Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Evet öncelikle her keze merhabalar...Benim Tartışmaya açmak İstedigim konu aslında şu an günümüzde yaşadıgımız internetden ünlenmek....Ben internetden ünlü olunacagına inanmıyordum fakat bu günlerde internetden ünlü olanların sayısı git gide artıyor...Benimde Arkadaşım var profosyonel gitaris..Canlı müzik yapmadıgı yer kalmadı demo çıkardı.. Ama bir türlü olmadı herşey şansla yürümüyor bu ülkede parası olanın daha fazla şansı var bunu herkes biliyor...

Bu yüzdenden bende internet de deniyorum şansımı...İnternetden üne inanıyorsanız sizde vericegim linkteki şarkıları indirin ve dinleyin...Beyenirseniz arkadaşlarınıza yollayın.. Arkadaşım müzik uğruna baş koydu..ben ümitlerini yitirdigini gördükce benim içim cız ediyor ondan olsa gerek çabam..İnternetden üne inananların yorumlarını bekliyorum......

bu konuda özel görüşmek isteyen olursada msn adresime ulaşabilir [email protected]

www.alkim.arsivi.com

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Bu dünyada Şansın önüne bile para geçmiş....Oda yoksa köşede bucak ta kalan az da olsa şansı beklicen....İşimiz ne bekleriz... :unsure:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.