKIlinca baska bir hevesle yapiyorum bu isi canım kurabiyecim... bugün yoktun forumda.. özletme kendini.. yoksam bende açmayacam forumu heee!! Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 ben bazen tv bazende cepte oyun oynuyorum ama en ideali müzik dinleyip hayal dünyasında gezinmek idealindeki insanı yaşayarak Alıntı
Φ Sadican Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 kocaman bi oooff çektikten sonra kafamı duvara vururum. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 aa ben direk ders çalışmaya başlarım sıkıcı gelebilir ama her dk yeni bişeyler öğrenmek hoşuma gidiyo Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 canımın sıkıldığına sıkılırım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Ya yanımdakinin de canını sıkarım ya da beraber eğlenecek bişey yaparıs..Diyelim yanımda biri yok kendimi yerim Alıntı
Φ asktan1 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 fotograf cekerim..meslegim bu sonucta Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 sahile gidip deniz kenarında kitap okurum yürüyüş yaparım bilgisayar başına geçerim veya takı yaparım o da olmuyorsa sıkıntıdan patlarım :D :D:D:D:d Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 ben gıdıp telefondakı herkese msj cekerdım knt yoksa nete gırerdım ama yeterlı gelmıo bunlar ya off:(( Muhtelif işler yaparım canım sıkıldığında ben de ... 1. Neşem ve havam yerine gelsin diye Cumhuriyet okurum...iyice gülüp eğlendikten sonra keyfim yerine gelir. 2. Meclis teveye takılırdım bol bol ama şimdilerde bulamıyorum kaldırdılar mı ne ?? EEE komedi dizisi yazarları sıkıntıdaymış Meclis teve yüzünden doğaldır kapatmaları.. 3. Bedri baykam'ı ararım tevelerde bulursam atamamdır, iki cümlesi yeter dahinin bana billahi üç gün için keyfim yerine gelir... bozan Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 resim yaparım...tavsiye ederim...sıkıntınız uçup gidiyor. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Muhtelif işler yaparım canım sıkıldığında ben de ... 1. Neşem ve havam yerine gelsin diye Cumhuriyet okurum...iyice gülüp eğlendikten sonra keyfim yerine gelir. 2. Meclis teveye takılırdım bol bol ama şimdilerde bulamıyorum kaldırdılar mı ne ?? EEE komedi dizisi yazarları sıkıntıdaymış Meclis teve yüzünden doğaldır kapatmaları.. 3. Bedri baykam'ı ararım tevelerde bulursam atamamdır, iki cümlesi yeter dahinin bana billahi üç gün için keyfim yerine gelir... bozan ben hiç bişe anlamadım Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 kimsenin olmadığı bir yere giderim..düşünürüm..arınırım..ve sonunda herzaman ki gibi..kahkaha atarım.. Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Canım sıkıldığında kitap okurum, komposizyon yazarım, fotofraf çekerim ve en güzellide bilgisayar başına geçerim bir yerlerini yapmaya çalışırım birşeyler denerim başında. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 resim yaparım...tavsiye ederim...sıkıntınız uçup gidiyor. aa efet baya işe yarıyo ama ben yaptığım resimlerle sadece zamn geçiriyorum..aslında gerçek düşüncem hiçbişeye benzemedikleri Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.