Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Genellikle rafların en arkasında duran ve ilk bakışta beni etkileyen albümleri tercih ederim. “AŞŞK“ albümüde bunlardan biri. Kapak resmi; albümü ilk elinize aldığınızda sözleri ve müzikleri gibi sizi rahatlatıyor.Dışıda içi gibi sade, derin. Bende birşeyler yazmak ve sizlerle paylaşmak istedim.

Evet; ÇİPURA adını okuduğumda bana garip gelmedi değil ! Albüm içindeki satırlar ise Nazım Hizmet ‘in "deniz olunmalı oğul" cümlesiyle başlıyordu. Ayrıca grup müziklerinin en iyi bu isimle (çipura) sembolleşeceğini yazıyor. Albümü dinleyince onlara hak vermedim değil. Biraz hüzün,biraz aşşk'ın yanında sade, duru, temiz müzik. Pek alışagelmemiş sözler. Akdeniz müziğine yakın fakat içinde anadolu ezgilerini taşıyan melodiler.

Bence "ÇİPURA/AŞŞK" dinleyin

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.