Φ bayan zeki Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 madeni bir borunun içinden geçen suyunhangi yönde aktığını nasıl anlarız??? Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 madeni bir borunun içinden geçen suyunhangi yönde aktığını nasıl anlarız??? biraz detaylandırabilirmisin? Alıntı
Φ bayan zeki Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 YENİ ÜYEYİM KUSURA BAKMA UNSNRE ABLA Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 ben sorunun cevabını biliyorum ama yeni katılan arkadaşların biraz düşünmesi için biraz soruyu açalım bir odanın içindesiniz boru bir duvardan girip bir duvardan çıkıyor boruyu kesmeden delmeden suyun hangi yöne aktığını nasıl buluruz Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 ben sorunun cevabını biliyorum ama yeni katılan arkadaşların biraz düşünmesi için biraz soruyu açalım bir odanın içindesiniz boru bir duvardan girip bir duvardan çıkıyor boruyu kesmeden delmeden suyun hangi yöne aktığını nasıl buluruz musluğun bulunduğu yöne olabilirmi Alıntı
Φ ltayfunl Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 ısıtsak olur mu? Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 ısıtarak ısnın aktığı yöne doğru akar gecen ayki genç bakış dergisinde görmüştüm Alıntı
Φ ciddigeyiq Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 iide su sıcak mı souk mu? bunu nerden biliosn? Alıntı
Φ lucifersinn Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 iide su sıcak mı souk mu? bunu nerden biliosn? güzel soru bak bu yönünü düşünmemiştim.. bu sefer naapıyolar Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 borunun altında ateş yakarsın..soğuk tan sıcağa doğru bi devirdayım olur.borunun ne trafı sıcaksa su o yöne doğru akıyordur Alıntı
Misafir saniye Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2014 anlamadım nasıl Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.