Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 MİLKWAY CANIMCIM YOKSUN SENSİZ BURDA BİRŞEYLER EKSİK BE GÜLÜM... BELKİ GELİRDE OKURUSUN... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Çok güzel be askmiracle bir arkadaşa forumda yapılabilecek en güzel jesti yapmışsın. Ona özel başlık açmışsın. Onun gitmesinin faturası umarım bana kesilmez.. Zira kendi gitti.. Gidene yalvaramam, nasıl gittiyse öyle gelir yada hiç gelmez.. Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 BENDE ARKADAŞIMI ÖZLEDİM YAAAAA.(UMARIM SADECE MİLKWAY İÇİN DEĞİLDİR BURASI)KENDİSİ BELÇİKADA KANKAM KANKARDEŞİM HERŞEYİM. BELKİ BİRGüN OKURSUN HEP KALBİMDESİN BİLESİN BİTANEM. BU ARADA MİLKWAYİN BİR YERE GİTTİĞİ YOK BELKİ İŞİ VARDIR DRAMATİZE ETMEYELİM KONUYU.GELECEK TEKRAR BİLİYORUM BUNU. GÜN OLA HAYROLA.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Buradan Belçikadaki kankana sevgilerimizi gönderiyoruz.. Milkywayın kayboluşunu da zaman bırakıyoruz. Ya hortumcu da değil hani, yurt dışına kaçsa.. Nerededir, ne olmuştur bilinmez..)) Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 evet sevgili milkvey belki kırdım seni de herkese yaptığım gibi sanada gıcıklık yaptım ama ne yapam be insanlarla uğraşmayı seviyorum suç mu?değil aslında hemde hiç değil.bak sen yoksun diye ne kadar sessiz bu forum gel gayri sesim gelir sana bilirim fark ediyorum çünkü içten diyorum gel .......bizi sende mahrum bırakma,bizi boynu bükük bırakma........ bunlar tamamen benim duygularım çoğul yazdım yanlış anlaşılmasın diye başka bir anlam çıkarılmasın. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Belki burdadır da biz göremiyoruzdur eğer öyleyse Milkway yazmaya devam et güçlü biri olduğunu biliyoruz bizi yanıltma ... Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Milkway kim ya... Merak ettim dogrusu.... Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Buradan Belçikadaki kankana sevgilerimizi gönderiyoruz.. Milkywayın kayboluşunu da zaman bırakıyoruz. Ya hortumcu da değil hani, yurt dışına kaçsa.. Nerededir, ne olmuştur bilinmez..)) Saygılar-Sevgiler.. 19247[/snapback] Bizim firmada bazı sitelere giriş engellenir.. belki çalıştığı yerde öyle birşey olmuştur..yoksa başka bir durumda birilerine haber verir Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 M adem bırakacaktın bizi İ yimserliğini sevdirmeseydin L ale gibi gül gibi solup K okunu yitirmesedin Y alan değil bir gerçektin W ay canına dedirtecek kadar yürekliydin A nalmıyorum ki niye gittin Y alvarırım dön özledim... CANIM ARKADAŞIMA... Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 M adem bırakacaktın biziİ yimserliğini sevdirmeseydin L ale gibi gül gibi solup K okunu yitirmesedin Y alan değil bir gerçektin W ay canına dedirtecek kadar yürekliydin A nalmıyorum ki niye gittin Y alvarırım dön özledim... CANIM ARKADAŞIMA... 20071[/snapback] azım açık kaldı Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 M adem bırakacaktın biziİ yimserliğini sevdirmeseydin L ale gibi gül gibi solup K okunu yitirmesedin Y alan değil bir gerçektin W ay canına dedirtecek kadar yürekliydin A nalmıyorum ki niye gittin Y alvarırım dön özledim... CANIM ARKADAŞIMA... 20071[/snapback] azım açık kaldı 20074[/snapback] GURUR DUYDUM Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Arkadaşlar Milkyway'ı bu kadar sevdiğinizi bilmezdim.. Bu durumda ben suçlu oluyor gibiyim. Aşkım canım milkywayım gel artık.... Aşkının davetine gel.. Bir daha böyle yazmam... ona göre.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Milkyway´in sevilesi biri oldugunu yeni mi anladin ?? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Milkywayı bana anlatmayın. Onun ne kadar iyi biri oldunuğunu sizden iyi biliyorum. Sonuçta o benim aşkım.. Gelsede gelmesede..... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Giden gitmiştir uğurlar ola Kalanların kalemine kuvvet... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Milkywayı bana anlatmayın. Onun ne kadar iyi biri oldunuğunu sizden iyi biliyorum. Sonuçta o benim aşkım.. Gelsede gelmesede..... 20458[/snapback] biliosundur, bundan hic süphemiz yok Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Tabiki hiç şüpheniz olmasın. Ama onun yaptığı da çocukluk. Gelmeme sebebini tam olarak bilemiyorum. Belki pc bozulmuştur, belki başka şey yada sadece benim yüzümden. Ama eğer benim yüzümdense en azından gelir bana birşeyler söylerdi... Bu saatten sonra gelmesini de istemiyorum.. Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 ilişkiler kişiler arasında yaşanmalıdır gecen sefer karışmakla biraz hata yaptım ama bırakın insanlar kararlarını kendileri alsınlar hayat onların hayatı paylaşılanlar ortadadır yaşananlar ortadır. birilerin dürtüklemesiyle olacak işler değil. milkiş iyi bir arkadaştı kaybı arkadaşlarını üzer elbette herhalde kendini iyi hissettiği anda geri gelecektir. Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 HASRETLE DÖNMESİNİ BEKLİYORUM MİLKYMİN... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 ilişkiler kişiler arasında yaşanmalıdır gecen sefer karışmakla biraz hata yaptım ama bırakın insanlar kararlarını kendileri alsınlar hayat onların hayatı paylaşılanlar ortadadır yaşananlar ortadır. birilerin dürtüklemesiyle olacak işler değil. milkiş iyi bir arkadaştı kaybı arkadaşlarını üzer elbette herhalde kendini iyi hissettiği anda geri gelecektir. 20518[/snapback] Bu yazının altına imzamı attım mohi.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Arkadasimi bi daha bu forumda göremiyecegim icin, ve artik onun güzel yürek dolu iletilerini burda okuyamayacagim icin üzgünüm Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 foruma yeni geldiğim zamanlardı... kimseyi tanımıyordum doğru düzgün... bana çok içten ve sıcak bir hoşgeldin msj ı göndermişti sevgili milkway... belki de gelir yeniden... belki de aramızdadır kimbilir, eğer öyleyse bir çiçek benden ona Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 foruma yeni geldiğim zamanlardı... kimseyi tanımıyordum doğru düzgün... bana çok içten ve sıcak bir hoşgeldin msj ı göndermişti sevgili milkway... belki de gelir yeniden... belki de aramızdadır kimbilir, eğer öyleyse bir çiçek benden ona evet sevgili Mystic benimde tanidigim, en icten, en samimi, en dost, en arkadasimdi burda.... hala arkadasim ama burda diil ne yazik ki.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Onu unutalı çok oldu.. Artık gelse de gelmese de bir.. Gözümde insandan başka bir vasfı yok.. Aşkından eser kalmadı.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Onu unutalı çok oldu.. Artık gelse de gelmese de bir.. Gözümde insandan başka bir vasfı yok.. Aşkından eser kalmadı.. sevgili kral arkadasim bak tekrar birbirimize girelim die demiom,ama bunlari yazman gerekirmiydi... ? ve yazma ihityaci duyuyosan, gercekten unuttuguna inanmam, kusura bamya emi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.