Φ gönül gülü Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 (Yağmurlu bir günde iki güzel geçinen bir çift varmış.Çok zenginlermiş.Kocası işe gitmiş.Karısı evde yenlız kalmış ve kocası eve geldiğinde karısını yerde ölü bulmuş.Evinde bi hizmetçi,bir aşçı.bir bahçivan varmış.Adam hizmetçiye sormuş; eşimi senmi öldürdün demiş.Hayır ben temizlik yapıyordum,demiş.Aşçıya sormuş aşçoysa ben yemek yapıyodum demiş.Bahçivana sormuş,bahçivan ise ben bahçeyi suluyodum demiş.) sizce hangisi öldürmüştür. NOT:Bu bir zeka sorusudur. Alıntı
Φ babyface Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 EE ÇOK KOLAY TABİKİ YAĞMURLU BİR GUNDE KİM BAHÇE SULARKİ, TABİKİ KATİL BAHÇIVAN EHEHE Alıntı
Φ güz yangını Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 yağmurlu bir bir günde bahçe sulanmayıcağına göre katil bence hiç biri Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 hepsi anlasıp beraber öldürmüsler... Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 kadın ********* yoluna gitmiş be Alıntı
Φ sugar baro Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 YAAAAAAAAAAAA BOŞ VER NETİCEDE ADAM KURTULMUŞ ÖÖÖÖÖÖÖÖLE DİMİİİİİİİİİİİ Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Bahçivan öldürmüş.. Yağmurlu havada bahçe suluodum dediği için ele vermiş kendini safım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.