Φ yumote Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 malikanenein sahibi uşağı ile birlikte yaşamaktadır. beyefendi bol bol kitap okumaktadır. Bir gün yüklü miktarda bi parayı masanın üstünde unutur. Ararken uşağa sorar. uşak aradığınız parayı gördüm ve okuduğunuz kitabın 53 ve 54. sayfalarının arasına koydum der. odasına gitmeden adam uşağı alır ve karakola götürür. Neden? Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 53 ve54 üncü sayfalar aynı yaprak yani boşluk yok Alıntı
Φ hekim Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 bir kitapta sayfalar ilk olarak sagdan basladıgı icin tekle başlayan sayfalar herzaman sağ sayfada olur. dolayısıyla 53 ve 54 arkalı önlü sayfalardır. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 bravo tebrikler arkadaşlar Alıntı
Φ lucifersinn Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 güzel soru ...çözenleri de tebrik ederim yalnız ben haala istisna bi kitap olabilir mi diye düşünüyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.