Misafir şevval Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Bebek nasıl yapılır??? -------------------------------------------------------------------------------- Bebek nasıl yapılır diye miniklere sormuslar, onlar da bakin ne cevaplar vermis: "Bebek yapmak icin anne bir yumurtanin üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayi kirar" (Abby, 6 yasinda) "Ben asla bebek yapmiycam.. babam dedi ki bebek beklerken kadinlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomus" (Marie-Ann, 9 yasinda) "Bir kadinla bir erkek yataga girdikleri zaman, ikisinden birinin bebegi olacak demektir" (Paul, 6 yasinda) "Bebek annemizin içinden çikar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru isirmistir" (Edward, 6 yasinda) "Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir" (Shelley, 7 yasinda) "Karsimizdaki evdeki adamin karninda bebek var ama bi türlü disari çikaramiyor (Alistair, 9 yasinda) "Bebek yapmak için önce asik olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslinda.." (Peter, 9 yasinda) "Bebek yapmak için uygun zamani kollamak lazim, evde misafir olmamasi lazim" (Lyn, 9 yasinda) "Ben nasil yapildigini biliyorum ama hiç yapmadim" (Francis, 7 yasinda) "Kediyseniz bebek yapmaniz daha kolaydir" (Paulette, 6 yasinda) -------------------------------------------------------------------------------- Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 "Bebek yapmak için önce asik olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslinda.." (Peter, 9 yasinda) "Bebek yapmak için uygun zamani kollamak lazim, evde misafir olmamasi lazim" (Lyn, 9 yasinda) Cocuktan al haberi Alıntı
Φ 3xorC!st-TuNa- Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 süperrr ama birazde seviye Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 çok hoşmuş Bebek yapmak için uygun zamani kollamak lazim, evde misafir olmamasi lazim" (Lyn, 9 yasinda) özellikle bu kısım kopardı... Alıntı
Φ sinannn Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 "Bebek annemizin içinden çikar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru isirmistir" (Edward, 6 yasinda) çok güzel Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 "Ben nasil yapildigini biliyorum ama hiç yapmadim" (Francis, 7 yasinda) kopardı beni yaa 7 yaşındaki çocuğun söylediğine bak ya Alıntı
Φ rgptrngl Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 evet çocuktan al haberi hepsi çok güzel Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.