Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

MESAFELER NE KADAR UZUN OLURSA OLSUN SEVGISINI HER ZAMAN UZERIMDE HISSETTIGIM DUN DE BUGUN DE YARIN DA HEP YUREGIM KADAR YAKINIMDA OLAN BABACIGIM SENI COK SEVIYORUM

Babacığım mekanın cennet olsun.Tüm babaların babalar günü kutlu olsun.

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Zamanı geçti belki ama yinede öncelikle en iyi arkadaşım, güç kaynağım, kalbi temizim, merhametlim, çocukla çocuk olan, babam olduğu için gurur duyduğum CANIM BABAMIN babalar gününü kutluyorum, Babam Allah sana uzun ve sağlıklı ömürler versin, senin yokluğunu bana göstermesin, o insana güven veren baba kokundan bizi mahrum etmesin Seni Çok Seviyorum babacığım.

Bu arada forumdaki babaların, forumdakilerin babalarının babalar gününüde kutluyorum... Sevdiklerinizden ayrılmayın umarım.

Babalarını kaybetmiş olanlara da sabır diliyorum, Suheda inşallah babanın mekanı cennet olsun...

Tan_Vakti, Dipnot, Bilimselci, Gecekuşu, Artos, Taurusmutis sizin ayrıca kutlu olsun babalar gününüz...

Sevgiler

Gönderi tarihi:

Zamanı geçti belki ama yinede öncelikle en iyi arkadaşım, güç kaynağım, kalbi temizim, merhametlim, çocukla çocuk olan, babam olduğu için gurur duyduğum CANIM BABAMIN babalar gününü kutluyorum, Babam Allah sana uzun ve sağlıklı ömürler versin, senin yokluğunu bana göstermesin, o insana güven veren baba kokundan bizi mahrum etmesin Seni Çok Seviyorum babacığım.

Bu arada forumdaki babaların, forumdakilerin babalarının babalar gününüde kutluyorum... Sevdiklerinizden ayrılmayın umarım.

Babalarını kaybetmiş olanlara da sabır diliyorum, Suheda inşallah babanın mekanı cennet olsun...

Tan_Vakti, Dipnot, Bilimselci, Gecekuşu, Artos, Taurusmutis sizin ayrıca kutlu olsun babalar gününüz...

Sevgiler

sardunyam çok teşkkürler seninde babalar günün kutlu olsun ve burdaki arkadaşların ve baba olan arkadaşların babalar günü kutlu olsun

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.