Φ drmağden Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 bir ülke var. ülkede pazartesi salı çarşamba günleri kadınlar, persembe cuma cumartesi de erkekler yalan söylüyor. bi kadınla bi erkek konuşurken kadın: ben dün yalan söylüyordum der. erkek: bende dün yalan söylüyordum der. işteeeeeeeeeeeee soru: acaba bugün hangi gün Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Persembe... kadin carsamba yalan söylemis oluyo erkek ise persembeleri yalan söylidii icin, sallio... Alıntı
Φ drmağden Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 ala turca valla doğru yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 ama bu kolaydi be.... diger arkadaslar, yani forumun bilmece uzmanlari, cevap vermeye bilem tenezzül etmemisler Alıntı
Φ lucifersinn Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 bir ülke var. ülkede pazartesi salı çarşamba günleri kadınlar, persembe cuma cumartesi de erkekler yalan söylüyor. bi kadınla bi erkek konuşurken kadın: ben dün yalan söylüyordum der. erkek: bende dün yalan söylüyordum der. işteeeeeeeeeeeee soru: acaba bugün hangi gün harbi çok kolaydı bu. seni ''viridian room'' gibi zorlu bulmacalar sorarken görmek isteriz..bence o odaya gir bi dene.. medikal sağolsun oyunun manyağı olduk... Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 tabi ki de persembe.erkek yalan soluyoo cunku bugun onların yalan gunu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.